تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 752 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من AKG پیشنهاد میدم.

شاید ظاهرشون شبیه باشه ولی صداشون 180 درجه متفاوت هست و واقعیت امر اصلا به هم ربطی ندارند.
    ممنون
    یه سوال: چرا فیلیپس بین بچه هایی که تو کار صدا هستن خواهان نداره؟
    میشه خصوصیت مهم (ازلحاظ پخش صدای) هریک از براند های بازار رو بگید؟
    پیشاپیش ممنون

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

3. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

محصول شرکت Monster آمریکاست که به نظر من mtv مطرحش کرده و بخاطر ظاهر فشن و تبلیغات گسترده خوب فروش کرده، هدفونهای خوبی هستند ولی توی ایران قلابیش خیلی زیاده، اگر صدا برات مهم تر از ظاهر هست برند های حرفه ای تری هستند، شما مشخص کن چقدر می خوای هزینه کنی تا بهتر بشه شما رو راهنمایی کرد.
    برای آیفون تا 250 یه گزینه مناسب می خوام فقط هم کیفیت برام مهمه

5. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

يه m50 بگيري حول و حوش 180 واقعا عاليه يا يه سوني xb500 كه اينم 95 تومنه جفتشون رو امروز نمايندگيشون قيمت گرفتم البته سنهايزر هم چيزاي خوبي داره ولي قيمتاش رو مخه بدجور مثلا 280 رو ميده 250 تومن حتي فرضشم سخته من بخوام ام50 رو ول كنم بيام اينو بخرم.

7. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه m50 بگيري حول و حوش 180 واقعا عاليه يا يه سوني xb500 كه اينم 95 تومنه جفتشون رو امروز نمايندگيشون قيمت گرفتم البته سنهايزر هم چيزاي خوبي داره ولي قيمتاش رو مخه بدجور مثلا 280 رو ميده 250 تومن حتي فرضشم سخته من بخوام ام50 رو ول كنم بيام اينو بخرم.
    دوست عزیز این دو تا هیچ کدوم مناسب پرتابل نیستند.

دوست خوبم اگه نوع هدفون ( مثلا تو گوشی، پشت گردنی ، معمولی ، فول سایز و ... ) رو مشخص کنی بهتره.
    نوع کاربرد هم مهمه ... مثلا پرتابل باشه یا نه و اینکه کجا ها بیشتر استفاده میکنی.
    چه امکاناتی میخوای داشته باشه؟ .... مثلا نویز کنسل داشته باشه یا نه.

9. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون
    یه سوال: چرا فیلیپس بین بچه هایی که تو کار صدا هستن خواهان نداره؟
    میشه خصوصیت مهم (ازلحاظ پخش صدای) هریک از براند های بازار رو بگید؟
    پیشاپیش ممنون
    والا از کلی جهت میشه درباره موضوع صحبت کرد من تا جایی که ذهنم یاری بده توضیح میدم.
    مثلا پلیرهای سونی:
    معایب سونی:
    سونی هیچ وفت حافظه جانبی برای پلیر هاش استفاده نکرده.
    خیلی سخت میزان فرمتهای پشتیبانی رو افزایش میده وبرای یه پلیر با کیفیت یک عیب محسوب میشه.
    قیمت بسیار بالا.

مزیت ها:
    بسیار خوش ساخت.
    کیفیت مناسب تصویر و صدا.
    قابلیت اتصال به صورت MSC.
    شارژ سریع.
    صدای یکنواخت و متوازن(نمیدونم شاید اصلا این لغتها منظورم رو نرسونه گاهی بعضی هدفونها یا پلیر ها بعضی محدوده فرکانسها رو خوب پخش کنند ولی بقیه رو خیلی بد پخش میکنند ولی بعضی تو محدودهای مختلف و ولووم های مختلف صدای خوبی رو ارائه میکنند.

---------------------------
    این یک مثال بود از خصوصیات یکیشون فعالا وقت ندارم این طوری همه رو بگم شاید بعدا تو یه تاپیک به عنوان راهنمایی کلی نوشتم.

کسی که فقط آهنگ گوش میده دنبال کیفیت صدا و تنظیمات پیشرفته صوتی
    فرمتهای پشتیبانی
    کیفیت تصویر
    قابلیت اضافه کردن رم جانبی
    سیستم هایی مثل راک باکس و...
    نوع جنس صدا
    پشتیبانی از تگ ها به صورت کامل
    replay gain
    gapless playback
    یک استانداردهای ظریفی تو انتخاب دارند که عموم حتی فرقش رو حس نمیکنند و حتی برای عرف مردم قابل فهم و توجیه نیست.
    مثلا جنس صدا پلیر خیلی خیلی مهمه ولی این چیزها برای عرف مردم قابل تشخیص نیست.
    برندی مثل فیلیپس تو ضمینه هایی مثل تلویزیون تجهیزات اصلاح و یک سری وسایل خاص تخصص داره ولی دلیل نمیشه هر شرکتی فقط به واسطه این که چند ملیتی میشه و همه چی تولید میکنه دلیلی بر با کیفیت بودن همه وسایل سبد کالای تولیدیش بشه همچین چیزی غیر ممکنه.
    حتی اگه وسیله ایی با کیفیت خوب بزنه شاید خیلی استقبال نشه مثلا یه مثال ساده شما میخواهی با 300 میلیون تومن یه خودرو اسپرت بخری یه برندی مثل نیسان یا فلکس یه مدل خارق العاده هم بزنه اعتماد شما رو جلب نمیکنه و شما باز از اون برند متخصص اون ضمینه که کارش فقط رو اون مقوله هایی که شما مد نظرتون هست انتخاب میکنید.
    واقعیت هم اینه که غیر ممکنه که یه شرکتی فقط رو همچین ملاک هایی پلیر بسازه و نتونه از شرکتی که حتی با صرف نظر از این محصول براش اهمیتی نداشته باشه بهتر نباشه.
    Last edited by peaceful1; 26-09-2011 at 14:17. دليل: غلط املایی و نگارشی

11. 7 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

6

سلام دوستان عزیز،
    قصد خرید یک هدفون یا ایر فون رو دارم
    موارد استفاده گوش کردن به موسقی در مکان مرگ اور و ملال اوری به نام مترو است
    یک هندزفری MW600 سونی دارم که از کیفیت هدفوناش راضی نیستم برای همین این
    تصمیم رو گرفتم، ممنون میشم از راهنمایی هاتون مارو هم به فیض برسونید
    سقف قیمت هم 50-60 میباشد
    با تشکر

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون رضا جان برای توضیحاتت
    یعنی مدل 80 اهم تو ایران نیست ؟ من کارت صدام انبرده , برای 250 اهم باید کارت صدا بگیرم ؟ اگه لازمه چی بگیرم
    امپلیفایر هدفن تو ایران گیر میاد ؟
    خواهش می کنم
    گفتم که مدل Pro امپدانس 80 اهمی نداره و 80 اهمی تا آخرین باری که یکی از دوستان از نمایندگی ایران سوال پرسیده بود موجود نداشتند اما پیشنهاد میکنم 250 اهم بگیرید چون THD در مدل 80 اهم بسیار بالاتر هست هر چند باز هم با توجه به اهم بالای 80 اهمی که داره مناسب کاربرد پرتابل نیست در حالیکه خود Beyer هدفش از تولید این مدل برای کاربرد پرتابل بوده
    سعی کنید مدلهای با امپدانس بالا از محصولات Beyer انتخاب کنید چون از هر نظر بهتر از مدلهای با امپدانس پایین هستند و این مسئله برای تمام سری از محصولات این برند صادق هست و خواهد بود. البته نظرم اینه که در اصل مدل اصلی از سری های مختلف محصولات Beyer همون امپدانس بالاتره هست.

اگر دوست دارید با حداکثر کیفیت هدفون به کیفیت صدا برسید باید کارت صدای خوب تهیه کنید البته خوشبختانه بازار ما پر از کارت صداهای با کیفیت به خصوص برای کاربرد Play هست که دو برند مطرح در این زمینه کریتیو و اسوس هستند شما متناسب با بودجه خودتون یکی از مدلهای بالاتر این دو برند رو انتخاب کنید هر چند که مدلهای کریتیو ارزانتر هستند اما از سری Fatality کریتیو برای این کاربرد چیزی انتخاب نکنید که اصلآ به صرفه نیست پیشنهاد مناسب یکی از دو کارت جدید سری HD و یا Titanium PCIe از برند کریتیو هست که مدلهای HD با اینکه گرانتر هستند اما به راحتی از پس امپدانس 250 اهمی بر میان و مدل تیتانیوم هم می تونه امپدانس تا حدود 200 اهم رو به خوبی ساپورت کنه.

توجه کنید که همونطور که گفتم آمپ برای کاربرد هدفون جزو لوازم غیر ضروری(غیر از استثناء ها) به حساب میاد چون:
    1. تعداد مدلهای هدفون نیازمند آمپ بسیار کم هست (لطفآ خودتون زحمت شمارش رو انجام بدید چون خیلی راحته)
    2. آمپ مناسب هزینه ای بیش از خرید یک یا دو هدفون بسیار با کیفیت داره
    3. آمپ های هدفون اغلب سفارشی تولید می شن به این معنی که شما سفارش پیش خرید می دید اما چند ماه بعد تحویل می گیرید
    4. اغلب کارت صداهای جانبی جدید طوری بهینه شدند که قادر به راه اندازی امپدانسی در سطح حرفه ای باشند
    5. انتخاب یک آمپ اینقدر دردسر داره که معادل انتخاب 10 هدفون انرژی و وقت لازم داره چون اغلب آمپ ها برای یک یا چند مدل خاص از هدفونها بهینه شده اند و فقط با همین چند یا یک مدل خاص حداکثر کیفیت صدا را دارند
    6. برندهای مطرح در ساخت آمپ چندان شناخته شده نیستند و اغلب با یک یا فقط چند محصول و آن هم غیر مشابه در حال تولید آن هم با تیراژ بسیار محدود هستند
    7. چون آمپ کالایی بسیار لوکس و خاص به حساب میاد و تعداد محصولات بسیار اندک هست و تعداد هدفونهای نیازمند هم اندک و تعداد کاربرهایی که این دو را با هم دارند اندک به هیچ عنوان انتظار پیدا کردن چند ریویوی درست و دقیق که نتیجه تست عملی و با دقت باشه نداشته باشید.
    8. در آخر اگر هدفون گران قیمت و حرفه ای بالاتر از 500 دارید به فکر آمپ باشید و در غیر اینصورت وجود و عدم وجود آمپ حداکثر چند درصد کیفیت صدا رو نسبت به سورس پلیرتوی که مناسب هدفونتون باشه افزایش میده که این معادل حداقل 300 تومن هزینه برای همین آمپ خاص هست که به نظرم ارزش نداره

شما هم موفق باشید.

14. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    هدفون معرفی کنید با این مشخصات:
    فول سایز، بسته، برای گوش دادن به موسیقی، بیس مهم نیست، تفکیک صدا و کیفیت اون مهمه
    اگه لطف کنید 2تا معرفی کنید، یکی زیر 50تومن و یکی زیر 100تومن.

دوست عزیز هر استایل هدفون نیازمند یک حداقل هزینه هست و برای یک هدفون فول سایز خوب شما باید بیشتر از 100 تومن هزینه کنی هر چند که با این هزینه هم شما صاحب چیزی غیر از حداقل کیفیت این استایل هدفون نخواهید شد چون هزینه ساخت و تولید این انواع بسیار بیشتر از سایر هدفونها هست پیشنهاد می کنم کمی بودجه خودتون رو افزایش بدید و Audio Technica M50 یا مدلهای پایینتر که به راحتی در دسترس هستند و بسیار با کیفیت هستند انتخاب کنید در غیر اینصورت پیشنهاد عالی این هست که یکی از دو محصول AKG به شماره مدل K77 و یا مدل محبوب من K99 رو انتخاب کنید که با توجه به قیمت باز هم نسبت به سایر برندهای موجود در ایران سر تر هستند.

شما هم موفق باشید.

16. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=LiverBarca;6492293]یکی هم بی زحمت سوال منو جواب بده...[/QUOTE

به نظرم بهترین برند و ارزان قیمت مناسب کاربرد شما سونی هست هر چند که مدلهای توی این رده قیمت 50 تومن بودجه شما زیاد نداره اما به غیر از مدل اگه اشتباه نکنم LP50 که تو گوشی هست بقیه مدلهای زیر 20 تومن به نسبت قیمت بسیار عالی هستند

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

سلام
    نمایندگی شرکتهای معتبر هدفون تو تهران کجاها هست. یا یه جایی که هدفونهاش بیشتر از جنسهای دیگش باشه بشه اعتماد بیشتری به اصل بودن جنسهاش داشت.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

sony ED12lp
    AKG K309
    PHILIPS she 9750
    Creative 830
    اینها گزینهای من هستن برا خرید ایرفون. اگه in Ear داخل کانالی نباشه بهتره مثل ED12 ولی اونقدرها هم با تو گوشی ها مشکل ندارم.
    بیشتر کلاسیک ایرانی گوش میدم. اونقدر که تفکیک صدا برام مهمه باس برام مهم نیست.
    حول و حوش 50 تومان باشه.اگه کمتر هم شد چه بهتر.
    پیشا پیش ممنون از راهنمایی
    به ترتیب اولویت از نظر کیفیت صدا و مناسب کاربرد شما:
    1. ED12
    2. Ep830
    3. K309
    4. 9750

شما هم موفق باشید.

18. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •