سلام محمد جان
چه عجب؟!
نسخه 2016 و 2017 مشکل پایداری در داشبورت دارند و بعد چند روز استفاده ناپایدار میشه.کاربرا هم گزارش باگ میدن ولی میان برطرف میکنند یک جا دیگه لنگ میزنه
کلا تیم برنامه نویسی داغونی داره![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام محمد جان
چه عجب؟!
نسخه 2016 و 2017 مشکل پایداری در داشبورت دارند و بعد چند روز استفاده ناپایدار میشه.کاربرا هم گزارش باگ میدن ولی میان برطرف میکنند یک جا دیگه لنگ میزنه
کلا تیم برنامه نویسی داغونی داره![]()
تبلیغ ک نیست؟![]()
دوستمون میگه خوبیش اینه بهشون ایمیل بزنی یا سمپل بفرسی واسشون بررسی میکنن (مثلا بقیه نمیکنن؟) بر خلاف تصورشون فلششو ن رو پاک کرد(بقیه مگه نمیکنن؟ بر خلاف تصور! یعنی ی انتی یوروس دیگه نباید ازش توقع باشه فلشم پاک کنه جالبه) تو کانال تلگرم اطلاع رسانیی میکنن! اولین بار مییشنوم ی شرکت انتی ویروس تو کانال تلگرمش اطلاع رسانی میکنه :/ عموما بلاگ دارن و...
دوستیمون یادش رفته بگه این انتی ویروس پادویش 60 هزار تومنی ن مموری پروتکشن یا مازول هایی مث anti exploit یا behavior blocker داره!اون وقت همه اینارو ی انتی ویروس رایگان مث اوست یا بیت دیفندر فری داره عجیبه(مسلما 100 درصد حفاظتی وجود نداره ولی بالاخره مهم اینه ک داره 50 درصد از اون کدای مخربم ک بلاک کنه بهتر از هیچیه)
مدتی رو برای درک این آنتی ویروس ایرانی صرف کنم. طولی نکشید -شاید کمتر از یک ساعت- که متوجه شدم این آنتی ویروس حتی قادر به شناسایی فایل خروجی Njart نیست!
Njrat یکی از عمومیترین و نام آشناترین تروجانهای دنیاست. شوک اولیه اونقدر زیاد بود که چندین و چند بار تست کردم. حتی سیستم مجازی که آنتی ویروس رویش نصب بود رو عوض کردم، اما واقعیت رو نمیشد عوض کرد. مطمئن شدم کار به تست روشهای پیچیدهی کریپت نمیرسه. کریپت به عملیاتی گفته میشه که فایل تروجان از دید آنتی ویروسها مخفی بمونه. برای همین شروع کردم به مکاتبه با شرکت امن پرداز. مکاتبات تا جایی که سند ویدیویی از اتفاقات رو براشون فرستادم خوب پیش رفت ولی متأسفانه دیگه جوابی دریافت نکردم، اما خوشبختانه طی ۱۰ روز بعد آنتی ویروس فایل Njrat رو شناسایی کرد!
اما دیگه مایل به مکاتبه با من نبودند تا بگم این ماجرا برای RevengeRat هم صدق می کنه!
من هم دیگه برای تفریح نگاهی به پادویش مینداختم تا اینکه دیدم اوضاع خیلی اسفناکتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم! برای توضیح اتفاقات پیش رو مرور سطحی و کوتاهی میکنیم به مکانیسم AntiTamper و SelfeDefense در آنتی ویروسها.
به طور خلاصه آنتی ویروسها خودشون رو در پایینترین سطح سیستم قرار میدن، جایی که بسیار نزدیک به سطح ماشینه و به گفتار عامیانه از بالا نظاره گره همه اتفاقات و رخدادهای سیستم هستند و مانع ایجاد تغییر در مسیر فایل، آدرسهای رجیستری و آدرسهای حافظه ی مربوط به خودشون توسط کاربر یا نرم افزار های دیگه میشن. رعایت این مکانیسم جزو اصول اولیه طراحی آنتی ویروسه.
اما فقط کافیه شما آنتی ویروس پادویش رو داخل یه حلقه بیپایان محاسباتی گیر بندازین و بووووم!
در آخر مطلب فیلمی در رابطه با این توضیحات قرار دادم.
تمام این توضیحات به خاطر احساس مسئولیت بود چون طی این چند روز در پی انتشار باج افزار WannaCry اخباری در مدح و ستایش آنتی ویروس پادویش منتشر شده که بدون در نظر گرفتن نقاط ضعف به شدت خطرناک، کاربر رو ترغیب به نصب این آنتی ویروس میکنن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه بگم این انتی ویروس شوخیی بیش نیست
دوستان بنظر من استفاده از آنتی ویروس شوخی نیست که بخوایم از هر آنتی ویروسی استفاده کنیم
من یکبار یه هارد ترا بایتیم که پر از فیلم های روز دنیا و سریال های پربیننده بود رو بخاطر این سهل انگاری ها از دست دادم
بنظرم حتما از آنتی ویروس های خارجی استفاده کنید، چون آنتی ویروس های ایرانی هرچقدرم از موتور خوبی بهره ببرن تو شناسایی ویروس های zero day ناکام می مونن و ضعیف عمل می کنن
دوستان کسی میدونه چه سایتهایی اخرین رتبه بندی آنتی ویروس ها رو قرار میدن؟
بیشتر هم بخش فایروال نرم افزاری رو میخوام بدونم. آیا طبق فایروال رتبه بندی وجود داره؟
واسه فایروال نسخه های خانگی انتی ویروس ها نه جایی نیست ولی واسه فایروال های محیط تجاری هست ک خب ب کار تو نمیخوره.
اگه فایروال خوب میخوای نود 32 فایروالش خوبه دکتر وب خوبه کسپر اسکای هم بد نیست بقیشون فایروالشون به درد نمیخوره اگه بهتر از این ها دوس داری سوپوس یو تی ام .
ولی نصبش سخته. همون نود 32 رو نصب کنی اینترنت سکوریتیش رو همه چی داره فایروالش از ای دی اس گرفته تا چک کردن مودمت واسه حفره و ...
ممنون. لطف کردی
نه من نود دارم و کلا قصد نصب چیزی رو ندارم. منتها من به رنکینک و مقایسه نیاز دارم برای یه مطلب. برای اون میخوام.
حالا خود فایروال های تجاری و سخت افزاری کجاها رنک شدن؟
درود :
این سایت بهترین سایت مقایسه فایروال نرم افزاری بود اما الان دو سه سالیه آپدیت نمیشه فکر میکنم...اما گمون نمیکنم نتایج اون تغییر فاحشی کرده باشن...گفتم شاید به دردتون بخوره...
Last edited by aylar6888; 17-09-2017 at 08:46.
سایت پی سی مگ تو نقدش واسه هر انتی ویروسی نسخه اینترنت سکوریتیش رو بررسی میکنه.رنکینک
ی فایروال رو با چند تا تست محک میزنه اگه رنکینگ میخوای واسه فایروال های خانگی باید از سایت پی سی مگ بخونی.
واسه فایروال های سخت افزاری یا تجاری هم ی چند تا سایت هست ادمای عادی میان نظر میدن اونایی ک استفاده کردن بر اساس تجاربشون میان نظر میدن و رتبه میدن یا بحث میکنن باید نظراتشون رو بخونی تا متوجه بشی.
یا سایت reddit.
مثلا میخوای بدونی سوپوس خوبه فایروالش یا نه سرچ کنی تو Rddit اگه بحثی در موردش باشه میاره واست باید بشینی بخونی ببینی چی میگن.
ی سری جایزه هم هست ک هر سال توسط بعضی جاها داده میشه مثلا Homeland Security سرچ کنی تو گوگل میاره این جایزه میده به شرکت های تولید کننده نرم افزار و سخت افزار های امنیتی باید بری تو قسمت فایروالش ببینی ب کی جایزه دادن مقایسه ی اینطوری هست اون شکلی ک تو نظرته مثلا مثل ای وی تست واسه فایروال چیزی باشه نه. من خبر ندارم حداقل.
spiceworks.com
اینجا همینطور کاربرا حرف میزنن مقایسه میکنند.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)