كاتالينا خائنه نميدونم چرا اينطوريه
اون دختره كيت هم دكتره وقتي واستد ميشي ميبرنت اونجا به جاي بيمارستان به اين درد ميخوره
كاتالينا خائنه نميدونم چرا اينطوريه
اون دختره كيت هم دكتره وقتي واستد ميشي ميبرنت اونجا به جاي بيمارستان به اين درد ميخوره
سلام دوستان.من عضو جديدم.تازه هم GTA5 رو گرفتم.اصلاٌ انگار اين چيزهايي كه شما مي گوئيد توش نيست. نه زيدي و نه اهن و تلپي؟؟؟؟؟
از هيچ كدام از اين لينك ها هم نتونستم Hot Coffe v2.1 رو بگيرم.ممنون مي شم اگه به حالي به من بدين و بگين كلاً جريان چيه و اون فايل رو هم برام ميل بزنين. خدا خيرتون بده
خيلي مخلصيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه GTA5 رو تازه گرفتي سعي كن اورجينال بازي كن بدون چيت مطمئن باش لذتش بدون چيت حالا اگه هم نگيم بدون چيت بايد بگيم كم چيت يعني هرچقدر بتوني چيت رو كمتر استفاده كن
ممنون همون طوری که گفتی ردش کردم.
یه مشکل دیگه !!!من الان به یه مرحله ای رسیدم که باید بریم سوار هواپیما شیم
بعد بریم وسط دریاها و یه هواپیمای دیگه رو پیدا کنیم و از بالای اون که یه حلقه هست رد بشیم .
من از جلوی اون حلقه رد شدم ولی قبول نکرد از پشتش هم که میخام برم سرعتامون مساویه پس من نمیتونم بهش برسم .
چی کارش کنم؟؟!
لنگ این مرحلم (تنها مرحله ای هست که تو نقشه مونده)
این gf ها اصلا ارزش داره که بهشون برسیم؟؟؟ به من میگن که برو به رستوران یا فست فود
وقتیم که اونجا میبرمشون ناراحت میشن.
bar چیه ؟ رستورانه ؟؟؟ چیه؟؟؟اگه منظورت Michelle اس اونو باید ببری به Bar. به سمت جنوب حرکت کن یه جام میبینی برو اونجا.
Last edited by caca_caca888; 15-07-2008 at 12:21.
یعنی وقتی میری بیمارستان تفنگهات رو ازت نمیگیرن.البته اگه باهاش دوست بشی و رابطت هم بد نباشه.
حرفي ميزني بدون چيت صفا نداره حيف نيست با هليكوپتر بري از بالاي برج شيرجه بزني اون اوايل تو بازي هليكوپتر نميده كه اگر چيت نباشه به نظرم حال نميده يا اون جليقه ي جت من هر جا ميرفتم با اون ميرفتم :دي
آره اون جليقه عصاي دست منم بود
Bar يه جاييه كه توش مشروب ميخورنBar چيه؟
بعد از اينكه Michelle اومد يه عكس جام مياد وسطاي San Fierro (كنار عكس كارد و چنگال)ببرش اونجا.
ok
فهمیدم ممنون ... دیگه ناراحت نمیشه...
هیچکس اون مرحله رو به من یاد نمیده؟؟؟
اینو میگم:یه مشکل دیگه !!!من الان به یه مرحله ای رسیدم که باید بریم سوار هواپیما شیم
بعد بریم وسط دریاها و یه هواپیمای دیگه رو پیدا کنیم و از بالای اون که یه حلقه هست رد بشیم .
من از جلوی اون حلقه رد شدم ولی قبول نکرد از پشتش هم که میخام برم سرعتامون مساویه پس من نمیتونم بهش برسم .
چی کارش کنم؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)