تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 421 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

وقتی یک نفر جک خیلی بی‌مزه‌ایی میگه چیکار باید بکنیم؟

وقتی کسی جک توهین‌امیزی میگه چیکار باید بکنیم؟ مثلاً جک قومیتی

سلام. شرط ادب در مقابل شنیدن جوک خندیدنه. حتی اگه بی مزه یا تکراری باشه.

در مقابل جوک توهین امیز هم میشه با لبخند کوچیک و شوخ طبعی حرف طرف رو تکذیب کرد.
    وقتی حرف از جوک میزنیم یعنی جو جوریه که نمیشه با اخم و تندی تذکر داد. باید بین این بساط شادی تذکراتی رو مستتر گنجوند نه عینی و رک. اون وقت میگن طرف نچسب و بد اخلاقه.

2. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در مورد کسایی که تو خیابون سیگار می کشن چی کار می شه کرد؟
    می بینی طرف داره تو پیاده رو راه می ره و همینجوری سیگارشو دود می کنه و وقتی ما داریم تو همون پیاده رو راه می ریم دودش اذیتمون می کنه.

قانونی برای سیگار نکشیدن تو خیابون وجود نداره؟

4. 2 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

می بینی طرف داره تو پیاده رو راه می ره و همینجوری سیگارشو دود می کنه و وقتی ما داریم تو همون پیاده رو راه می ریم دودش اذیتمون می کنه.

شاید در بعضی کشورها این قانون وجود داشته باشه

اما اینجا ایرانه و این سوسول بازی ها هم ایده آل گرایی و چرت و پرته (ببخشید البته قصد توهین ندارم کلا زبانم صریح و بی پرده است)

(ضمنا شهروندانی که هوای آلوده استنشاق میکنند/ بارون و برف ندارند/ محیط زیستشون تخریب شده/ تغذیه سالم ندارند/ به انواع و اقسام بدبختی های روحی و روانی هم دچارند/ دلخوشی و تفریح و امید به زندگی ندارند ... دیگه دود سیگار بین این همه مشگل هیچ چیز نیست... اگر این مردم اعتراضی دارند باید برند اعتراضشونو سر مسبب تمام این قضایا خالی کنند نه چهارتا آدم عادی که سیگار میکشند.... اونیکه توی پیاده رو و پشت چراغ قرمز هم سیگار میکشه از بدبختیشه که در طول روز 5 دقیقه هم وقت نداره بره یک گوشه با خودش خلوت کنه سیگارشو بکشه ...)

(اتفاقا از نظر شخصی من سیگار برای چنین شهروندانی خیلی میتونه مفید باشه / شخصا هر وقت استرس و عصبانیت ام در بالاترین شکل اش قرار میگیره یک نخ سیگار برام ضروریه چون امتحان کردم اگر نکشم یک اتفاق بد میفته یا برای خودم یا برای بقیه )
    Last edited by banii; 26-12-2016 at 12:43.

6. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شاید در بعضی کشورها این قانون وجود داشته باشه

اما اینجا ایرانه و این سوسول بازی ها هم ایده آل گرایی و چرت و پرته (ببخشید البته قصد توهین ندارم کلا زبانم صریح و بی پرده است)

(ضمنا شهروندانی که هوای آلوده استنشاق میکنند/ بارون و برف ندارند/ محیط زیستشون تخریب شده/ تغذیه سالم ندارند/ به انواع و اقسام بدبختی های روحی و روانی هم دچارند/ دلخوشی و تفریح و امید به زندگی ندارند ... دیگه دود سیگار بین این همه مشگل هیچ چیز نیست... اگر این مردم اعتراضی دارند باید برند اعتراضشونو سر مسبب تمام این قضایا خالی کنند نه چهارتا آدم عادی که سیگار میکشند.... اونیکه توی پیاده رو و پشت چراغ قرمز هم سیگار میکشه از بدبختیشه که در طول روز 5 دقیقه هم وقت نداره بره یک گوشه با خودش خلوت کنه سیگارشو بکشه ...)

(اتفاقا از نظر شخصی من سیگار برای چنین شهروندانی خیلی میتونه مفید باشه / شخصا هر وقت استرس و عصبانیت ام در بالاترین شکل اش قرار میگیره یک نخ سیگار برام ضروریه چون امتحان کردم اگر نکشم یک اتفاق بد میفته یا برای خودم یا برای بقیه )

یه دفعه تو مترو یکی با آرنج اومد تو صورتم، بهش گفتم چرا اینجوری می کنی؟ گفت چرا به من می گی؟ برو به اون بالایی هایی که این وضعو درست کردن اعتراض کن.
    گفتم حالا به هر دلیلی مترو شلوغه، این دلیل نمی شه که شما مثل وحشیا حمله کنی بیای تو و با آرنج بزنی تو صورت من
    گفت اتفاقا تنها راه اومدن تو قطار اینه که اینجوری بیام و تو
    من یکم باهاش صحبت کردم ولی دیدم کلا منطق خاصی نداره و حرفش این بود که اگر من کار اشتباهی می کنم به من گیر نده برو به اونی که باعث شده من این کار خلافو بکنم گیر بده.

حالا جواب شما منو یاد اون بنده خدا انداخت.

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

-------------------------
    یعنی اینکه من از اون آدما نیستم که مثلا اگر یه جکی گفت بخوام شروع کنم نصیحت کردن که این کارا زشته این ها هموطن هستن و ...
    شما اگر هستید هم به خودتون مربوطه.

9. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کاری که خودم اغلب اوقات انجام میدم اینه که با دیدن این افراد توی خیابون، یه نفس عمیق می کشم و موقعی که دارم از جلوش رد میشم با چپ چپ نگاه کردن نفس رو میدم بیرون! اینطوری از دودش در امانم و شاید صدای نفس من باعث بشه که در آینده یه جای خلوت تر بکشه.

11. 2 کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کاری که خودم اغلب اوقات انجام میدم اینه که با دیدن این افراد توی خیابون، یه نفس عمیق می کشم و موقعی که دارم از جلوش رد میشم با چپ چپ نگاه کردن نفس رو میدم بیرون! اینطوری از دودش در امانم و شاید صدای نفس من باعث بشه که در آینده یه جای خلوت تر بکشه.
    مشکل اینجاست که اگر این سیگاری ها نزدیک محل کار باشن و باد هم همیشه از سمت اونها به سمت ما بیاد، دیگه حبس کردن نفس بیفایده است.

سیگارهای امروزی هم ظاهرا بیشتر از اینکه توتون داشته باشه ، حاوی انواع و اقسام مواد افیونی شده که هم کارخانه های سازنده و هم توسط خود اشخاص در اونها ریخته شده و دود این سیگارها خیلی مضرتر از سیگارهای معمولی هست.

13. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

کسی اینجا نامه نگاریش خوبه؟

یک نامه اداری هست در مورد درخواست کمک در پیدا کردن کار

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    کسی اینجا نامه نگاریش خوبه؟
    یک نامه اداری هست در مورد درخواست کمک در پیدا کردن کار
    سلام
    در تاپیک زیر جوابی نوشته ام براتون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    چند چیز که به شما ضرر میزنه و اعتبارتون رو بین مردم پائین میاره و باعث دشمن تراشی و پیامدهای دشمن تراشی هم میشه برای شما :
    1- فحش دادن . عادت کنین که کنترل زبانتون دستِ عقلتون باشه نه دست کینه و خشم
    فحش دادن در هیچ عقل و منطق و دین و آئین و مذهب و قانونی درست نیست و از عدل و انصاف و اخلاق و جوانمردی و مردانگی به دور هست
    از مردم تقلید نکنید . بیشتر مردم عادت به فحش دادن دارند . هر چه افکارِ فرد کثیف تر و آلوده تر باشه , هر چه گمراه تر باشه , هر چه بی ادب تر باشه , هر چه بی وجدان تر و بی انصافتر باشه فحشهاش هم کثیفتر و ناجوانمردانه تر هست
    اگر افکارتون تمیز باشه اونوقت گفتارتون و رفتارتون هم تمیز میشه (از کوزه همان تراوَد که در اوست )
    وقتی افکارتون تمیز و مودبانه باشه خودبخود زبانتون هم مودب میشه و فحش نمیده
    وقتی در مورد کسی حرف میزنید فکر کنین کنار دستتون وایساده
    خیلیها به خاطر همین مسئله کارشون به کینه و دشمنی و جر و دعوا و کتک کاری و زندان و قتل و اینها کشیده شده , فقط به خاطر اینکه پشتِ سرش بهش فحش داده
    بعضیها تا میفهمند که کار بیخ پیدا کرده و به جای باریک کشیده انکار میکنند و میگن من همچین حرفی نزدم , فلانی دروغ گفته .....
    خب چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی ؟؟؟!!! اگه همون اول تصور میکرد که کنار دستش وایساده همچین حرفهایی نمیزد
    ========================================
    2- توهین و ناسزا و تهمت به یک دسته از مردم
    دخترها همشون .....
    پسرها همشون .....
    زنها همشون .... , مردها همشون ......
    تهرانیها همشون ...... , اصفهانیها همشون ...... , همه عربها ........ , ترکها همشون ...... لرها همشون ........ همه ی شیرازیها .........
    قصابها همشون ...... , میوه فروشها همشون ........ , کارمندانِ فلان بانک همشون .......
    سعی کنین این جور حرف زدن رو از لغتنامه ی مغزتون پاک کنین و به فرزندانتون هم یاد بدین چون با هیچ عقل و منطق و عدل و انصافی جور درنمیاد و تهمت هست و فقط باعث کم شدن ارزششتون و برانگیخته شدنِ کینه و خشم دیگران و دشمن تراشی میشه
    در همه جا آدم خوب هست , آدم بد هم هست .
    =====================================
    در بعضی کشورها فحش دادن و حرف زشت زدن خیلی رواج داره و عادی شده
    فیلمهای امریکائی رو ببینید چقدر حرف زشت و فحش رد و بدل میشه از اول فیلم تا آخر فیلم
    اونطرف آب هم خیلیها از غربیها تقلید میکنند
    در بعضی مناطق ایران هم بیشتر از بقیه ی مناطق هست و حتی کلی مَثَلِ زشت درست کرده اند
    ====================================
    فحش و ناسزا از نظر قانون هم یک جُرم هست که جریمه و زندان داره
    با کدوم عقل و وجدان و انصاف و ادب و دین جور درمیاد که به پدر و مادر و خواهر و برادر و همسر و دختر و پسر یک نفر فحش داده بشه و تهمت ناروا زده بشه بهشون ؟
    بدبختانه عده ی زیادی اینجور حرف زدن رو هنر میدونند و علامت قدرت !!!!

17. 10 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •