اگه تو مغازه تونستي تو مغازه تو خونه هر جا تونــــستي مگه نميگي ميخواي با گارانتي بخري پس مشكل داشته باشــــه ميبري عوض ميكني مموري رو گارانتي هستش ديــــگه ؟
حالا به رنگش ديگــــه بستگي به خودت داره پول بيشتر تو جيب اونا بريـــزي
موفق باشيد!![]()
اگه تو مغازه تونستي تو مغازه تو خونه هر جا تونــــستي مگه نميگي ميخواي با گارانتي بخري پس مشكل داشته باشــــه ميبري عوض ميكني مموري رو گارانتي هستش ديــــگه ؟
حالا به رنگش ديگــــه بستگي به خودت داره پول بيشتر تو جيب اونا بريـــزي
موفق باشيد!![]()
منظورم از مموری ، مموری توی خودش نبود ، مموری که بهش می خوام اضافه کنم منظورمه
من جوي استيكم چند وقت پيش خراب شد ( البته نيم سوز كرد نه شوخي كردم) منظورم اينه كه جهت بالا و چپش الان خيلي سخت كار ميكه پايين و سمت چپ خوبه ولي بالا درست عمل نميكه اگه برم يه جوي استيك بخرم خودم ميتونم بندازم روش؟
من جوي استيكم چند وقت پيش خراب شد ( البته نيم سوز كرد نه شوخي كردم) منظورم اينه كه جهت بالا و چپش الان خيلي سخت كار ميكه پايين و سمت چپ خوبه ولي بالا درست عمل نميكه اگه برم يه جوي استيك بخرم خودم ميتونم بندازم روش؟
شرمنده 2 تا شد هرچي ارسال ميزدم يه لحظه پر ميكرد دوباره واي مي ايستاد حالا خوبه آبديده هستم نبودم 10 تا پست تكراري داشتيم
كارات جالبه
برا يه پست اشتباها دو پست دادي
ولي پست سومي را ديگه نبايد ميزدي
وقتي سرعت اينترنت كمه تا پستو ميفرستي ممكنه كمي طول بكشه
ولي چون مطالب تكست هستند همون لحظه اول فرستاده ميشوند
اگه خواستي ببيني پست فرستاده شده يا نه قبل از فرستادن مجدد پست كليد F5 را بزن تا صفحه را ريفرش كنه بعد ببين پستت اگه بود كه هيچي اگه نبود اونوقت مجددا بفرست
در مورد جوي استيك
جوي استيك چيزي نيست كه مثلا سوكتي باشه
يه چيز كوچيك و حساس هست كه پايه هاش با لحيم به برد متصل شده
براي تعويضش بايد به الكترونيك وارد باشي
راستي اگه رفتي مغازه قيمت جوي استيك را بپرس و بهم بگو ببينم چنده ممنون
سلام.
قاب k800 چنده.
چون قاب گوشیم خورد شده کلا.میخوام عوضش کنم.
عوض کردنش راحت هست که خودم انجام بدم؟
بايد بدي بيرون برات عوض كنن.
فكر كنم 5 تومن باشه.
مموري رو بيا تو خونه امتحان كن اگه مشكل داشت برو بهشون بـــــگو كه اينجوريه اگــــه نداشت كه هيچي مبــــاركه
پست سومي رو نميزدي دومي رو ويرايش ميكردي بـــــهتر نبود
قاب اصلش 15 تومن !
غير اصلش 7 تومن ! هر مغازه اي كه قاب ميفروشن ادرس يه مغازه ديگه رو ميدن كه قاب رو عوض ميكنن از خودشون بپرس
موفق باشيد!![]()
البته تو اروميه 3 تومن گفت تو تبريزم بايد همين مبلغ باشه البته اروميه لوازم جانبي اين جور چيزا خيلي پايين تراز جاهاي ديگه هست نه اينكه مرزيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)