تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 626 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام بر دوستان,پس از یه مدت عشق و حال با لپ تاپم برگشتم پیشتون
    آقا ما یه کول پد deepcool multi core X6 خریدیم که موقع بازی لپ تاپ درد نکشه
    حالا این کول پد رو که میذارم زیرش هیچ فرقی نمی کنه!دما همون دما هستش و پایین نمیاد
    نحوه استفاده و قرار دادن خاصی داره که ما بلد نیستیم!
    راستی من موقع بازی دما لپ تاپ میره روی 65 تا 70!این دما خوبه؟این دما که صدمه ای به لپ تاپ نمی رسونه!؟
    با همین دما به بازی کردن ادامه بدم که ایرادی نداره!؟دمای نرمالی هستش عایا!؟
    به به خوش اومدی
    والا راجع به کلوپد شما باید کول پد رو متناسب با لپتاپ بگیری یعنی میبینی سمت چپ خیلی گرم میشه باید یه کول پد بگیری که اونجارو هم پوشش بده و فن داشته باشه.
    بهتر هم هست که از سطح زمین فاصله داشته باشه و زیرش سطوح پرز دار و ...... نباشه(مثلا من یه تیمه MDF برا زیرش بریدم و کولپد رو میزارم روش).

در آغاز فعالیت ghasem1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قسمت tray icon رو امتحان کن موس رو چند ثانیه روش نگه دار نشون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    برای افزایش سرعت تاپ به قسمت موس setting برید و سرعت موس رو ببرید بالا .... و در مورد باتری هم دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من توی سایتا خوندم برای نگهداری باطری لیتیوم یون ب

اید حدالامکان درجای خشک وخنک نگه داشته شه تا شارژدهی باطری پایین نیاد وتوی دمای 45 درجه مشکلی نیست باطری تولپ تاپ باشه اما به هنگام اجرای بازی دمای سی پی یو به راحتی به 80 میرسه واین سمه برا باطری وباعث میشه عمر باطری کاهش پیدا کنه...گفتن به هنگام اجرای بازی باطری رو در بیارین ولی اینو که نمیشه درآورد
    Last edited by alpachino2012; 14-09-2013 at 23:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

توضیح دادم چه طوری در بیارید جز اونم راهی نیست
    try icon کجاست ؟؟ شرمنده ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یچه ها یکی از دوستامون گفت که هرکی تجربه بازی داره بگه که چی بوده بازیه و با چه سطحی از گرافیک بازیش کرده منم فکر میکنم بد نیس راجع به این چیزام یکم اساتید نظر بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

توضیح دادم چه طوری در بیارید جز اونم راهی نیست
    try icon کجاست ؟؟ شرمنده ها
    ولش کن حوصله داری بازش کنی ...اولش

باید حواسم می بود..حالا بزاروقتی خراب شد میریم عوضش می کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

یچه ها یکی از دوستامون گفت که هرکی تجربه بازی داره بگه که چی بوده بازیه و با چه سطحی از گرافیک بازیش کرده منم فکر میکنم بد نیس راجع به این چیزام یکم اساتید نظر بدن
    من کلا گیم میکنم با این لپ تاپ (تو تابستون البته) هر بازی بگی انجام دادم راستش هیچ تنظیم گرافیکی نمیکنم همینطوری پیشفرض رو آخرین حده گرافیکه
    هر بازی که نصب کردم وقتی رفتم تو قسمت ویدیو برای گرافیک به صورت اتوماتیک روی آخریش بوده همه چیز هم High نیازی نیست زیاد دس کاری کنید

در آغاز فعالیت ghasem1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

توضیح دادم چه طوری در بیارید جز اونم راهی نیستtry icon کجاست ؟؟ شرمنده ها
    Tray icon همون جاي ‏‎ task bar كنار آيكن باتري و اينترنت و...‏ همون مثلث رو كه بزني شايد آيكن تاچ پدو نشون بده كه اگر ماوس رو چند ثانيه روش نگه داري مدل تاچ پدو نشون ميده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ... دوستان من یه لپتاپ Z500 دارم ...Windows 7 Home Premium 64bit روش نصب کردم ...الان وقتی با یاهو مسنجر میخوام با کسی صحبت کنم صدای من برای اون نمیره ..ولی من صدای اونو دارم ... یکی از اعضای محترم ( جان گفت از تو قسمت Icon Tray روی volume که کلیک کنم تو قسمت Recording Devices ..تو قسمت Microphone تست کنم ببینم صدا رو اصلا بهم نشون میده یا نه ..چند باری هم نزدیک اسپیکر شدم یکم حرف زدم ولی اون سبز رنگ ها اصلا بالا و پایین نمیشه ... کارت صدا رو هم آخرین ورژن رو از سایت اصلی دانلود کردم بازم جواب نداد ..الانم پاکش کردم دوباره ... کسی راه حلی داره به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام بعد از 2 روز از مسافرت اجباری برگشتم

هنوز هیچ ویندوزی رو نصب نکردم!
    دوست عزیز گفتم راه سوم پیشنهاد نمی شه نگفتم امتحان نکنین که !

دلیل اینکه اینو گفتم ، به دلیل قابلیت Fast startup در windows 8 بود . این قابلیت ویندوز رو می بره رو یه حالتی شبیه Hibernate که باعث می شه کامپیوتر سریع تر بالا بیاد ولی در عوض رایانه کامل خاموش نمیشه . در حالتی هم که ویندوز درست Shutdown نشده باشه ( مثل از برق کشیدن در هنگام خاموش شدن ؛ Hibernate و Fast Startup ) درایوی که ویندوز توش نصبه Lock می شه و تا ویندوز درست خاموش نشه هم چنان توسط سیستم عامل های دیگه اون درایو Lock باقی می مونه .

لذا موقعی که Windows 8 نصبه بهتره از راه سوم استفاده نکنین ولی کاملا قابل استفادست .

دوستان عزیز من یه مشکل نسبتا حاد دارم.
    دوستای گلم و مخصوصا عزیزانی که ویندوز ۸.۱ نصب کردین لپتاپِ شما تو حالت Sleep میره؟؟
    من دیشب درِ لپتاپم رو بستم و گفتم میره تو Sleep دیگه بعد صبح پاشدم دیدم روشن نمیشه بعد فهمیدم اینقدر روشن بوده که باطریش تموم شده.
    بعدش هم امتحان کردم حتی وقتی که از محیط دسکتاپ Sleep رو میزنم صفحه سیاه میشه اما همچنان دستگاه کار میکنه و تا وقتی که از طریق دکمه‌اش خاموش نکنم
    از این محیط بیرون نمیاد.
    میخواستم کلا ببینم تا حالا با این مشکل مواجه شدین؟ راهِ حل دارین براش؟؟
    شاید هم باید دوباره ویندوز عوض کنم.
    نه مشکلی ندارم من دوستان عزیز این نسحه ویندوز هم کامله ! اگر تا چند ماه دیگه مایکروسافت واسش آپدیت سنگین نزنه ، تو سایت ها همین نسخه رو برای دانلود قرار می دن .
    در ضمن Pro بتا نیست اون Release preview هستش
    بچه ها من درایور کارت گرافیک اینتل رو آپدیت کردم(از خود سایت اینتل دانلود کردم)
    مثل اینکه این درایور مشکل داره و نور صفحه نمایش کم میشه و دیگه تغییر نمیکنه
    دوباره رفتم همون درایوری که تو dvd بود نصب کردم درست شد
    شما هم تست کنید ببینید همین مشکلو دارید یا نه
    از همون روز اولم درایوری که غیر از سایت خود لنوو گرفته می شد مشکل داشت !

تو این 1 مورد از همون سایت لنوو دانلود کنین .

11. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •