تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3965 از 4428 اولاول ... 29653465386539153955396139623963396439653966396739683969397540154065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,641 به 39,650 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام یه آپلودسنتری سراغ دارین که سرعتش برای دانلود شبانه خوب باشه(هنوز تو لیست سیاه نرفته باشه) و محدودیت حجم برای دانلود نداشته باشه (قبلا از اکسپرس استفاده میکردم الان اوضاعش یکی دو هفتس ریخته به هم)
    بله
    eirib.ir
    مال صداو سیماس بالاترین سرعت دانلود رو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من اگر بخوام مودم بگیرم الان فقط 8970 تی پی لینک میگیرم چون روترش خیلی کاربرد داره برا من میشه پهنای باندو کنترل کرد باهاش مثلا میشه سرعتو محدود کرد یا میشه تنظیم کرد که مودم سر ساعت معینی ریبوت بشه که خیلی کاربردیه برا دانلود شبانه وایرلسش 15دسیبلش هم که حرف نداره

مدل خوبیه اما فقط رنج محدودی از کاربران حاضرن بالای 200 برای مودم هزینه کنن (و حق هم دارن , خیلی ها به قابلیتهای پیچیده نیازی ندارن) اما نظر من اینه که دیگه تو این
    رنج و بالاتر خوبه بریم سراغ برندهای بهتر مثل لینک سیس . یکی دو مدل برند خود سیسکو هم آوردن بازار شبکه .

الان من بین این دومدل موندم سایر دوسنام هم اگر میتونن جواب بده
    امکانات جانبی دست کم فعلا برام مهم نیست

تی پیلینک8960
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    dlink 2750uو
    با کدومش میشه سرعت ها روحدود کرد مثلا هر گوشی چقدر سرعت بگیره؟
    تی پی لینکه الان نسل دو هست یانه؟
    خوب این مدل بدون usb همون 8968 هه و باقی چیزها یکسان. بقیه مطالب رو که تو pm پرسیده بودید ارسال شد .

دوستا ن همه مدلها رو گفتین 2730 و 2750
    حالا مودم من که 2740u hwv1 مشکی هست چیپستش چیه
    برودکام. سوال rhetorical بود؟!

3. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اصلا نقل این حرفا نیس
    اگر خط شما رو رو پهنای باند بالاتر ببندن به مراتب نویزتون زیاد میشه من رو 16 مگ بودم snr من 6 شده بود درخواست دادم برگردوندن 9 مگ الان 14 شده snr من
    الان خط این دوستمون باید معلودم بشه رو چند مگ بسته شده ؟

دادا دو مگ مخابرات گرفتم محدود سرعت دانلود هم 240

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان نگفتین سرعت شبانه پارس انلاین چطوره؟!! محدودیت و اینا نداره که مثلا بعد 20 گیگ سرعت بیاد پایین و از اینجور حرفا؟سرعتش چجوریه؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

عجیبه خط تلفن من نمیدونم چرا اینجوره؟!
    با مودم 2730 چیپست برودکام snr بین 6-14درنوسانه ولی با مودم 2750چیپست ریلتک ثابت میمونه رو 18
    با 2730مشکی هم دان استریمو وقتی بالاتر میبرن باز رو 14-6میمونه عجیبه که اصلا snr تغییری نمیکنه ولی همین مودم2730 رو یه خط تلفن دیگه تست کردم snr با 2750یکی بود
    مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام
    برای ثبت نام و راه اندازی سرویس،چه مدارکی میخواهند؟اگه صاحب خط خودش نباشه با کارت ملی کار راه میفته؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

فکر کنم من رو هم محدود کردن متوسط سرعت دانلود شبانه ای که داشتم 500 بوده که الان همین 500 هست اما با یه تفاوت عمده که در طول دانلود خیلی مکث ایجاد میشه و همین باعث میشه کلی از دانلود عقب بیفته
    سه روزی هست اینطوری شده و دانلود شبانه ما رو خراب کرده حجم دانلودم از 6 گیگ رسیده دو گیگ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان خسته نیاشید

عزیزان بنده بخوام 2 مگ پارس بگیرم با این مشخصات روی چند بسته میشه خطم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دادا دو مگ مخابرات گرفتم محدود سرعت دانلود هم 240
    الآن که روی دو مگ مخابرات هستی، خیلی خطت خیلی تعریفی نداره. چون با پروفایل 2 مگابیت (همون 2095kbps ای که تو عکست نشون می‌ده)، وضعیت نویزت چندان رضایت‌بخش نیست. مارجین Snr 19.6 برای داون‌استریم روی این پروفایل یعنی تو پارس‌آنلاین نمی‌تونی 9 مگ بگیری. البته خطت تا 6 مگ رو باید بکشه ولی پارس‌آنلاین فقط پروفایل 4مگ و 9مگ و جدیداً 16 مگ به صورت استاندارد داره و بین اینا رو به راحتی بهت نمی‌ده.

اگه شرایط خطت با اومدن به پارس‌آنلاین تغییری نکنه، 4 مگ که برات ببندن مارجین نویزت احتمالاً می‌آد روی 12 تا 14 دسیبل.

البته یکی از عوامل ایجاد نویز هم می‌تونه تجهیزات خود ISP باشه که ممکنه اگه شما از مخابرات بیای به پارس‌آنلاین وضعیتت بهتر بشه یا بدتر. دیگه اون مونده به وضعیت مرکز مخابراتی شما.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بچه واسه من چند روز خط تلفن قطع بود حالا که وصل شده سرعتم اینطوریه

خدایا ممکنه سرعت شب 400 باشه ( با اینکه هیچی نمیخوام دانلود کنم )

12. 4 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خط شما به نظر من تا 12 -13 مگ کشش داره .
    اصلا نقل این حرفا نیس
    اگر خط شما رو رو پهنای باند بالاتر ببندن به مراتب نویزتون زیاد میشه من رو 16 مگ بودم snr من 6 شده بود درخواست دادم برگردوندن 9 مگ الان 14 شده snr من
    الان خط این دوستمون باید معلودم بشه رو چند مگ بسته شده ؟
    بره پارس انلاین رو 16 مگ میبندن براش نویزش بالا میره ولی نمیدونم چقدر ؟
    خط ایشون الآن روی 2مگابیته تو مخابرات. (2095kbps که تو عکس زده.) بنا به دلایلی با وجود این که فاصله چندانی با مرکز مخابراتی نداره، اما وضعیت نویزش خیلی جالب نیست. با این پروفایل SNR Margin داون‌استریمش 19.6 دسیبله که خونه پرش بهترین سرعتی که بتونه باهاش بگیره، 6 تا 6.5 مگابیته.

خود مودم هم الآن حداکثر ریت قابل دستیابی رو تو مدولاسیون ADSL2+ زده 8مگابیت که بعید می‌دونم در عمل به این سرعت برسه.

البته فقط یه ملاحظه هست و اونم تغییر نویز به دلیل تغییر تجهیزات بین دو تا ISP مختلفه. یعنی ممکنه وقتی از مخابرات کوچ می‌کنه به پارس‌آنلاین وضعیت نویزش بهتر از این بشه یا بدتر از این.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •