تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 602 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیزان بین xba-10 و T-Jays One کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
    نظرم خودم رو xba-10 هستش ؟ خوبه ؟

زیاد نمیخوام خرج کنم سورس هم موبایل سنسیشن

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

حرفت کاملاً درسته و خودم شخصاً قبولش دارم، به عنوان نمونه یک نقل قولی از ریویوی خودم می کنم:

ولی زیاد با نتیجه گیریت موافق نیستم. نمی خوام بگم دلایلی که آوردی غلطه. اصلاً. بلکه می خوام بگم نتیجه ایی که از دلایلت گرفتی، اثبات کردنش خیلی سخت و تقریباً غیر ممکنه.
    شما توی پستت از وجود پیک توی صدای ex1k نتیجه گرفتی که ایراد داره. ولی واقعاً این ایراده؟ یکی میاد و اسمش رو میزاره سبک صدا. یعنی مثلاً سران شرکت سونی میان و می گن ما از قصد این کار رو کردیم. و سبک صدای هدفون ما اینطوریه. حالا شما خوشتون نیومده، خیلی ها خوششون میاد. در اصل همون بحث قدیمی رو اینجا باید دوباره تکرار کنیم، وقتی صحبت از کیفیت فرکانس های مختلف می کنیم، این یک امر مطلق بین افراد مختلف هستش، ولی وقتی صحبت از کمیت فرکانس های مختلف می کنیم، خب یکی میاد می گه من بیس زیاد دوست دارم یکی می گه من بیس کم دوست دارم، یکی هم ممکنه بیاد بگه من پیک توی حدود 5300 هرتز دوست دارم. البته این کمیت و کیفیت خیلی هم مستقل از هم نیستن. من توی ریویوی خودم یکمقداری بیشتر در این مورد صحبت کردم.
    یک چنین اتفاقی قبلاً در مورد هدفون heiraudio ha4i هم توی هدفایی افتاده بود که قضیه خیلی بدتر از این بود ولی من حال تعریفش رو الأن ندارم دیگه
    ببخشین یه نکته ای در باره ای ex1000 هست که خالی از لطف نیست که عنوان بشه اینکه اگه یادتون باشه تو رویوهای قبلی rezaomido خیلی بهش تاکیید میکرد که با جمله ای (بد ترک بودن هدفون ) که در باره ای hd800 هم استفاده کرده بود.
    بله بعضی از هدفونها بخصوص مدلهای به اصطلاح حرفه ای که دقت بالایی تو پخش جزییات دارن متاسفانه تمام جزییات رو همونطور که هست پخش میکنن و اگه ترکی به طور کاملا loseless تبدیل نشده باشه و یا با converter دقیقی تبدیل نشده باشه مسلما fidelity همون ترک اورجینال رو نخواهد داشت و موقع پخش تو بخشهایی از فرکانسها با مشکل برخواهیم خورد.برای همین وقتی هدفون دقیقی مثل ex1000 رو میخواین تست کنین حتما باید از سورس بسیار با کیفیت و ترکهای اورجینال استفاده کنین چون هدفونتون بسیار با کیفیت هست و همونطور که قبلا تو امضای rave-87 بود که میگفت کیفیت هر ستاپ صوتی به اندازه ای ضعیفترین بخش اون ستاپ هست .بعضی از هدفونها ی با کیفیت صرفا برای استفاده تو ستاپ با کیفیت طراحی شدن و اغلب مشکلات رکورد و convert رو پوشش نمیدن و مناسب برای استفاده از mp3 و flac های غیر استاندارد نیستن.لطفا در صورت امکان از cd اورجینال و یا flac های اورجینال که پیدا کردنشون واقعا کار سختیه برای تست setup صوتی استفاده کنین

و تا یادم نرفته قضیه میتینگ چطور شد؟مکان و زمان دقیقا مشخص شد؟لطفا اطلاع رسانی کنین تا بتونیم هماهنگ کنیم.با تشکر
    Last edited by salar_221; 28-10-2013 at 17:30.

3. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    به نظر میاد با اروم گرفتن قیمت ارز وارد کننده ها هم دست به کار شدند و تنوع ایرفونهای داخل کشور خوشبختانه در حال افزایشه
    در این میان میشه به مدلهای eph-50 eph-20 و .... یاماها اشاره کرد که نسبت به قیمتشون ایرفونهای خوبی هستند و به تازگی توسط نامداران وارد شدند.
    و همچنین مدل k375 از akg که توسط آواسان وارد کشور شده.
    به امید روزهای بهتر
    موفق باشید.

5. 7 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیزان بین xba-10 و T-Jays One کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
    نظرم خودم رو xba-10 هستش ؟ خوبه ؟

زیاد نمیخوام خرج کنم سورس هم موبایل سنسیشن
    سلام دوست عزیز
    این دو مدل صدای متفاوتی دارند.
    صدای مدل سونی حالت طبیعی تری داره
    و مدل t-jays صدای گرمتری داره
    به نظر من انتخاب بین این دو بر می گرده به صدایی که مورد علاقتون هست.
    ایرفون قبلیتون چی بوده و صداش براتون چجوری بوده؟
    موفق باشید.

7. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام کاوه جان ممنونم...
    مشکل اینجا بود که یه فرکانس مزاحم روی صدای خواننده بود طوری که اصلا مشخص نبود چی داره میگه نویز شدید که توذوق میزد
    درضمن من این گوشیمو با هدفون های creative hq1600 و philips shp 2000 و akg 44 ویکی دومدل audio technica هم تست کردم مشکلی نداشتن
    یعنی px 200 از این هدفون هایی که نام بردم توان بیشتری لازم داره؟؟

... سورس خود فرو شنده هم huawi ascend mate بود که تقریبا یه گوشیه
    البته من سورسم کارت کریتیو XI-FI soround sound blaster هست اما شاید بخوام بعدا تبلت یا فبلت بگیرم... بااین کارت صدا که مشکلی تو درایو نداره؟؟
    نه یک حجم صدای خوب و استاندارد میخوام. نمیخوام که گوش رو اذیت کنه

سلام.
    در مورد K44 و سایر مدلهایی که نام بردید چون تست نکرده ام نمی توانم نظر بدهم.
    اما کارت صدای شما به راحتی همه ی مدلهایی که ذکر کردید درایو خواهد کرد. حجم صدا هم کاملا" در اختیار خود شماست بنابراین نگران اسیب غیر عمدی به شنوایی خود نباشید.
    موفق باشید.

Off: دوستانی که برای میتینگ اعلام آمادگی کرده بودند پیغام خصوصی خود را چک کنند.
    Last edited by kavehj4488; 28-10-2013 at 19:49.

9. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دنبال یه ایرفون میگردم در حدود 200 هزار تومان
    سبکی که گوش progressive rock هست بیشتر البته اکثر کارای متال هم گوش میدم.
    پلیر هم یه آیپاد کلاسیک هست.
    با بیس زیاد بخصوص پانچی اصلا حال نمیکنم بیشتر صدای شفاف با جزئیات بالا و همچنین صدای بلند مد نظرم هست.

دو تا ایرفونی که تا حالا نظرم رو جلب کرده اینا هستند:
    Moshi Mythro Stylish Personal Earbuds
    Yamaha EPH-30

میخواستم نظرتون رو در مورد این دوتا بدونم همچنین اگه مدل دیگه ای سراغ دارید پیشنهاد بدید.

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من چونکه دسترسی به این هدفون ندارم، صرفاً براساس ریویوی خودم الأن حرف می زنم. توی ریویو گفتم:

می خوام بگم، هدفون شما احتمال خیلی زیاد دارای اشکال نیست و این سبک صدای هدفون هستش
    حالا برای یکی مشکلی نداره و برای کس دیگه مشکل ساز و مناسب ذائقۀ اون نیست. این هم براساس بیانات کوتاه بنده در طی این چند سال اخیر که می گفتن الزاماً هدفون طبیعی برای همه مناسب ترین هدفون نیست. (هرچند ex1000 توی این ضمینه طبیعی محسوب نمی شه)

توی یک تاپیک توی هدفای مقداری در مورد ex1000 و سری هاش و پیک یا غیر پیکی بودنش صحبت شده، که چونکه قدیم ها تو جوش بودم، الأن لینکش رو راحت پیدا کردن بهت می دم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    با اجازه اساتید چند مورد رو با تستی که ursamajor عزیز گذاشتند در مورد هدفون ex1000 بگم.
    تست رو با چند پلیر و هدفون انجام دادم.اول تراک ها-هر دو فرمت-( رو با کامپیوتر -صرفا برای اینکه یکبار کامل بشنوم بعدا هر آهنگ رو بیش از 10-15 بار-گوش کردم.(بیشتر متمرکز رو بخش مید و تریبل شدم) بعد Ex1000 رو به cowon c2 زدم و متوجه شدم که در تراک Amen صدای خواننده توی بعضی کلماتی که حروفی مثل س،ز،چ و... از حالت طبیعی خارج میشه و صدای تیزی پیدا میکنه که شبیه صوت زدن میشه و بدتر از اون سنج ها و سیمبال هایی هست که همراه صدای خواننده برای تلفظ کلماتی مثل س در Someone در دقیقه 00:44 اتفاق می افته و همینطور دقیقه 2:12 در جمله I'll Say It Again که واژه Say با سنجها همزمان میشه و صدای آزاردهنده رو پیدا میکنه قاعدتا این موارد در محدوده تریبل خودش رو نشون میده که اوج اون تو دقیقه 3:06 با بالا رفتن محدوده فرکانسی صدای خواننده و سنج هاست که از حالت طبیعی خارج میشه .این مساله حتی باعث میشه در مورد جهت صدای مثلا سنج ها دچار خطا بشیم.مثلا تو دقیقه 1:13 همین تراک جهتی که سنجها باید به گوش برسه سمت چپ هست و صدای خواننده تقریبا در مرکز اما همراه شدن این دو جوری شنیده میشه که انگار به نظر میرسه سنج ها از سمت چپ فاصله گرفته و به سمت مرکز اومده و با صدای خواننده تداخل پیدا کرده.برای اینکه مطمئن بشم ایراد در ضبط آهنگ نبوده از هدفون z1000 سونی استفاده کردم و متوجه شدم صدا کاملا عوض شد و دیگه از اون سیبیلانس و صوت کشیدن و خش دارشدن صدای خواننده خبری نبود.(هر چند یاد حرف دوست عزیزمون Rave افتادم که میگفت توی z1000 انگار بین ما و خواننده یه پرده ای کشیدن). به هر حال بهتر دیدم از پلیرهای دیگه هم استفاده کنم از یک مدل کریتیو قدیمی xfi و سونی nwz464 و یک پلیر iriver قدیمی که نتیجه تقریبا مشابه بود یعنی سونی باز هم همون مساله روداشت .در تراک دوم (Hello Stranger) هم اتفاق مشابه ای می افته که در ابتدای آهنگ کاملا حس می شه.Todays در اول جمله روی حرف ز یا promised یا dues یا Excused و موارد دیگه (مثل Cheek) که دائما تکرار میشه.(نا گفته نمونه که klipsch S4 هم همینطور عمل میکرد ودچار تیزی بدی میشد)
    z1000 با اینکه تو محدوده مید خوب عمل میکنه اما باعث شد بفهمم که چقدر صدای ex1000 بازه.یعنی فوق العاده صدای بازی داره و این مشکلش شاید به دلیل همین مساله و سواند استیج خیره کننده اش باشه که باعث شده حالت خیلی بالانس و کنترل شده ای توی این محدوده نداشته باشه.باز هم برای خاطر جمعی از dt880 هم استفاده کردم اما چون بدون آمپ تست کردم نمیتونم نظری بدم اما با همون صدای متوسطی که همین دو تراک رو شنیدم دیدم که به هیچ عنوان ایراد نمی تونه از آهنگ باشه و متاسفانه ex1000 تو این محدوده ضعیف عمل میکنه.البته با دستکاری تو اکولایزر تا حدی این مشکل رو میشه تعدیل کرد.اما به حق نمیشه از سایر ویژگی هاش به راحتی چشم پوشی کرد مثل بیس فوق العاده پر جزئیات و عمیقی که داره و سواند استج بازش که آدم از گوش دادن به سبک کلاسیک محروم نمیکنه و همیطور پاسخ فرکانسی بالاش و از نظر من راحتی استفاده اش.
    در آخر بگم که این چیزایی که گفتم برای کاربر کاملا آماتوری مثل من با گوش های کاملا معمولی شنیده شده و چه بسا که از نظر یه آدم حرفه ای با گوش های تربیت شده تفسیر کاملا وارونه ای داشته باشه.
    (این اینترنت هم که همیشه توی بدترین مواقع قطع میشه!)
    ممنون از rave عزیز بابت لینکهای مفیدشون. و جناب mansell که شرمنده کردن ما رو با این تست کاملی که انجام دادن.
    ولی خب مشکل با کل وکال هست که همیشه یک صدای هارشی همراهش هست مثلا وقتی خواننده میگه .................Weeeeeeeeee فقط صدای هارشی شنیده میشه و بس (با کمی اغراق). حالا دیگه حروف س بماند.
    فکر میکنم بهتره یکم دیگه به هدفون زمان بدم شاید بعد یک مدت دیگه بورن این بهبود پیدا کنه.
    شاید هم خودم نیاز به زمان داشته باشم (بورن این مغزی).
    البته اگه بعد از یک مدت تغییری حاصل نشه دیگه باید گفت که مشکل باید از کارت صدا باشه. چون فکر نمیکنم همچین هدفونی اینجور سبک صدایی داشته باشه. بیشتر میشه بهش گفت افتضاح صدایی تا سبک.

ببخشین یه نکته ای در باره ای ex1000 هست که خالی از لطف نیست که عنوان بشه اینکه اگه یادتون باشه تو رویوهای قبلی rezaomido خیلی بهش تاکیید میکرد که با جمله ای (بد ترک بودن هدفون ) که در باره ای hd800 هم استفاده کرده بود.
    بله بعضی از هدفونها بخصوص مدلهای به اصطلاح حرفه ای که دقت بالایی تو پخش جزییات دارن متاسفانه تمام جزییات رو همونطور که هست پخش میکنن و اگه ترکی به طور کاملا loseless تبدیل نشده باشه و یا با converter دقیقی تبدیل نشده باشه مسلما fidelity همون ترک اورجینال رو نخواهد داشت و موقع پخش تو بخشهایی از فرکانسها با مشکل برخواهیم خورد.برای همین وقتی هدفون دقیقی مثل ex1000 رو میخواین تست کنین حتما باید از سورس بسیار با کیفیت و ترکهای اورجینال استفاده کنین چون هدفونتون بسیار با کیفیت هست و همونطور که قبلا تو امضای rave-87 بود که میگفت کیفیت هر ستاپ صوتی به اندازه ای ضعیفترین بخش اون ستاپ هست .بعضی از هدفونها ی با کیفیت صرفا برای استفاده تو ستاپ با کیفیت طراحی شدن و اغلب مشکلات رکورد و convert رو پوشش نمیدن و مناسب برای استفاده از mp3 و flac های غیر استاندارد نیستن.لطفا در صورت امکان از cd اورجینال و یا flac های اورجینال که پیدا کردنشون واقعا کار سختیه برای تست setup صوتی استفاده کنین
    خودم تقریبا از بابت کیفیت تراک هام مطمئنم و میدونم مشکل فعلی از تراکها نیست. چون همه جور تراک فلکی دارم. از فلک های فله ای که توی سایت ها ریخته تا تراک های کاملا رایگان که اورجینال هستند و چندین آلبوم از سایت HDtracks.
    ولی خب از کجا میشه کیفیت یک تراک فلکی که توی نت پیدا می کنیم مشخص کنیم؟
    یا اینکه مثلا یک هدفون جدید تهیه میکنید و وقتی که بهش گوش میکنید میبینید که در فلان بخش آهنگ ایرادی وجود داره، خب حالا مشکل از کجاست، تراک؟ پلیر؟ منبع تغذیه؟ کابل؟ هدفون؟ گوش؟ مغز؟ ...
    حالا پیدا کنید پرتقال فروش را!

12. 5 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dearhossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشین.ممنون از راهنماییهای خوب شماها اساتید
    راستش این کارت کریتیو 5.1 اکسترنالی که تازه گرفتم موقع پخش موسیقی و فیلم چه با هدفونی که با راهنمایی های شما تازه خریدم
    و چه با اسپیکر کامپیوتر یه صدای تق و تق ازش پخش میشه یه جور نویزه غیر ممتد که این مسیله توی اهنگای اروم و خلوت و تو فیلم بیشتر معلومه اما تو موسیقی های ریتم تند تو شلوغی گم میشه

گفتم شاید کابل های اسپیکرم مشکل داره روش نویز میندازه اونهارو جدا کردم هدفون رو وصل کردم ولی بازم همون مشکل رو داره با سه تا مدیا پلیر چک کردم رو هرسه همینجوریه
    البته هدفونم مشکلی نداره چون به گوشی وصل کردم خیلی خوب موسیقی رو پخش میکنه درایور و نرم افزارشم دوباره نصب کردم اما تغییری نکرد
    به نظر شما چیکارکنم؟مشکل کجاست؟ شما اساتید چی به ذهنتون میرسه؟هرکی بتونه کمک کنه خدا بهش ثواب بده
    Last edited by Dearhossein; 29-10-2013 at 17:54.

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این دو مدل صدای متفاوتی دارند.
    صدای مدل سونی حالت طبیعی تری داره
    و مدل t-jays صدای گرمتری داره
    به نظر من انتخاب بین این دو بر می گرده به صدایی که مورد علاقتون هست.
    ایرفون قبلیتون چی بوده و صداش براتون چجوری بوده؟
    موفق باشید.
    راستش هدفون خودگوشیم خراب شد میخواستم یه دونه خوبش رو بگیرم ، باهاش آهنگ راک و بعضا پاپ گوش میدم
    بیس xba-10 چه جوریه ؟ خوبه ؟ مل بیتس اغراق شده نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام دوستان. یه هندزفری تو گوشی میخوام اما با بودجه خیلی محدود! نهایت تا 70 تومن. بهترین چیزی که بتونم با این پول بگیرم چیه؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •