تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 416 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینکه فلان تیم قهرمان شده، یعنی اوج دلیل شماست؟!
    پس چرا بازی میلان پخش نمیشه؟!
    چرا بازی منچستر پخش نمیشه؟!
    دورتموند چی؟!
    یا...
    !
    +
    اول اینکه، این موضوع که بارسا بیشتر طرفدار داره، چیزیه که شما احساس میکنید...
    بعد اینکه ربطی بازم به طرفدارها نداره..اینطور که شما میگی، پس مثلا دربی میلان نباید پخش بشه تا بازی بارسا با یه تیم مسخره پخش بشه!
    هر بازی مهم، باید پخش بشه...چه یه ورش میخواد رئال باشه، چه بارسا باشه...
    حالا من دارم میگم چرا بازی رئال پخش نشد و نمیشه، در حالیکه مثلا یه هوادار میلانی بیاد بگه چرا بازیهای لیگ ایتالیا پخش نمیشه، من هیچی ندارم جواب بدم بهش!
    حقیقت اینه که تی وی اسپانیاست!
    که البته 60 درصدش بازیهای بارساست و بقیش هم رئال و سایر تیم ها...
    +
    همونطور که گفتید، بارها بارسا بازی نداشته، اما بازم بازی رئال پخش نشده..
    نمونه بارزش، دربی مادرید که جز برترین دربی های دنیاست...
    +
    در ضمن کلاس مربیگری، امثال گوادیولا جوان نیست عزیز...کلاس مربیگری، کسایی مثل فرگوسن و کاپلو هستن..و البته خوزه هم چند باری به رخ کشیده هنر خودش رو...(ضد تاکتیک بارسا)

چون باید میلان را در تاپیک خودش در موردش حرف زد
    و اینکه بازی فلان تیم را نشون نمیدند تقصیر ما نیست!
    فقط نمیتونند بازی بارسا را نشون ندند زیرا ما بی شماریم زنده باد موج ابی اناری
    بعد حیف نیست بازی مسی را ادم نبینه؟
    البته یونیسف!!!!!!! چون تو ایران نفوذ داره بازیهای بارسلونا زیاد پخش میشه
    ضمنا اینکه من به تی وی میگم مادریدی بخواطر یک سری مجری شیرین ... هست یکی امثال جاودانی که تو هر جملش 10 بار تیم مارو با شایعات و حرفهای .... میکوبه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حمایت آلفردو دی استفانو از موفقیت های مورینیو درمادرید

سایت گل – آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید معتقد است که ژوزه مورینیو با وجود ناکامی در کسب قهرمانی رقابتهای لالیگا باید در سانتیاگو برنابئو بماند

چهارشنبه شب بود که بارسلونا قهرمان زودهنگام لالیگا شد و رئال در جام حذفی اسپانیا به قهرمانی رسید.

مورینیو در این هفته ها و به ویژه بعد از حذف رئال در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا از سوی رسانه هابه شدت تحت فشار است.

بااین وجود آلفردو دی استفانو معتقد است که مربی پرتغالی باید در رئال بماند. دی استفانو در صحبتهایی به مارکا گفت:« من مسئول تصمیم گیری نیستم ولی سران باشگاه می دانند که چه کاری انجام می دهند.من معتقدم که مورینیو باید بماند؛ او کارش را به خوبی انجام می دهد. ما تا آخر رقابتها به مبارزه برای کسب قهرمانی ادامه دادیم.»

رئیس افتخاری باشگاه رئال به این نکته اشاره کرد که در انتظار موفقیت مورینیو است و مطمئن است که اگر فرصت ادامه کار به او داده شود، او قهرمانی های متعددی را با رئال کسب خواهد کرد:« می خواهم مورینیو موفق شود و مطمئنم که قهرمانی های متعددی کسب خواهد کرد. تمام کسانی که در رئال هستند، خواهان قهرمانی های متعددی هستند و فکر می کنم ما در این مسیر موفق خواهیم شد.»

دی استفانو که سابقه بازی در رئال را دارد، در 396 دیداری که برای رئال انجام داد، 307 گل به ثمر رساند .او در ادامه صحبتهایش درمورد بارسلونا هم صحبت کرد:« فکر می کنم بارسلونا و مسی شایسته آنچه به آن رسیده اند،هستند.»

مادرید یکشنبه شب در خانه ویارئال به میدان خواهد رفت وآنها به دنبال ادامه روند موفقیتهایشان هستند. رئالی ها در دو دیدار اخیرشان 10 گل به ثمر رسانده اند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

ضمنا اینکه من به تی وی میگم مادریدی بخواطر یک سری مجری شیرین ... هست یکی امثال جاودانی که تو هر جملش 10 بار تیم مارو با شایعات و حرفهای .... میکوبه

اون همه پشت رئال حرف میزنند نمیبینید یدونه حالا جاودانی حرفی میزنه فوری جبهه میگیرید ؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جاودانی که رسما طرفدار بارسا هست...! بعد از باخت رئال تو CL ندیدین چه لبخندی رو لباش بود؟ لپاش گل انداخته بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گواردیولا: بوسکتس رو میشناسم و حرفش را قبول دارم

مربی تیم بارسلونا از بازیکن خود، سرجیو بوسکتس، که متهم به گفتن حرف های نژاد پرستانه بود دفاع کرد و گفت که به حرف سرجیو مبنی بر رد گفتن جملات نژاد پرستانه، باور دارد.

گواردیولا نگران این موضوع است که ممکن است بوسکتس بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر یونایتد را در تاریخ 28 می، پس از آنکه یوفا پرونده ای انضباطی برای وی تشکیل داد را از دست بدهد.

هافبک تیم ملی اسپانیا ممکن است در صورت اثبات گفتن حرف های نژاد پرستانه به مارسلو، برای 5 بازی محروم شود.

گواردیولا در کنفرانس خبری قبل از بازی یکشنبه شب مقابل دپور گفت: "من فقط میخوام بگم که سرجیو رو مدت زیادی هست که میشناسم و اگه اون به من چیزی بگه باور میکنم چون میشناسنمش.

فقط مارسلو و بوسکتس هستند که میدونن واقعا چه اتفاقی افتاده. کاملا واضح هست که ما امیدواریم اون به بازی فینال برسه"

سخنگوی تیم بارسلونا، تونی فرکسیا، هفته ی پیش این موضوع را رد کرده بود که بوسکتس دوبار، مارسلو رو میمون یا در زبان اسپانیایی mono خطاب کرده است.

وی ازعان کرد که طبق چیزی که شبکه های تلویزیونی نشان دادند، بوسکتس به مارسلو گفت که خیلی عصبی است، یا در اسپانیایی mucho morro

وی ادامه داد: "پس از آنکه تصاویری در یوتیوب انتشار یافت، با بازیکن صحبت کردیم و وی تمام اتهامات را رد کرد. اون هیچ کدوم از صحبت هایی که رئال مادرید در شکایتش اشاره کرد را به زبان نیاروده."

کد:

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جاودانی که رسما طرفدار بارسا هست...! بعد از باخت رئال تو CL ندیدین چه لبخندی رو لباش بود؟ لپاش گل انداخته بود.
    اینو نگو کسرا جان!
    جاودانی طرفدار بارسا بود؟ تو مسابقات جام جهانی‌ که رسما هرچی‌ دلش می‌خواست به اسپانیا تیکه مینداخت و خودش گفت طرفدار تیم آلمان هست تو بازیهایه بارسا هم که همش در حال تیکه انداختن بود و هست حالا جایی‌ که بارسا به حق برنده شده و همه دارن تعریف می‌کنن، این با خندهایه عصبی خودش شد طرفدار بارسا؟
    یا اون دوستی‌ که تو تاپیک انگلیس میگه بارسا داره سود میکنه از دادن بازیکنا آکادمی به تیمهایه انگلیسی‌، یعنی‌ یه چیزیی‌ میشنوی خندت میگیره که یک نفر چقدر میتونه اطلاعاتش کم باشه که بگه بارسا داره سؤ استفاده میکنه از این جریان، طرف نمیدونه باشگاه مخالف ۱۰۰ درصد فروش بازیکنا نخبه آکادمی لاماسیا هست و بخاطر ضعف تو قوانین اسپانیا که نمیشه با بازیکنا ۱۶ سال قرار داد حرفه‌ای بست و همینطور با وعده و وعید که مربی‌ و باشگاهایه انگلیسی‌ میدن و بازیکن رو تطمیع می‌کنن.
    یکی‌ نیست به اون دوست عزیز بگه همین یک ماه پیش بود که بارسا رسما می‌خواست شکایت کنه از ارسن ونگر و باشگاه آرسنال
    معنی‌ سود رو هم فهمیدیم بازیکنو پدیده رو میگیرن بعد ۴ سال پیشنهاد ۵۰ میلیون یوروی میدن. چه سودی میکنه بارسا

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گواردیولا: بوسکتس رو میشناسم و حرفش را قبول دارم

مربی تیم بارسلونا از بازیکن خود، سرجیو بوسکتس، که متهم به گفتن حرف های نژاد پرستانه بود دفاع کرد و گفت که به حرف سرجیو مبنی بر رد گفتن جملات نژاد پرستانه، باور دارد.

گواردیولا نگران این موضوع است که ممکن است بوسکتس بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر یونایتد را در تاریخ 28 می، پس از آنکه یوفا پرونده ای انضباطی برای وی تشکیل داد را از دست بدهد.

هافبک تیم ملی اسپانیا ممکن است در صورت اثبات گفتن حرف های نژاد پرستانه به مارسلو، برای 5 بازی محروم شود.

گواردیولا در کنفرانس خبری قبل از بازی یکشنبه شب مقابل دپور گفت: "من فقط میخوام بگم که سرجیو رو مدت زیادی هست که میشناسم و اگه اون به من چیزی بگه باور میکنم چون میشناسنمش.

فقط مارسلو و بوسکتس هستند که میدونن واقعا چه اتفاقی افتاده. کاملا واضح هست که ما امیدواریم اون به بازی فینال برسه"

سخنگوی تیم بارسلونا، تونی فرکسیا، هفته ی پیش این موضوع را رد کرده بود که بوسکتس دوبار، مارسلو رو میمون یا در زبان اسپانیایی mono خطاب کرده است.

وی ازعان کرد که طبق چیزی که شبکه های تلویزیونی نشان دادند، بوسکتس به مارسلو گفت که خیلی عصبی است، یا در اسپانیایی mucho morro

وی ادامه داد: "پس از آنکه تصاویری در یوتیوب انتشار یافت، با بازیکن صحبت کردیم و وی تمام اتهامات را رد کرد. اون هیچ کدوم از صحبت هایی که رئال مادرید در شکایتش اشاره کرد را به زبان نیاروده."

کد:

کی‌ اینا رو ترجمه میکنه؟ کلمه‌ای که بوسکتس استفاده کرده"mucho morro" معنی‌ "دماغ دراز" رو میده تو زبان کاتالانی.

mono در اسپانیایی چند معنی داره.

1- پیشوند : به معنای "تک" "یک" "واحد"

2- اسم : میمون - بوزینه - دلقک - هم ج ن س باز - پلیس ( برای تحقیر پلیس به کار می ره ) - عروسک

3- صفت : زیبا ، جذاب ، خوشگل

در زبان اسپانیولی معمولا اسم های مذکر به o ختم می شن و اسم های مونث به a .

در نتیجه : mono : میمون مذکر / mona : میمون خانم البته در زبان ما معنی آرزو می ده و اسم کاملا قشنگیه.

در زبان اسپانیولی صفت ها معمولا با توجه به اسم تغییر می کنن . همونطور که گفتم mono/a معنی خوشگل هم می ده.

در نتیجه : mono mono : میمون خوشگل mona mona : میمون خانم ملوس

در پایان درس امروز یک رفران (ضرب المثل) اسپانیولی تقدیمتون می کنم باشد که رستگار شوید :
    aunque la mona se vista de seda mona se queda

ترجمه : میمون ابریشم هم بپوشه میمونه

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آخه من نمیفهمم چرا سر جاودانی دعوا میکنید. این بنده خدا مطمئنم اگر مجبور نباشه بیاد تلویزیون و خونه بشینه، فینال CL رو هم نمیبینه. از اوناییه که میشینه فارسی وان نگاه میکنه. مرتیکه توطئه توهم

درباره بازی بارسا یا رئال اگر قرار باشه مراسم جشن رو نشون بدن، خوب بازی بارسا رو باید نشون داد، اما از اونجایی که احتمالا این کار رو نمیکنن، بازی رئال به نظرم بهتره. به هر حال فعلا که قراره بازی بارسا رو پخش کنه.

کی‌ اینا رو ترجمه میکنه؟ کلمه‌ای که بوسکتس استفاده کرده"mucho morro" معنی‌ "دماغ دراز" رو میده تو زبان کاتالانی.

2- اسم : میمون - بوزینه - دلقک - هم ج ن س باز - پلیس ( برای تحقیر پلیس به کار می ره ) - عروسک

در نتیجه : mono : میمون مذکر / mona : میمون خانم البته در زبان ما معنی آرزو می ده و اسم کاملا قشنگیه.

در زبان اسپانیولی صفت ها معمولا با توجه به اسم تغییر می کنن . همونطور که گفتم mono/a معنی خوشگل هم می ده.

در پایان درس امروز یک رفران (ضرب المثل) اسپانیولی تقدیمتون می کنم باشد که رستگار شوید :

شما اسپانیایی میدونی؟ دقیقا مشخص شده تو اون ویدیو بوسکتس چی گفته(معتبر باشه)؟ اینجور که من شنیدم و از حرفهای شما هم میشه فهمید، تو اسپانیایی یکم جابجایی جزیی تو صداها معنا رو خیلی تغییر میده. تو سایتها ترجمه انگلیسی جمله ای که بارسا ادعا میکنه بوسکتس گفته had a lot of nerve بوده که این عصبی بودن ترجمه درستی نیست و تو این مورد معنی بچه پررو بودن میده. (یه معنی دیگه دل و جرات داشتنه که اینجا بی مورده)
    اگر ثابت شه که گفته میمون باید تنبیه بشه. هرچند در صورت ثابت شدن همچین چیزی هم وکلا میتونن اتهام ادعای نژادپرستانه رو رد کنن. مورد مشابه وقتی بود که یکی از مربیهای لالیگا بعد از اینکه اتوئو تو صورت یکی از بازیکناش تف انداخته بود، گفت اونایی که رو درختها نارگیل پرت میکنن تو صورت دیگران تف میندارن. که صراحت کافی برای اینکه نژادپرستانه تلقی بشه نداشت چون استدلال اینه که صرف اینکه به یکی بگی میمون اشاره ای به رنگ پوست یا نژاد نیست.
    در هر صورت اگر ثابت بشه گفته میمون و حتی اگر متهم به اظهارات نژادپرستانه نشه، باز هم از زشتی کاری که کرده کم نمیکنه. با اینکه نمیشه گفت بوسکتس نژادپرسته، اما همچین حرفی نژادپرستانه است و نباید تکرار بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خداییش نگید این حرفو!
    اگه به من بگند دی استفانو طرفدار بارسلوناست بیشتر قبول میکنم تا جاودانی را
    بعد هم توهین های جاودانی بدون اصول و... هست
    مثلا یبار میگفت نخست وزیر اسپانیا چون کاتالان هست(البته بود) بودجه بارسلونا را بیشتر کرده
    این حرف ته خندست مگه تیم ها بودجه میگیرند بعد هم از خریدهای بارسلونا میشه فهمید این بودجه چقدر زیاد تر از رئال هست
    یا مثلا همین بازی اخیر که همتون دیدید چی گفت
    هزاران مثال دیگه هست که حسش نیست بنویسم ولی اگه فوتبالی باشید خودتون مثلما چند تاییش رادیدید
    خنده هم موردی نداره بعد از باخت بارسلونا کل صدا و سیما بیاند بندری برقصند برای ما موردی نداره و یا حقایق را بگند اونم موردی نداره اما حرف بی پایه و حساب نزنند
    Last edited by alliniran; 15-05-2011 at 17:36.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینو نگو کسرا جان!
    جاودانی طرفدار بارسا بود؟ تو مسابقات جام جهانی‌ که رسما هرچی‌ دلش می‌خواست به اسپانیا تیکه مینداخت و خودش گفت طرفدار تیم آلمان هست تو بازیهایه بارسا هم که همش در حال تیکه انداختن بود و هست حالا جایی‌ که بارسا به حق برنده شده و همه دارن تعریف می‌کنن، این با خندهایه عصبی خودش شد طرفدار بارسا؟
    یا اون دوستی‌ که تو تاپیک انگلیس میگه بارسا داره سود میکنه از دادن بازیکنا آکادمی به تیمهایه انگلیسی‌، یعنی‌ یه چیزیی‌ میشنوی خندت میگیره که یک نفر چقدر میتونه اطلاعاتش کم باشه که بگه بارسا داره سؤ استفاده میکنه از این جریان، طرف نمیدونه باشگاه مخالف ۱۰۰ درصد فروش بازیکنا نخبه آکادمی لاماسیا هست و بخاطر ضعف تو قوانین اسپانیا که نمیشه با بازیکنا ۱۶ سال قرار داد حرفه‌ای بست و همینطور با وعده و وعید که مربی‌ و باشگاهایه انگلیسی‌ میدن و بازیکن رو تطمیع می‌کنن.
    یکی‌ نیست به اون دوست عزیز بگه همین یک ماه پیش بود که بارسا رسما می‌خواست شکایت کنه از ارسن ونگر و باشگاه آرسنال
    معنی‌ سود رو هم فهمیدیم بازیکنو پدیده رو میگیرن بعد ۴ سال پیشنهاد ۵۰ میلیون یوروی میدن. چه سودی میکنه بارسا
    کاری به جاودانی ندارم، نظرم رو گفتم. اما درباره اظهار نظرش درباره تیم ملی اسپانیا، تیم اسپانیا چه ربطی به باشگاه بارسا داره؟ نکنه صرف اینکه 4-5 تا بازیکنش مال بارسا هستن یا اگر هم نبودن الان بارسا خریدتشون این دوتا رو با هم مساوی میدونین؟

منظورتون از این که کی ترجمه میکنه، ترجمه اینگلیسی بود، یا اسپانیش؟ اینگلیسی رو خودم ترجمه کردم و خوشحال میشم اگه کسی چیزی بیشتر از من بلده، بهم یاد بده.

طبق ترجمه اینگلیسی سایت، mono معنی میمون میده. ضمن اینکه، تو مترجم گوگل هم اگر بنویسید mono، اولین معنی که میده، monkey هست. ضمن اینکه mucho هم طبق ترجمه همون سایت، 25 تا معنی مختلف داره!

آخه من نمیفهمم چرا سر جاودانی دعوا میکنید. این بنده خدا مطمئنم اگر مجبور نباشه بیاد تلویزیون و خونه بشینه، فینال CL رو هم نمیبینه. از اوناییه که میشینه فارسی وان نگاه میکنه. مرتیکه توطئه توهم

درباره بازی بارسا یا رئال اگر قرار باشه مراسم جشن رو نشون بدن، خوب بازی بارسا رو باید نشون داد، اما از اونجایی که احتمالا این کار رو نمیکنن، بازی رئال به نظرم بهتره. به هر حال فعلا که قراره بازی بارسا رو پخش کنه.

شما اسپانیایی میدونی؟ دقیقا مشخص شده تو اون ویدیو بوسکتس چی گفته(معتبر باشه)؟ اینجور که من شنیدم و از حرفهای شما هم میشه فهمید، تو اسپانیایی یکم جابجایی جزیی تو صداها معنا رو خیلی تغییر میده. تو سایتها ترجمه انگلیسی جمله ای که بارسا ادعا میکنه بوسکتس گفته had a lot of nerve بوده که این عصبی بودن ترجمه درستی نیست و تو این مورد معنی بچه پررو بودن میده. (یه معنی دیگه دل و جرات داشتنه که اینجا بی مورده)
    اگر ثابت شه که گفته میمون باید تنبیه بشه. هرچند در صورت ثابت شدن همچین چیزی هم وکلا میتونن اتهام ادعای نژادپرستانه رو رد کنن. مورد مشابه وقتی بود که یکی از مربیهای لالیگا بعد از اینکه اتوئو تو صورت یکی از بازیکناش تف انداخته بود، گفت اونایی که رو درختها نارگیل پرت میکنن تو صورت دیگران تف میندارن. که صراحت کافی برای اینکه نژادپرستانه تلقی بشه نداشت چون استدلال اینه که صرف اینکه به یکی بگی میمون اشاره ای به رنگ پوست یا نژاد نیست.
    در هر صورت اگر ثابت بشه گفته میمون و حتی اگر متهم به اظهارات نژادپرستانه نشه، باز هم از زشتی کاری که کرده کم نمیکنه. با اینکه نمیشه گفت بوسکتس نژادپرسته، اما همچین حرفی نژادپرستانه است و نباید تکرار بشه.
    ببینید، nerve میتونه معانی مختلفی داشته باشه. اینجا تاپیک آموزش اینگلیسی نیست که مفصل بگم. اما مثلا Have the nerve to do smth میتونه معنی Lack of respect بده، یعنی کار بی ادبانه یا نامناسبی رو انجام داده باشید بدون اینکه اصلا ازش شرمسار باشین ( ترجمه از Longman ).

+

nerve در حالت اسم، 6 معنی دیگه هم داره. من معنی که به ذهنم رسید رو ترجمه کردم، ضمن اینکه تو اینجور "تیکه" انداختنا باید دنبال منفی ترین بار معنایی بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •