ببخشید به جملتون دقت نکرده بودم
خب یه you بزاری جلوش درست میشه
I am going to film you
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
ببخشید به جملتون دقت نکرده بودم
خب یه you بزاری جلوش درست میشه
I am going to film you
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
متنتون در مورد چی هست
این الان تیتره چیه ؟ زیرش چه توضیحاتی داده ؟
آشپزی هست متنتون ؟
همینطوری تیتر رو بنویسین و برین خوب هر کلمه ای در هر متنی یک معنی داره....
نه تیتر نیست. یک جمله در متون تخصصی کامپیوتر است.
A
stateful session bean
is defined as not being
conversational
with respect to its calling
process.
می خواستم این متن رو به انگلیسی تبدیل کنید
متن:
من می خواهم زمانی که بر روی دکمه update کلیک کردم با استفاده از روش ajax.$ بتوانم اطلاعات خودم را ارسال کنم
من چطور می توانم رخداد کلیک دکمه update را در اختیار بگیرم در kendogrid
ممنون
Last edited by post98; 27-07-2013 at 15:17.
I would like to have the authority to send my information via $.ajax when (at the time) I click the update button
How can I get control over update button in kendogrid .
سلام
شما باید درباره چیزی که میپرسید اطلاعات بدهید. وگرنه این درخواست شما مشه یک معما.
الآن چون حوصله داشتم مقاله را پیدا کردم و یک نگاه سرسری بش انداختم.
دو جور session bean داریم. stateful و stateless
اینکه این لوبیا ها درزمینه کامپیوتر چه معنی میده با شماست که رشته تون اینه.
معنی جمله: یک session bean جامع (stateful) با توجه به فرآیند تماس گیری آن غیرمکالمه ای تعریف میشود.
بعد توضیح میده که اطلاعات مکالمه را نگه میدارد تا در دفعه بعد به ان مراجعه کند.
البته شما جمله را اشتباه نوشته اید و not مال حالت stateless هست.
با سلام خدمت دوستان عزيز
از قسمت هاي بولد سر در نميارم، ممنون ميشم كمكم كنيد.
In the late 1990s, Nintendo bundled a controller attachment known as the Rumble Pak with their popular Star Fox 64 video game. The motorized accessory attempted to mimic the onscreen action through physical controller feedback, and we'll admit that slamming into an asteroid after being instructed to "do a barrel roll!" carried a bit more impact with the Rumble Pak.
...تلاش کرده انی که حرکات صفحه رو توسط بازخورد ی که از کنترلر فیزیکی بدست می آید شبیه سازی کنند...
بخش دومش اینو نفهمیدم:do a barrel roll!
سلام
میشه این متن رو به فارسی ترجمه کنید یه سری اصطلاحات تخصصی کامپیوتر داره اون هایی که رنگش آبی شده رو نمی خواد ترجمه کنید .
It is not that it is not working: the problem is that KendoUI redefined the action for that same element.You should not directly bind it to the button but use some of KendoUI provided mechanism for doing it. Either you use [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] event in Kendo Grid' or define a convenient [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] function onDataSource.transport.
و این متن رو هم به انگلیسی ترجمه کنید
من چند ماه دیگر می خواهم به کلاس یادگیری دیتابیس ((sqlserver 2012 design & implementation (basic) بروم از شما می خواهم با توجه به لینکی که
در زیر قرار می دهم و سرفصل هایی که در این لینک وجود دارد یک کتاب مناسب به من پیشنهاد دهید
همچنین من در حد مبتدی دیتابیس را بلد هستم
ممنون
Last edited by post98; 28-07-2013 at 21:12.
سلام
میشه این متن رو به فارسی ترجمه کنید
bill,s dog sees john and is afraid.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)