ممنون از کمکت برادر مشکل حل شد![]()
سلام .
دوستان می میخوام تمام برنامه هائی که به صورت پیش فرض روی لپ تاپ نصب بوده رو پاک کنم . مشکلی پیش نمیاد ؟
N61JQ
مخلصیم .
روش عوض کردن ویندوز توی لب تاپ 10 اینچی که cd ram ندارن چه طوریه؟
میشه بدون cd ram خارجی یا شبکه کردن عوض کرد؟
من روش رمز کذاشتم و الان هر کاری میکنم قبول نمیکنه فکر کنم تنها راهم تعویض ویندوز باشه ...
فقط برنامه های جانبی رو پاک اما بعضی از app های مربوط به ایسوس رو بهتر بگذاری باشه
باید یه فلش بوت xp درست کنی و با فلش ویندوز رو نصب کنی
برای اینکه خرج بی خود نکنی بهتره که از این باکس هارد و سی دی رام بخری
هم IDE هست و هم SATA بعد به سی دی رام به لپ تاپ وصل کنید و نصب ویندوز رو انجام بدید
و یا از طریق برنامه a_bootable_usb از ویندوزی که می خوای یه ایمیچ بوت روی فلش 4 گیگی بسازیو مراحل نصب ویندوز رو از طریق USB FLASH ادامه بدی
سلام
من با wifi لپ تاپ به مودم بیسیم یکی از دوستام وصل میشم قدرت سیگنال نسبتا قوی ولی هر چند دقیقه دیسکانکت میشه مشکل از wifi لپ تاپ میتونه باشه یا از مودم بیسیم؟
ممنون از کمکتون![]()
تا وقتی signal strength قوی باشه شبکه کانکت می مونه بدون هیچ مشکلی ! اگر دیسکانکت میشه مشکل از روتر بیسیم هست. اگر هم شبکه دراپ میکنه و پینگ میره بالا و علامت زرد رنگ میاد روی آیکون وای فای پس مشکل از سرویس دهنده هست
سلام
من لپ تاپ دل مدل1564دارم که ویندوز7 روش نصبه
بعد از چند روز که از نصب ویندوز میگذره برنامه های کاربردی ویندوز کم کم پاک میشه و کلآ ویندوز نافرم میشه ولی برنامه هایی که خودم نصب کردم تغییری نمیکنه اپدیتش هم غیرفعال کردم میگن شاید از هاردشه
لطفا کمکم کنید
لپ تاپ من Vaio EB هست که کارت گرافیکش ATI 5470 هست ولی فیلمایی که با فرمت avi,mkv رو حالت شطرنجی نشون میده یعنی کیفیتش خوب نیست مشکل کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)