من از قیمت دقیقش خبر ندارم حدودا گفتم (بین 600 تا 700)!
من از قیمت دقیقش خبر ندارم حدودا گفتم (بین 600 تا 700)!
دوستان من می خوام یه samsung note 10.1 2014 edition از سایت omdeh.net بخرم . گارنتی نداره قیمت 1730 واسه 32 گیگ .
به نظرتون قیمت مناسبه؟ کلا گارنتی لازمه یا نه؟
من معمولا بدون گارانتی خرید می کنم.
ضمنا چه رنگی رو توصیه می کنید؟
ممنون
Last edited by dwalker; 12-04-2014 at 20:29.
دوستان گرامی من هنوزم توبین گوشی وتبلت موندم خواهشا یکی کامل برام شرح بده کدوم برام به صرفه است راستش خودم تبلت رو زیاد دوست دارم ولی محدودیت داره اخه 2 تومن بدم واسه چیزی که پیش فبلت نوت 3 هیچی نداره بگه ولی صحفه بزرگی داره بابا یکی کمک کنه من تنها 2 روز وقت دارم
دوستان بین NOTE 10 2014 VA NOTE PRO 12 LTEموندم راستش چون 12 یو اس بی 3 هست و پورت های شبکه و اینا رو میخوره موندم چیکار کنم وگرنه تو بنچمارک های دیگه والا نوت 10 بهتره خواهشا سریع کسی که میدونه خبرم کنه فقط 1 روز باقی مونده زود
قصد خرید تبلت نوت 10.1 2014 رو دارم
به منظور پشتیبانی بهتر از زبان فارسی و از آمریکا تهیه کنم یا از دبی ؟
چرا؟
متشکرم
هیچ فرقی نمی کنه شما حتی از امریکا هم خرید داشته باشید چون ربان فارسی تو خوده اندروید وجود داره البته زبان فقط واسه کیبورد فارسی هست
واسه منو بحثش جداست چون خوده شرکت گارانتی کننده اگه رسمی باشه می تونه از شرکت مادر در خواست کنه که زبان فارسی هم واسه منو اضافه کنه
متاسفانه شرکتی ندیدم در ایران که نسخه 4G این تبلت رو آورده باشه و گارانتی کرده باشه
سر این زبون فارسی هم شنیده بودم دوستان می گفتن رام عربستان بزنیم رام فلان بزنیم فارسیش بیاد ، سر همین قضیه بود برام سوال پیش اومد
دوستان من چیکار کنم والا موندیم ها یکی جواب مارو هم بده
دوستان اطراف 1 تومان یه تبلت خوب معرفی کنید
یکی از دوستان واسه یکی از بچه های اقوام میخواد بگیره واسه بازی کردن !
حدود 1 تومان اگه یه چیز خوب معرفی کنید ممنون میشم !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)