تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 396 از 598 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

اگه منظورت سایت سنجشه که الان برای من مثل برق میره توش.
    نه منظورم لینکی هست که برای انتخاب رشته گذاشتند . شما آن را امتحان بکن

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

الان درست شد

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

خب تربیت معلم تهران[/QUOTE]

با سلام :

امسال دانشگاه تربیت معلم ویژه شاغلین هستش.

موفق باشید.

[/QUOTE]

مگه روزانه شهید رجایی اینجوری نیست؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

ظرفیت پذیرش دانشجو در 15موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی صفر شد

مدیرکل دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم از صفر شدن ظرفیت پذیرش دانشجو در 15 موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی خبر داد و گفت: این تصمیم بر اساس مصوبه کمیسیون ماده 9 در وزارت علوم اخذ شد. غلامعلی نادری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت: موضوع 20 موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی در کمیسیون ماده 9 مطرح شده است البته وضعیت 5 مورد از این موسسات به حالت نرمال درآمده اما ظرفیت دانشجویی 15 موسسه به صفر رسید.
    مدیرکل دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم درباره مسائلی که باعث می شود موضوع برخی موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی در کمیسیون ماده 9 وزارت علوم مطرح شود، گفت: اختلافات هیئت موسس در موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی، مسائل فرهنگی و حراستی این موسسات یا بحث های نظارتی بر موسسات از نظر کیفیت تدریس در آنها از عواملی هستند که منجر به مطرح شدن موضوع این موسسات در کمیسیون ماده 9 برای تصمیم گیری قانونی می شوند.
    نادری افزود: پس از صفر شدن ظرفیت دانشجویی برخی موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی در صورتی که مدتی گذشت و روندها اصلاح نشد، دانشجویان این موسسات به موسسات دیگر مهمان یا منتقل می شوند.
    وی اضافه کرد: چهار موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی در اصفهان، قزوین، سمنان و قم هستند که علاوه بر اینکه ظرفیت دانشجویی آنها صفر شده است دانشجویان آنها به موسسات دیگر مهمان یا منتقل شده اند.

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

با اعلام روش‌هاي گزينش كنكوري‌ها
    مشاور عالي سازمان سنجش:
    نتايج نهايي رشته‌هاي نيمه متمركز در اواخر دي‌ اعلام مي‌شود‌

مشاور عالي سازمان سنجش با اعلام شرايط گزينش شيوه‌هاي مختلف در كنكور90 از اعلام نتايج نهايي رشته‌هاي نيمه متمركز در اواخر دي ‌ماه خبر داد.
    حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به نحوه گزينش داوطلب در كنكور90 به روش متمركز، اظهار كرد: بر اساس اين روش فقط نمرات آزمون داوطلبان واجد شرايط ملاك و مبناي پذيرش قرار مي‌گيرد و اسامي پذيرفته شدگان در يك مرحله و به طور يكجا اعلام مي‌شود.
    وي با بيان اينكه در اين روش هر داوطلب با توجه به شرايط خود از نظر سهميه، بوم و ... و بر اساس نمره كل اكتسابي در زير گروه مربوطه، به اولين كد رشته انتخابي كه از نظر علمي برتري دارد در مقايسه با ساير داوطلباني كه شرايط مشابه وي را دارند، در صورت وجود ظرفيت معرفي مي‌شود، تصريح كرد: گزينش اغلب رشته‌هاي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي به روش متمركز انجام مي‌شود.
    توكلي افزود: براي اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كد رشته‌هاي متمركز داوطلبان و ذخيره كردن آنها به همراه ساير اطلاعات آنان بررسي و همچنين نقطه يا اولويت قبولي هر داوطلب با توجه به شرايط و وضعيت وي از هر لحاظ و مقايسه‌اي كه بين هر داوطلب با ديگر داوطلبان با وضعيت مشابه وي انجام مي‌گيرد، تعيين مي‌شود.
    مشاور عالي سازمان سنجش با اشاره به روش گزينش نيمه متمركز، گفت: در اين روش اسامي پذيرفته شدگان نهايي به صورت قطعي و در يك مرحله اعلام نمي‌شود و براي رشته‌هايي كه نياز به اقدامات ديگري نظير مصاحبه، معاينه، آزمون عملي و يا علمي جداگانه دارد، بعد از اعلام نتايج نهايي رشته‌هاي متمركز و از بين آن دسته از داوطلباني كه كد اينگونه رشته‌ها را انتخاب كرده و در اولويت انتخابي قبل از اين كدها در رشته متمركز پذيرفته نشده‌اند، به صورت چند برابر ظرفيت گزينش انجام مي‌شود.
    وي افزود: آن دسته از داوطلباني كه در كد رشته متمركز انتخابي، قبل از كد رشته‌هاي نيمه متمركز پذيرفته شوند، در رديف واجدين شرايط رشته‌هاي نيمه متمركز به منظور استخراج فهرست معرفي شدگان رشته يا رشته‌هاي نيمه متمركز قرار نمي‌گيرند.
    مشاورعالي سازمان سنجش با بيان اينكه ‌گزينش نهايي در هر رشته بر اساس نمره كل اكتسابي مربوط و با توجه به نتايج مصاحبه، معاينه، آزمون عملي و يا علمي و نتيجه بررسي صلاحيت‌هاي عمومي داوطلبان توسط ارگان ذيربط، انجام مي‌شود، اظهار كرد: در صورتي كه داوطلب براي مراحل گزينش رشته يا رشته‌هاي نيمه متمركز معرفي شده اقدام كنند و در مراحل مختلف گزينش رشته يا رشته‌هاي مذكور پذيرفته شوند و فهرست اسامي آنان جزو پذيرفته‌شدگان نهايي رشته نيمه متمركز اعلام شود، قبولي قبلي آنان در رشته متمركز «كان لم يكن» تلقي مي‌شود و با آنان همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.
    وي با اشاره به اعلام نتايج نهايي رشته‌هاي نيمه متمركز حدودا در اواخر دي‌ماه و يا اوايل بهمن ماه، گفت: پذيرش دانشجو و آغاز تحصيل براي رشته‌هاي تحصيلي نيمه متمركز از نيمسال دوم بهمن ماه خواهد بود.
    توكلي با تاكيد بر اينكه معرفي چند برابر رشته‌هاي نيمه متمركز به عنوان قبولي نهايي محسوب نمي‌شود، خاطرنشان كرد: داوطلباني كه مراحل مختلف مصاحبه، معاينه و آزمون عملي را با موفقيت طي كنند و در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي به عنوان قبولي توسط اين سازمان اعلام نتايج شوند پذيرفته شده رشته نيمه متمركز مي‌باشند.

داره خودمونی میشه mannan sen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام بچه ها

به نظر شما مهندسی شیمی مر کز استان خودم بزنم(گلستان-گرگان) که قبولی 100 دارم بومی و رتبه یا یکسال بخونم برم دانشگاه بهتر یا به قول یکی از دوستان فروم باز برای ارشد تهران بخونم لطفا راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

صفحه انتخاب رشته میاد ولی به گام بعدی نمیره ! می نویسه service is unavailable

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

سلام بچه ها

به نظر شما مهندسی شیمی مر کز استان خودم بزنم(گلستان-گرگان) که قبولی 100 دارم بومی و رتبه یا یکسال بخونم برم دانشگاه بهتر یا به قول یکی از دوستان فروم باز برای ارشد تهران بخونم لطفا راهنماییم کنید
    سلام هم استانی،همشهری چطوری؟،به نظر من بزن گرگان برای ارشد تهران بخون،یه سال ارزششو نداره.

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

صفحه انتخاب رشته میاد ولی به گام بعدی نمیره ! می نویسه service is unavailable
    برا من که تا endش میره،از مرورگر firefox استفاده کن شاید مشکلت حل شه.

7. این کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام. رشته های نیم سال دوم چطورند؟
    زمان اعلام نتایج اونا فرق داره؟!

+ کلا درباره نیم سال دوم اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارم قرار بدید
    سلام
    من یکی از دوستام پارسال نیمسال دوم قبول شد....!! زمان اعلام نتایجش فرقی نداره و همون نیمه دوم شهریور میاد....!! به جا اینکه کلاسای دانشگاه از مهر شروع بشه از حدودای بهمن شروع میشه....!! از نظر کیفیت و این جور چیزها هم فرقی با نیمسال اول نداره فقط دیرتر شروع میشه....!!!

9. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه renjer07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان لینک انتخاب رشته از دسترس خارج شده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ The service is unavailable

11. این کاربر از renjer07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

شبانه عمران(رجایی) خوندن بهتره یا مدیریت تو دانشگاه تهران؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

برا من که تا endش میره،از مرورگر firefox استفاده کن شاید مشکلت حل شه.
    از قایرفاکس و کروم استفاده کردم ولی بازم نمیاد

سلام دوستان لینک انتخاب رشته از دسترس خارج شده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ The service is unavailable
    من هم این مشکل را دارم

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

دوستانی که مشکل دارند از صبانت استفاده می کنند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •