تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 602 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله متقارن هستش. والا GPON ماله ساله 2000 ایناس و تازه داره متداول میشه.
    رسپینا اینام با لینک رادیو پهنای باند‌ میدن که هم گرونه و هم پینگ و jitter خوبی نداره. ولی خوب برای کسایی که فیبر نمیتونن بگیرن و به پهنای باند نیاز‌دارن تنها آپشنه...
    بله این xgs هم که شما گفتی برای سال 2013 هست ...ont ها کلا قدیمی هستن یا تو ایران فقط این مدل ها گیر میاد؟؟qos هم ندارن!!در اصل باید از روتر های vdsl پیشرفته تر باشن بخاطر مسئله پهنای باند.. ولی ....پینگ و جیتر سرویس های پهنای باند اختصاصی چک کردم مشکلی نداشتا..پینگ داخلیشون یک میلی ثانیه از من بیشتر بود

2. این کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

بله این xgs هم که شما گفتی برای سال 2013 هست ...ont ها کلا قدیمی هستن یا تو ایران فقط این مدل ها گیر میاد؟؟qos هم ندارن!!در اصل باید از روتر های vdsl پیشرفته تر باشن بخاطر مسئله پهنای باند.. ولی ....پینگ و جیتر سرویس های پهنای باند اختصاصی چک کردم مشکلی نداشتا..پینگ داخلیشون یک میلی ثانیه از من بیشتر بود
    خود ONT زیاد مهم نیست. من پیشنهاد می‌کنم ارزون ترین مدلی که پورت گیگ داره رو بگیرید و با یه روتر با Feature هایی که نیاز دارید استفاده کنید. ONT هواوی با wifi 5ghz و QoS و قابلیت های مشابه وارد شده بود یه زمانی، ولی خریدار نداره تو بازار کشور.
    سرویس های رادیویی می‌تونن خوب باشن، من خودم زیتل داشتم ولی پینگش از adsl حدود ۲۰ms بالاتر بود و بین ۱۰ تا ۱۵ms هم Jitter داشت ولی خوب این خیلی به دید مستقیم به آنتن و پارامترهای محیطی داره. ممکنه کیفیت شبکه رسپینا هم بالاتر باشه ولی خوب قیمتش هم اونجوری که من شنیدم خیلیه.
    Last edited by Sahandb77; 28-10-2021 at 14:48.

4. این کاربر از Sahandb77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خود ONT زیاد مهم نیست. من پیشنهاد می‌کنم ارزون ترین مدلی که پورت گیگ داره رو بگیرید و با یه روتر با Feature هایی که نیاز دارید استفاده کنید. ONT هواوی با wifi 5ghz و QoS و قابلیت های مشابه وارد شده بود یه زمانی، ولی خریدار نداره تو بازار کشور.
    سرویس های رادیویی می‌تونن خوب باشن، من خودم زیتل داشتم ولی پینگش از adsl حدود ۲۰ms بالاتر بود و بین ۱۰ تا ۱۵ms هم Jitter داشت ولی خوب این خیلی به دید مستقیم به آنتن و پارامترهای محیطی داره. ممکنه کیفیت شبکه رسپینا هم بالاتر باشه ولی خوب قیمتش هم اونجوری که من شنیدم خیلیه.
    اسم اون مدل های پیشرفته رو حضور ذهن دارید چی بود؟چون من تا حالا ندیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

اسم اون مدل های پیشرفته رو حضور ذهن دارید چی بود؟چون من تا حالا ندیدم
    HS8145V بود، مدل های دیگه هم شاید باشه من اطلاع ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من ساکن اصفهان هستم واقعا چیکار باید بکنم که این سرویس لامصبو بهم بدن؟ زنگ زدم رفتم درخواست پر کردم، تو سایتشونم درخواست دادن اصلا انگار نه انگار. اصفهانی داریم اینجا منو راهنمایی کنه؟ واقعا به این اینترنت نیاز دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

HS8145V بود، مدل های دیگه هم شاید باشه من اطلاع ندارم
    متاسفانه قیمتشو نزدن..چندتا سایت دیدم مشخصات ایناشو گذاشته بودن و انگار کلا جوری بود که این محصول توی ایران غیر قانونی چیزیه!قیمتارو نزدن .....ببخشید این مدت از شما سوال زیاد میپرسم..در باره اون سوالی که مربوط به gpon پرسیدم ازتون درست متوجه نشدم...اگه مثلا یک ont بر پایه gpon باشه و مرکز مثلا بخواد olt ارتقا بده حتما ont باید اپگرید بشه؟چون این مودمی که گفتید مشخصاتش زده gpon

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

متاسفانه قیمتشو نزدن..چندتا سایت دیدم مشخصات ایناشو گذاشته بودن و انگار کلا جوری بود که این محصول توی ایران غیر قانونی چیزیه!قیمتارو نزدن .....ببخشید این مدت از شما سوال زیاد میپرسم..در باره اون سوالی که مربوط به gpon پرسیدم ازتون درست متوجه نشدم...اگه مثلا یک ont بر پایه gpon باشه و مرکز مثلا بخواد olt ارتقا بده حتما ont باید اپگرید بشه؟چون این مودمی که گفتید مشخصاتش زده gpon
    اینا ماله بازار برزیل بودن و ۱ تعدادی وارد شده بود، حالا چرا دیگه نشد و یا اصلا با OLT های مخابرات ممکنه رجیستر نشن.
    آپگرید کردن چند تا راه داره برای اپراتور، ولی اکثرا کارت XGS میگیرن و همزمان روی یک فیبر GPON و XGS-PON رو برقرار میکنن. هرکی خواست از سمت ONT به XGS مهاجرت می‌کنه و بقیه هم روی همون GPON می‌مونن.

10. این کاربر از Sahandb77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اینا ماله بازار برزیل بودن و ۱ تعدادی وارد شده بود، حالا چرا دیگه نشد و یا اصلا با OLT های مخابرات ممکنه رجیستر نشن.
    آپگرید کردن چند تا راه داره برای اپراتور، ولی اکثرا کارت XGS میگیرن و همزمان روی یک فیبر GPON و XGS-PON رو برقرار میکنن. هرکی خواست از سمت ONT به XGS مهاجرت می‌کنه و بقیه هم روی همون GPON می‌مونن.
    الان هنوز همچین شرایطی فراهم نشده توی ایران درسته؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

سلام دوستان. من ساکن اصفهان هستم واقعا چیکار باید بکنم که این سرویس لامصبو بهم بدن؟ زنگ زدم رفتم درخواست پر کردم، تو سایتشونم درخواست دادن اصلا انگار نه انگار. اصفهانی داریم اینجا منو راهنمایی کنه؟ واقعا به این اینترنت نیاز دارم.
    اصفهان اولین شهری بود که فیبر میداد سال 91 فکر کنم. طرحی به اسم یوتانت
    بعضی ها میگن اول کرج بود و ایرانیان نت ولی همون اصفهان بود .
    مشکل اینجاست که اکثر مردم ایران استقبال نکردند چون باید خونه رو فیبر کشید اکثرا حوصله این کارها را ندارند

حالا مثل اینکه جاهایی مثل اصفهان VDSL میدن کنار VDSL فیبر اکتیو هست که هنوز به خونه ها نمیدن ، چون سواد این کارر و ندارن
    ولی بازم ممکنه کنارتون فیبر پسیو پیدا بشه
    پیگیر باشید مصمم باشید برید مرکز مخابراتی ثبت نام کنید اینترنتی و همه این کارها رو با هم بکنید بهتون میدن
    تو اخبار زده بود 95 درصد اصفهان Vdsl میدن فعلا Vdsl بگیرید ، تا فیبر بهتون بدن

روستای ما 14 امین کلان شهر ایرانه ولی من انقدر لجاجت به خرج دادم 195 و همه این ها که نهایاتا بهمون دادن
    اول فیبر کشیدن به یه حلبی آباد به اسم الله آباد بهد دادن مجتمع قوه قضائیه بعد آوردن محله ما

چیز خاصی نیست باید مرکز مخابراتی OLT بزارن ، از یکی دو تا کانال کابل برگردون کنن FAT بزنن همین
    پیگیر باشید و دنبال فیبر پسیو
    یا کمپین اینستاگرامی راه بندازین که مخابرات با فیبر اکتیو هم ftth بدهد
    موفق و موید باشید دوست اصفهانی

13. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

نیاز به مودم و پریز فیبر دیگه‌ای نیست. بستگی به قابلیت ONT شما داره که در عمل چه‌جوری باشه، برای اکثر مودم های هوآوی میشه هر PPPoE رو روی یک پورت لن بالا آورد و هم زمان از چند سرویس استفاده کرد.

داداش هموطن عزیز تبریزی
    باسه مودم من زایکسل قدیمی فریمور آرم مخابرات ایران هست .
    روش کاستوم فریمور سفید رنگ ریختم

پیمان کار گفت ...
    با سیم دو کار الان میتونیم دو تا پریز براتون فیوژن کنیم دو تا اشتراک بگیرید ..
    این جوری بهتر نیست ؟چون گفت هر استراک یه پورت جدید از FAT همسایه براتون وصل میکنیم .
    تو اینترنت میگشتم یه پریز ساخت ایران دیدم دو تا سوکت میداد . سعی میکنم عکس شو پیدا کنم بزارم همین تاپیک

تو مودم نگاه کردم تو interface همین طور که شما گفتید بیشتر از یک GPON میشه تعریف کرد ...
    ولی چیکار باید کرد ، که به یه پورت LAN خاص بده هر اشتراک رو ؟ از قسمت RIP Route NAT کدوم قسمت باید رفت ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید سهند

عکس میگیرم میزارم ..

از پریز و مودم

15. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •