عزیزان بین xba-10 و T-Jays One کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
نظرم خودم رو xba-10 هستش ؟ خوبه ؟
زیاد نمیخوام خرج کنم سورس هم موبایل سنسیشن
عزیزان بین xba-10 و T-Jays One کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
نظرم خودم رو xba-10 هستش ؟ خوبه ؟
زیاد نمیخوام خرج کنم سورس هم موبایل سنسیشن
ببخشین یه نکته ای در باره ای ex1000 هست که خالی از لطف نیست که عنوان بشه اینکه اگه یادتون باشه تو رویوهای قبلی rezaomido خیلی بهش تاکیید میکرد که با جمله ای (بد ترک بودن هدفون ) که در باره ای hd800 هم استفاده کرده بود.
بله بعضی از هدفونها بخصوص مدلهای به اصطلاح حرفه ای که دقت بالایی تو پخش جزییات دارن متاسفانه تمام جزییات رو همونطور که هست پخش میکنن و اگه ترکی به طور کاملا loseless تبدیل نشده باشه و یا با converter دقیقی تبدیل نشده باشه مسلما fidelity همون ترک اورجینال رو نخواهد داشت و موقع پخش تو بخشهایی از فرکانسها با مشکل برخواهیم خورد.برای همین وقتی هدفون دقیقی مثل ex1000 رو میخواین تست کنین حتما باید از سورس بسیار با کیفیت و ترکهای اورجینال استفاده کنین چون هدفونتون بسیار با کیفیت هست و همونطور که قبلا تو امضای rave-87 بود که میگفت کیفیت هر ستاپ صوتی به اندازه ای ضعیفترین بخش اون ستاپ هست .بعضی از هدفونها ی با کیفیت صرفا برای استفاده تو ستاپ با کیفیت طراحی شدن و اغلب مشکلات رکورد و convert رو پوشش نمیدن و مناسب برای استفاده از mp3 و flac های غیر استاندارد نیستن.لطفا در صورت امکان از cd اورجینال و یا flac های اورجینال که پیدا کردنشون واقعا کار سختیه برای تست setup صوتی استفاده کنین
و تا یادم نرفته قضیه میتینگ چطور شد؟مکان و زمان دقیقا مشخص شد؟لطفا اطلاع رسانی کنین تا بتونیم هماهنگ کنیم.با تشکر
Last edited by salar_221; 28-10-2013 at 17:30.
سلام
به نظر میاد با اروم گرفتن قیمت ارز وارد کننده ها هم دست به کار شدند و تنوع ایرفونهای داخل کشور خوشبختانه در حال افزایشه
در این میان میشه به مدلهای eph-50 eph-20 و .... یاماها اشاره کرد که نسبت به قیمتشون ایرفونهای خوبی هستند و به تازگی توسط نامداران وارد شدند.
و همچنین مدل k375 از akg که توسط آواسان وارد کشور شده.
به امید روزهای بهتر
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
این دو مدل صدای متفاوتی دارند.
صدای مدل سونی حالت طبیعی تری داره
و مدل t-jays صدای گرمتری داره
به نظر من انتخاب بین این دو بر می گرده به صدایی که مورد علاقتون هست.
ایرفون قبلیتون چی بوده و صداش براتون چجوری بوده؟
موفق باشید.
سلام.
در مورد K44 و سایر مدلهایی که نام بردید چون تست نکرده ام نمی توانم نظر بدهم.
اما کارت صدای شما به راحتی همه ی مدلهایی که ذکر کردید درایو خواهد کرد. حجم صدا هم کاملا" در اختیار خود شماست بنابراین نگران اسیب غیر عمدی به شنوایی خود نباشید.
موفق باشید.
Off: دوستانی که برای میتینگ اعلام آمادگی کرده بودند پیغام خصوصی خود را چک کنند.
Last edited by kavehj4488; 28-10-2013 at 19:49.
دنبال یه ایرفون میگردم در حدود 200 هزار تومان
سبکی که گوش progressive rock هست بیشتر البته اکثر کارای متال هم گوش میدم.
پلیر هم یه آیپاد کلاسیک هست.
با بیس زیاد بخصوص پانچی اصلا حال نمیکنم بیشتر صدای شفاف با جزئیات بالا و همچنین صدای بلند مد نظرم هست.
دو تا ایرفونی که تا حالا نظرم رو جلب کرده اینا هستند:
Moshi Mythro Stylish Personal Earbuds
Yamaha EPH-30
میخواستم نظرتون رو در مورد این دوتا بدونم همچنین اگه مدل دیگه ای سراغ دارید پیشنهاد بدید.
(این اینترنت هم که همیشه توی بدترین مواقع قطع میشه!)
ممنون از rave عزیز بابت لینکهای مفیدشون. و جناب mansell که شرمنده کردن ما رو با این تست کاملی که انجام دادن.
ولی خب مشکل با کل وکال هست که همیشه یک صدای هارشی همراهش هست مثلا وقتی خواننده میگه .................Weeeeeeeeee فقط صدای هارشی شنیده میشه و بس (با کمی اغراق). حالا دیگه حروف س بماند.
فکر میکنم بهتره یکم دیگه به هدفون زمان بدم شاید بعد یک مدت دیگه بورن این بهبود پیدا کنه.
شاید هم خودم نیاز به زمان داشته باشم (بورن این مغزی).
البته اگه بعد از یک مدت تغییری حاصل نشه دیگه باید گفت که مشکل باید از کارت صدا باشه. چون فکر نمیکنم همچین هدفونی اینجور سبک صدایی داشته باشه. بیشتر میشه بهش گفت افتضاح صدایی تا سبک.
خودم تقریبا از بابت کیفیت تراک هام مطمئنم و میدونم مشکل فعلی از تراکها نیست. چون همه جور تراک فلکی دارم. از فلک های فله ای که توی سایت ها ریخته تا تراک های کاملا رایگان که اورجینال هستند و چندین آلبوم از سایت HDtracks.
ولی خب از کجا میشه کیفیت یک تراک فلکی که توی نت پیدا می کنیم مشخص کنیم؟
یا اینکه مثلا یک هدفون جدید تهیه میکنید و وقتی که بهش گوش میکنید میبینید که در فلان بخش آهنگ ایرادی وجود داره، خب حالا مشکل از کجاست، تراک؟ پلیر؟ منبع تغذیه؟ کابل؟ هدفون؟ گوش؟ مغز؟ ...
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را!![]()
سلام دوستان خسته نباشین.ممنون از راهنماییهای خوب شماها اساتید
راستش این کارت کریتیو 5.1 اکسترنالی که تازه گرفتم موقع پخش موسیقی و فیلم چه با هدفونی که با راهنمایی های شما تازه خریدم
و چه با اسپیکر کامپیوتر یه صدای تق و تق ازش پخش میشه یه جور نویزه غیر ممتد که این مسیله توی اهنگای اروم و خلوت و تو فیلم بیشتر معلومه اما تو موسیقی های ریتم تند تو شلوغی گم میشه
گفتم شاید کابل های اسپیکرم مشکل داره روش نویز میندازه اونهارو جدا کردم هدفون رو وصل کردم ولی بازم همون مشکل رو داره با سه تا مدیا پلیر چک کردم رو هرسه همینجوریه
البته هدفونم مشکلی نداره چون به گوشی وصل کردم خیلی خوب موسیقی رو پخش میکنه درایور و نرم افزارشم دوباره نصب کردم اما تغییری نکرد
به نظر شما چیکارکنم؟مشکل کجاست؟ شما اساتید چی به ذهنتون میرسه؟هرکی بتونه کمک کنه خدا بهش ثواب بده
Last edited by Dearhossein; 29-10-2013 at 17:54.
راستش هدفون خودگوشیم خراب شد میخواستم یه دونه خوبش رو بگیرم ، باهاش آهنگ راک و بعضا پاپ گوش میدم
بیس xba-10 چه جوریه ؟ خوبه ؟ مل بیتس اغراق شده نباشه
سلام دوستان. یه هندزفری تو گوشی میخوام اما با بودجه خیلی محدود! نهایت تا 70 تومن. بهترین چیزی که بتونم با این پول بگیرم چیه؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)