عزیزجان ، جناب آقای Genral فکر کنم این مطلب چندبار گفته شده باشه ، ولی بازم میگم لطفا پیغام هاتون رو فارسی بنویسید ، مثل بقیه.باتشکر.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
عزیزجان ، جناب آقای Genral فکر کنم این مطلب چندبار گفته شده باشه ، ولی بازم میگم لطفا پیغام هاتون رو فارسی بنویسید ، مثل بقیه.باتشکر.
به علت داشتن کنکور کمرنگ میشویم. (شایدخیلی کمرنگ بشم طوری که دیگه دیدیه نشم.
grandvc.blogfa.com<<<<<<<<<<
grandvc.blogfa.com<<<<<<<<<<
قوانين ايجاد تاپيک در انجمن : grandvc.blogfa.com
GRANDVC.blogfa.com
![]()
الان تو ميتونستي همهي اينارو باهم يزنينوشته شده توسط Genral
اين هم هستنوشته شده توسط majid_sd2009
نمیدونم این تاپیک مدیر نداره؟!!!
آقا رضا اینقدر اسپم نده داری شورش رو در میاری کل قواین رو داری زیر پا میزاری.
یک بار گفتید فهمیدم. بعدشم چرا وقتی سایتهای خارجی که کل چیزاش دسته بندیه نری از اونجا چیزی دانلود کنی که
بری یک سایت بزنی و برای تبلیغش مجبور بشی بیای اینجا عضو بشی.
سایتت بدک نبود ولی اگه اون آموزشهایی که از این تاپیک برداشته بودی منبع رو هم زکر می کردی خوب بود.
برو حالشو ببر من رفتم تو سایتت امار بازدیدت شد 1.
اين از مپ هايي كه ساختم براي دانلود ميزارمشون
لينك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس:
پليس ايراني
لينك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس:
كارهاي جديد من
عكس:
بر پدر و مادر كسي كه ازاين فايل ها در جاي ديگه بدون ذكر نام سازنده استفاده كنه يا به نام خودش تموم كنه لعنت
Last edited by masoud_bn; 21-05-2008 at 17:41.
اقا مسعود عالی کار کردی . در حد بوندسلیگا. یا یه چیزی تو همین مایه ها . انتقاد: اگه اون خانوم که بارنگ سبز براش روسری گذاشتی رو به رنگ سیاه تغییر بدی قشنگ تر میشه. اگه میشه برای من اون سرعت گیر و سندق صدقات رو جدا بزای . ممنون میشم
آقا مسعود خيلي خوب شده اما من تاحالا در مورد مپ كاري انجام ندادم فقط مپ هاي آماده نصب كردم اونم از روي ريد ميشون . اگه ميشه راهنماييم كن چطوري ميتونم اونا رو توي بازي بيارم . مخصوصا سرعتگيراين از مپ هايي كه ساختم براي دانلود ميزارمشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)