تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3968 از 4428 اولاول ... 29683468386839183958396439653966396739683969397039713972397840184068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,671 به 39,680 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مبارکه داداش. یه عکس از وضعیت خطت تو مودم می‌تونی بذاری.

خطت رو روی 16 مگ بستن؟
    خواهش میکنم خیلی وقته خطم رو انداختن روی 16 مگ ولی تازه سرعتش خوب شده

2. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

Atten داون‌استریم خط من هم مثل شما 32 دسیبله. اما SNR Margin ام روی 9مگابیت، 13 دسیبله. با این حساب خط من حداکثر روی 12مگ جواب می‌ده.

شما دقیقاً چی گفتی برای 16 مگ؟ من چند هفته پیش زنگ زدم پشتیبانی گفت دست ما نیست.
    آره منم دو سه هفته پیش زنگیدم گفتن دست ما نیس. بیخیال شدم تا اینکه دیروز جمعه عصر زنگ زدم گفتم الان خلوته وقت خوبیه. گفتم میخام 16 مگ کنید. نگاه کرد گفت احتمالا کشش داره برات درخواست میدم به قسمت بالاتر. یه نفر دیگه امروز خودش زنگید و گفت رو 14 میندازم برات. الانم اوکی ه.

4. این کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای تست نویز از مخابرات کجا باید مراجعه کرد؟
    اخه زنگ میزنی امور دیتای مخابارت میگن ما با ای اسپی های دیگه کاری نداریم خودنمایندشون باید بیاد پیگیزی کنه
    من خودم این کار رو نکردم. اما تو همین تالارها دیدم دوستان دو تا راه پیشنهاد داده بودند:

1. یا سبیل اون سیم‌بان منطقه‌اتون رو باید چرب و چیلی کنی که پاشه بیاد واسه‌ات تست کنه.

2. یا این که یه شکایت بذاری تو سامانه شکایات خود شرکت مخابرات. ظاهراً از اون بالادستیا می‌ترسن و آدم می‌فرستن واسه پیگیری مشکل.

حالا شما هم امتحان کن ببین این راه‌ها برات جواب می‌ده یا نه.

---------------------------------------------------------------------------------------
    پ.ن.: ربطی به این مطلب و شما نداره. کلمه «امتحان» رو اینجا نوشتم، یه دفعه یاد این افتادم که خیلیا تو همین تالار این کلمه رو این جوری می‌نویسن: «امتهان». حالا نمی‌دونم سهویه یا تعمدی یا چیز دیگه‌ای! ... بگذریم.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره منم دو سه هفته پیش زنگیدم گفتن دست ما نیس. بیخیال شدم تا اینکه دیروز جمعه عصر زنگ زدم گفتم الان خلوته وقت خوبیه. گفتم میخام 16 مگ کنید. نگاه کرد گفت احتمالا کشش داره برات درخواست میدم به قسمت بالاتر. یه نفر دیگه امروز خودش زنگید و گفت رو 14 میندازم برات. الانم اوکی ه.
    البته الآن هم دیگه همه جا دارن تبیلغ 16مگ می‌کنن. باید رسمی شده باشه. منتها پارس‌آنلاین خیلی از بابت که تنوع نداره کارش، بده. یعنی من فکر می‌کنم خطم 12 مگ رو بکشه. اما پارس‌آنلاین می‌گه یا 9 مگ یا 16 مگه. بینابین هم باید کلی پاپی بشی پیله کنی تا برات ببندن.

بالأخره آدم دلش به همین 1 - 2 مگ بیشتر هم خوشه دیگه.

الآن که خطم روی 9مگه، هیچ وقت سرعت دانلودم از 8مگابیت (1مگابایت) بالاتر نرفته. تو تست‌های اسپیدتست هم از سرورهای داخلی 7.8مگابیت بالاترین ریتی بوده که گرفتم. حالا اگه روی 12مگ می‌بستن احتمالاً سرعتم به 10مگابیت می‌رسید. بازم 2مگابیت افزایش داشت که خودش می‌شد 25 درصد افزایش سرعت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خواهش میکنم خیلی وقته خطم رو انداختن روی 16 مگ ولی تازه سرعتش خوب شده

خیلی دمت گرم داداش.

تو وضعیت خطت از من بهتره. با این اوصاف من خونه پرش 12مگابیت رو اونم ناپلئونی بتونم بگیرم.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

البته الآن هم دیگه همه جا دارن تبیلغ 16مگ می‌کنن. باید رسمی شده باشه. منتها پارس‌آنلاین خیلی از بابت که تنوع نداره کارش، بده. یعنی من فکر می‌کنم خطم 12 مگ رو بکشه. اما پارس‌آنلاین می‌گه یا 9 مگ یا 16 مگه. بینابین هم باید کلی پاپی بشی پیله کنی تا برات ببندن.

بالأخره آدم دلش به همین 1 - 2 مگ بیشتر هم خوشه دیگه.

الآن که خطم روی 9مگه، هیچ وقت سرعت دانلودم از 8مگابیت (1مگابایت) بالاتر نرفته. تو تست‌های اسپیدتست هم از سرورهای داخلی 7.8مگابیت بالاترین ریتی بوده که گرفتم. حالا اگه روی 12مگ می‌بستن احتمالاً سرعتم به 10مگابیت می‌رسید. بازم 2مگابیت افزایش داشت که خودش می‌شد 25 درصد افزایش سرعت.
    اره واقعا خیلی باید پیله کرد تا انجام بدن. من اصلا فکر نمیکردم 14 مگ ببندن! اصلا اون پست رو گذاشتم تا دوستان هم متوجه بشن بین 9 و 16 چیزای دیگه هم میبندن فقط باید یکم اصرار کرد. شما هم بزنگ اصرار کن که رو 12 بندازن برات.

11. 2 کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خطط بد نیست ولی چرا گزاشتی روی T1.413 روی g.dmt و adsl2 و adsl2+ هم امتهان کن بیبین چجوری میشه

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با فاصله ی زیادی که داری حداکثر 9 مگ بکشه
    بدون توجه به نویزت

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان یک سوال برای ثبت نام جدید سرویس رو که انتخاب میکنی فقط 3 ماه 6 ماه و یکساله هست
    اینا رو هزینه اش رو یک دفعه میگیرن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •