از صبح تا الان فكر كنم 100باره اينترنتم قطع و وصل شده.ديروز هم قطع وصل ميشد اما نه به اين شدت.![]()
از صبح تا الان فكر كنم 100باره اينترنتم قطع و وصل شده.ديروز هم قطع وصل ميشد اما نه به اين شدت.![]()
اي بابا! اينا باز قاطي كردن تو دادن سرعت!
ساعت 18 سرعت كم بود صفحه خوب باز نمي كرد الان 18:20 هست سرعت دانلودم به 230 هم مي رسه
خواستم از سرور خارجي هم بذارم كه هر كاري كردم اسپيد تست نتونست!
اينم خارجي:
![]()
Last edited by mohammad.t; 03-06-2013 at 17:53.
دوستان پست 3 این تاپیک رو بخونید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من که 256 نامحدود دارم علاوه بر هزینه اشتراک که 15750 هست بعدا روی قبض تلفن هزینه جدا میاد واسم؟
نه !
اين يه طرحه توي مخابرات مي خوان سرويس هايي بذارن كه يه مبلغ كمي بابت حق اشتراك بدي بعد هر چي دانلود كردي پولش رو بدي گفتن اينجوري ديگه مجبور نيستي پول يكماه رو كامل بدي بعد يه مقداريش رو استفاده نكني.
حالا تا بخواد اجرا بشه! احتمال زياد هم به اختيار خود مشترك هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخون. پایین صفحه طرح کمپین. هرچی مصرف کنی روی قبض میاد.
همه چی آرومه،قطعی اینترنتم ندارم
سنگين باش
كوكا خب اي چه كاريه؟ دوستات دارن قطع و وصل ميشن هي مياي تست سرعت بالا ميذاري؟! ها ؟ ها؟![]()
بخاطر همدردی با دوستان یکدقیقه اینترنتم رو قطع میکنم
=-=-=-=-=
آقا این نرم افزار اتوکانکت زیر 5 ثانیه دوباره وصلم کرد نذاشت همدردتون باشم![]()
دوستان ببخشید شما هم وقتی زیاد دانلود میکنید پول ADSL رو قبض هم واستون میاد؟ آخه واسه من 2 ماهه اینطوری شده. 65تومن اشتراک سه ماهه گرفتم ولی پول دانلود رو ازم میگیرن. ماه قبل بیشتر از 40 گیگ دانلود داشتم.(ببخشید که تو قسمت خوزستان پرسیدم آخه خودم اهواز دانشجو بودم)
کسی اینجا از پاس ماناماد روی خط فیبر نوری اینترنت گرفته؟ وضعیت سرعت چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)