سلام
واسه فیفا پچ هم میدن بیرون مثل pes ؟
سلام
دادا دمت گرم فوق العادس
فقط دفاع چپ که Shaw هست ، دفاع راست منظورت Clyne هست یا Chambers ؟
فقط من قبلا یه مشکلی داشتم توی بارسا B ، اینکه یه فصل بازی میکردم ، قهرمان لیگ 2 میشدم ، قهرمان جام حذفی میشدم و تیم رده خوبی توی لیگ داشت ولی بازیکنای متوسط نمیومدن!به خاطر تعداد ستاره های باشگاه هست که تاثیر میذاره توی کریر؟؟؟توی فیفا14 هم همینطوره(این مشکل که گفتم توی 13 بود)؟؟
همون clyne خوب دفاع چپیه . shaw هم که واقعا معرکه است .
بازیکنهای خوب رو میتونی بیاری تو تیمت . فقط باید حقوق بالا بهشون پیشنهاد بدی . مثلا اگه حقوق 20000 تا میخواد بهش 30000 تا بده با کله میاد . اگه هم role بهتری میخواست بهش بده دیگه .
چرا کسی نیست منو کمک کنه؟
دقت کردین با ابدیت کردن فیفا 14 گیم پلی یه کم عوض شده یا من دارم اشتباه میکنم؟
سلام دوستان از اونجای که لیگ عربستان در فیفا وارد شده واقعا زشته که لیگ ما نره سایت فیفا دوباره رای گیری قرار گیری لیگ کشور ها رو در بازی fifa15 قرار داره حالا شما هم باید برید به ایرانی رای بدید که لیگ ما هم وارد بازی بشه اصلا هم مهم نیست fifa دوست دارید بازی میکنید یا نه اصلا اگه فوتبال هم دوست ندارید باید رای بدید من خودمم اهل فوتبال اصلا نیستم ولی رای دادم همچنین این خبر در هرجای که گیر آوردید به اشتراک بزارید تا بقیه هم رای بدن تا حالا ایران هشتم ببینم جکار میکنید دیگه غرور ملیتون نشون بدید . رای دادن هم آسونه ایران(Iranian League) انتخاب کنید از سمت راست و بعد Vote بزنید به همین راحتی 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه!
از کسانی هم که براشون مهم نیست درخواست میکنم لطفا رای بدن!(راستی الان آرای لیگهای ترکیه ، مراکش ، الجزیره ، مالزی و مصر از لیگ ما بیشتره.خدایش دیگه لیگ ما هرچی باشه از لیگ مراکش که دیگه بهتره)
تصویر به اندازه 48% (450x281) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (852x532) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.![]()
دوست عزیز تلاش شما قابل قدردانی هست ولی وقتی سرور ea ای پی ایران رو قطع میکنه و مایکروسافت هم ما رو جز کشورهای رسمی قبول نداره چه انتظاری دارید که مثلا لیگ ایران بره تو EA...مطمئن باشین برای وارد کردن لیگ هر کشور ملاک رای دادن گیمر ها و یا هواداران فوتبال اون کشور نیست.چرا که کسانی که fifa 2014 یا football manager رو میسازند کارشناسان برجسته ایی دارند((همون مفسری های بازی مثل کلایو تایدنسلی,الن اسمیت,جوزپه برگومی و...))که همشون میدونن که ما یه ورزشگاه 100 هزار نفری داریم که هر سال دو بار کامل پر میشه و هواداران ما رو تو اسیا هیچ کشوری نداره...عربستان چون پول میده و حامی این بازی هاست لیگشم وارد بازی میشه...وگرنه یه میلیارد رای هم جمع بشه مطمئن باش اتفاقی نخواهد افتاد!
اقا 20 ساله داریم رای میدیم چی شد اخرش که اینبار بخواد بشه ! یادمه از فیفا11 این داستان شروع شده بود ولی هنوزم درست نکردنو مطمعن باش نمیکنن
دوستان کسی بازیکن جوون تکنیکی نمیشناسه معرفی کنه؟
راستی از کجا بفهمیم اگه بازیکنی رو بازی بدیم پیشرفتش سریعه یا کنده؟
اگه نمیخوای از سایت sofifa استفاده کنی که پتانسیل بازیکنها رو نوشته از یه طریق تو بازی هم میشه فهمید
برو توی squad report و روی هر بازیکنی که میری info بازیکن رو نگاه کن .
اگه مثلا نوشته at the club since 20XX این بازیکن یا خیلی پیشرفت نمیکنه نسبت به وضع فعلیش یا هم اینکه فوقش قدرتش میرسه به 80 اورال یا یکی دوتا بالاتر .
اگه بازیکنی نوشته باشه showing great potential یعنی این بازیکن تقریبا بیشتر از 83 اورال پیشرفت میکنه .
اگه نوشته باشه an exciting prospect یعنی تا 86 به بعد پیشرفت میکنه
اگه نوشته باشه has potential to be special یعنی قطعا میره بالای 90 و حتی تا 98 ممکنه بره .
اینا همه بستگی داره به اینکه بازیکن توی چه مودی باشه و چقدر بازیش بدی و مصدوم نشه و کلی چیز دیگه . و ممکنه حالت بازیکن مثلا از showing great potential بشه an exciting prospect . یا حتی بازیکنی ممکنه از at the club since یه دفعه بره بالاتر .
بستگی به سنشون هم داره . مثلا بعضی بازیکنها توی یک سن خاص اورالشون خیلی کم میره بالا یا اصلا نمیره . بعد یه دفعه میکنه میره بالا
یعنی اگه بازیکنی خریدی دیدی نمیره بالا معلوم نیست بعدها هم نره بالا .
البته فکر کنم توی 14 بشه از scout ها هم کمک گرفت واسه اینکار . چون زیاد باهاشون کار نکردم خیلی وارد نیستم .
بازیکن خوب هم بگو تو چه پستی میخوای پیشنهاد بدم .
مثلا:
ST - بهترین بازیکن جوون ST که دیدم و مسی اینده اسمشو گذاشتم اینه . Yassine Benzia
توی لالیگا با اورال 70 و روی لجندری اقای گلش کردم . حرف نداره و بعد از چندین فصل چون بیشتری curve رو تو بازی میگیره ضربه ازادهاش همه گل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)