تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 507 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو دنیای واقعی از کسی حمایت نکنید بهش لطف نکنید بهش محبت نکنید بهش اعتماد به نفس ندید عزت نفسش رو بالا نبرید دنیای واقعی کوچیک تر از اونه که بتونه محبت رو تو خودش جا بده دنیای واقعی جایی برای مهربون ها با قلب بزرگ و بخشنده نیست چون کوچیکه قلب بزرگ و صاف و صادق توش جا نمیشه از من داشته باید این حرف رو

2. 10 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فلش ترنسند من دیشب خراب شد و فرمت هم نمیشد!
    با جستجو روی اینترنت متوجه شدم که ترنسند نرم افزاری به نام OnLineRecovery برای برطرف کردن مشکلات فلش ارائه کرده اما وقتی نرم افزار را دانلود و اجرا کردم یک صفحه بالا می‌آمد و بعد از چند دقیقه پیغام Time Out میداد و بسته میشد! و یک ساعتی هر کاری کردم درست نشد که نشد!
    امروز که سایت ترنسند را نگاه کردم متوجه شدم که اسم iran بین کشورهای خاورمیانه‌ایی آن نیست و حدس زدم که این نرم افزار در حالت عادی برای کاربران ایرانی مسدود باشد (و حداقل یک پیغام هم نمیداد که در کشور شما امکان ارائه پشتیبانی نیست!)
    ایندفعه با فیلشکن امتحان کردم و در عرض چند دقیقه مشکل را برطرف کرد!
    پس تجربه این شد که اگر نرم افزار آنلاینی کار نمیکند شاید کاربران ایرانی را تحریم کرده و برای استفاده از آن نرم افزار باید از فیلشکن استفاده کرد!

4. 14 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

زمانی که قراره کاری رو دونفره انجام بدین، همون ابتدای کار تقسیم وظایف کنید که مشخص بشه هرکسی دقیقا باید این قسمت از کارو انجام بده، اگر تو رو در واسی گیر کنین و منتظر شین که نفر دیگه هم همت کنه تا کاری انجام بده، یکهو می بینید که زمان تحویل کار رسیده و تمام کار رو شما مجبور شدین تنها انجام بدین. تازه نفره دوم هم طلبکاره که چرا کیفیت کار خوب نیست، (در دلش هم به شما می خنده که این قدر زرنگه). شما هم مجبورید برای دیدن نتیجه کار و ملامت نشدن از طرف صاحب کار تمومشو خودتون انجام بدین.

دوستان خواهشا اگر تو انجام کار یا مسئولیتی شریک میشین خودتونو به زرنگی نزنین و اعتبار خودتونو زیر سوال نبرین، شاید احساس زرنگی بهتون دست بده ولی مطمئن باشین که اعتبار تون از دست می ره.
    Last edited by parinaz571; 21-04-2015 at 17:54.

6. 9 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

اگر قراره از شرکت (خصوصی) که توش کار می کنید بیاید بیرون و روی حقوق تون حساب کردید برای اون ماه، آخر ماه بعد از گرفتن حقوق تون این کار رو بکنید
    (همکاری داشتم که آخر اسفند قصد استعفا داشت قشنگ عیدی، حقوق و.. رو گرفت و بعد استعفاش رو داد و تنها مدارک ضمانت اش موند پیش شرکت نه حقوق ماه جاری اش)
    چون معمولاً این حقوق آخر رو به دلایل مختلف عقب می اندازند دو ماه بعد و..یا بعد این مدت چک یک ماه بعد میدن تازه و..
    Last edited by gelayor14; 22-04-2015 at 09:21.

8. 9 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    از مشاوره دادن به افرادی که قدرت تصمیم گیری بسیار پایینی دارند(اگر شما متخصص آن مسئله نیستید) و به مقدار زیادی به رأی و نظر شما وابسته هستند، تا جایی که برایتان ممکن هست، بپرهیزید و احتیاط را رعایت کنید. این افراد معمولا اگر در انتخاب شکست بخورند شما را مقصر می دانند و شما علاوه بر زمان باارزشی که از دست دادید، مسئول شکست بقیه خواهید شد

10. 15 کاربر از tbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    اگه يکى از آشناها، دوستان يا اقوامتون فرزندى دارن که بيمارى خاص داره ويا از ناهنجارى رنج ميبره از اونا در مورد بچه شون سوال و کنجکاوى نکنيد تقريبا همه شون ناراحت ميشن، در تربيت فرزندان بقيه هم دخالتى نکنيد اگه کودک کار بدى انجام داد بهش تذکر بدين ولى پدر مادرش رو سرزنش نکنيد
    اينجور مواقع به اونا خيلي فشار مياد

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اگه مثل من از اون دسته افرادی هستید که وقتایی که میخاید فردا صبحش دیر بیدار شین واسه اینکه صبح زود گشنتون نشه زیاد غذا میخورید و میخوابید , بدونید » من تجربه کردم ( چند نفر دیگه هم تست کردن ) شب اگه زیاد غذا بخورید صبح بیشتر گشنتون میشه ! (جالبه ولی دلیلشو نمیدونم !) علاوه بر اینکه خابتون هم خراب میشه

13. 7 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واقعا نکات درستی اشاره کردید. من به عینه این ها رو به خصوص در بوتیک ها دیدم. بنظر من اساساً در بوتیک باید به مشتری اجازه بدید هرقدر دلش خواست با لباس ها تنها باشه! و با سوال کردن بی جا، پیشنهاد دادن های زوری یا حتی ایستادن و زل زدن به مشتری هنگام بررسی لباسها، اذیتش نکنید!
    پیشنهاد های به جا و درست میتونه هنگام سردرگمی مشتری رو راهنمایی کنه، اما اگر به صورت رگباری انجام بشه و مخصوصا مشتری احساس کنه شما فقط میخواین تعداد اجناس بیشتری بهش قالب کنین اعتمادش بهتون از بین میره.. بعضی وقتا تو فقط دوست داری فروشنده ساکت بشه تا بتونی چند لحظه راحت تصمیم گیری کنی
    Last edited by Atghia; 25-04-2015 at 21:13. دليل: نقل قول ممنوع است!

15. 4 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کسی که نتونه به خودش اعتماد کنه و خودش رو لایق ندونه، هیچ وقت نمیتونه کاری رو انجام بده...

17. 3 کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

تجربه من از استفاده از اینترنت سیم کارت

حواستون باشه تا پیامک بسته ی اینترنت خریداری شده نیامده وارد اینترنت نشوید....حتی اگر عجله دارید.چون در اون صورت خیلی خیلی گران حساب میکنند

19. 17 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •