با شاتل برای طرحهای جشنواره اش صحبت کردم.سرعت در ساعت غیر رایگان تا 15 مگابیت باز است و در ساعت رایگان پس از دانلود حجم مشخصی به شدت محدود می شود.تا قبل از آن هم سرعت دانلود شبانه باز هم از روزانه کمتر است
با شاتل برای طرحهای جشنواره اش صحبت کردم.سرعت در ساعت غیر رایگان تا 15 مگابیت باز است و در ساعت رایگان پس از دانلود حجم مشخصی به شدت محدود می شود.تا قبل از آن هم سرعت دانلود شبانه باز هم از روزانه کمتر است
با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند در جشنواره بهاری از شرایط ویژه برای خرید بستههای ترافیکی بهرهمند شوند.
زمان جشنواره: از ۱۳۹۵/۰۲/۱۸ تا ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
برای یه سری شهرای خاص هست که
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت شاتل همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
شاتل بیشتر سرویس هاش شبانه داره بگو چه سرعتی میخوای
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام
من واقعا راضی هستم از سرویس اکو به خاطر داشتن دانلود شبانه رایگان باید میگفتم حتما نباید چیز های بد بگم اگه چیز خوب هم داره باید گفته بشه
چون من واقعا اضباع شدم چه با جشنواره هایی که میزاره چه با دانلود 14 گیگی شبانش![]()
سلام-- سرعت روز 1 مگ دانلود باشه کافیه--عصر تا 512 باشه کافیه-- دانلود رایگان شبانه تا 130 کیلو حداقل بده کمتر اصلا نباشه--ماهیانه تا 20 تومان--دانلود شبانه هفته ای 6 یا 7 گیگ بده کافیه--دیگر همین--
اگه اکو ۱۰۲۴ بگیرید و بگید براتون رو ۱۶ مگ ببندن بیشتر از این هم بازدهی داره
دوستان من نویزم خیلی بالاست و مکس ریتم ب زور به ۳۰۰۰ میرسه راهی نیست بدون دردسر کاری کرد حد اقل به ۴۰۰۰-۳۵۰۰ برسه؟
شبانه محدودت نمیکنه شاتل؟
سرویست دقیقا چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)