تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 646 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

نظر دوستان در مورد این گوشی چیه ؟؟؟

Galaxy Mega 5.8 I9150

خرید تا سقف 900 الی 950 تومان
    پیشنهاد نمیشه.

سلام

تصمیم خرید گوشی تا سقف 900 تومان ترجیحا" سامسونگ دارم

دوربین و کیفیت تصویر برام مهم است

ممنون
    در این رنج، گوشی S3 گوشی خوبیه.
    اما Z بهترین انتخاب است.

مقایسه Z و S3:

نکات مثبت Z، نسبت به S3: (ستاره دار ها مهم)

1- سخت افزار فوق العاده ****
    2- ضد آب و گرد و غبار ****
    3- ظاهری بسیار زیبا با کیفیت ساخت کم نظیر **
    4- آپدیت اندروید 4.4
    5- رم 2 گیگ ***
    6- باطری با عملکرد مناسب *
    7- صفحه نمایشی بزرگ، با تراکم بسیار عالی **
    9- قطر کم *
    10- پلیری بسیار عالی

نکات مثبت S3 نسبت به Z:

10- کیفیت فوق العاده صفحه نمایش (در طی تست هایی متوجه
    شدم کیفیت صفحه نمایش مدل مذکور، حتی از S5 هم بالا تر است!!) *****!*
    11- کیفیت دوربین عالی ****
    12- رابط کاربری بسیار خوب

مشکلات و ایراد های دو مدل:

S3:

1- کیفیت ساخت پایین
    2- سایر ایراد ها، با مقایسه با Z گرفته می شود. مثل سخت افزار متوسط، تراکم پیکسلی و...

Z:

1- کیفیت صفحه نمایش، در مقابل S5 و iPhone، حرفی برای گفتن ندارد. لازم به ذکر است در
    صـورتی که با گـوشی با کیفیت مقایسه نشــــه، از کیفیتـ آن لذت خواهید برد. نکته قابل توجه
    اینجاست که کیفیت صفحه نمایش این مدل، از Z1 بالا تر است!
    2- رابط کاربری ساده ولی کاربردی و کاربر پسند.
    3- کیفیت دوربین، در حد همین 8 مگاپیکسل S3 می باشد.

با این حساب، اگه کیفیت صفحه نمایش و تا حدودی دوربین برای شما اهمیت داره، S3، اما اگه
    سایر قابلیت ها مثل سخت افزار و ضـد آب بودن و... بـراتون بیشـتر مهمـه، Z انتخاب خوبی برای
    شما خواهد بود.

2. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من میخام یه گوشی بخرم تا حدود 500 هزار البته حالا یکم کم و زیاد موندم که چه گوشی بخرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    الان lg l70 و galaxy ace 3 و با کمی افزایش قیمت حالا اگه بشه البته (!) galaxy s 3 mini در نظرمه البته هواوی با این قیمت گوشی های خوبی به نظر داره ولی کلا با مارکش مشکل دارم میترسم بخرم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سلام
    من میخام یه گوشی بخرم تا حدود 500 هزار البته حالا یکم کم و زیاد موندم که چه گوشی بخرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    الان lg l70 و galaxy ace 3 و با کمی افزایش قیمت حالا اگه بشه البته (!) galaxy s 3 mini در نظرمه البته هواوی با این قیمت گوشی های خوبی به نظر داره ولی کلا با مارکش مشکل دارم میترسم بخرم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام

من گوشی Huawei Ascend G610 Dual SIM رو پیشنهاد می کنم.

خبر خوب اینه که صفحه نمایش 5 اینچ، با کیفیت خوب همراه پنل IPS با زاویه دید عالی، سخت افزار مناسب،
    اجرای آسفالت 8، بدون لگ و بسیار روان. در کل گوشی بسیار مقرون به صرفه و کار آمدیه.
    لازم به ذکر است که این مدل، دو سیم کارته می باشد.

اما خبر بد اینه که ممکن است، شما با حافظه داخلی اون، مشکل داشته باشید. علی رغم سرعت متوسط،
    متأسفانه ظرفیت محدودی بهره می برد.

در کل می توان عملکرد این مدل را مطوب و کارآمد ارزیابی کرد.

مدل های LG L70 D320 و Samsung Galaxy Core 2 Duos هم در این رنج قرار دارند که L70 بدلیل تراکم کم
    پیکسل ها، از لیست ما خط می خورد.

Core 2 Duos هم از کیفیت صفحه نمایش خوبی بهره نمی برد.

5. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام

من گوشی Huawei Ascend G610 Dual SIM رو پیشنهاد می کنم.

خبر خوب اینه که صفحه نمایش 5 اینچ، با کیفیت خوب همراه پنل IPS با زاویه دید عالی، سخت افزار مناسب،
    اجرای آسفالت 8، بدون لگ و بسیار روان. در کل گوشی بسیار مقرون به صرفه و کار آمدیه.
    لازم به ذکر است که این مدل، دو سیم کارته می باشد.

اما خبر بد اینه که ممکن است، شما با حافظه داخلی اون، مشکل داشته باشید. علی رغم سرعت متوسط،
    متأسفانه ظرفیت محدودی بهره می برد.

در کل می توان عملکرد این مدل را مطوب و کارآمد ارزیابی کرد.

مدل های LG L70 D320 و Samsung Galaxy Core 2 Duos هم در این رنج قرار دارند که L70 بدلیل تراکم کم
    پیکسل ها، از لیست ما خط می خورد.

Core 2 Duos هم از کیفیت صفحه نمایش خوبی بهره نمی برد.
    در مورد هواوی که کلا یه جورایی راه دستم نیست بخرم چون من یه گوشی عمری میخوام معمولا خیلی کار میکشم ازش البته از اینترنتش و اینا و دائما وای فای روشن دارم و مهمترین مساله برام هنگ نکردنه گوشیه یه جورایی با هواوی هم مشکل دارم ولی در مورد این مدل اصلا با صفحه نمایش 5 اینچ راضی نیستم و نمیخام گوشیم اینقدر بزرگ باشه و بهترین اندازه همون 4 یا 4.5 به نظرم برا من

الان نکته خیلی خیلی مهم برام آپدیت بعدی آندروید این گوشی ها هست و میخام حتما گوشیم به آندروید بعدی یا آندروید ال یا 5 یا هر اسمی آپدیت رسمی بشه و ازونجایی که ال 70 الان آخرین نسخه داره فک کنم یه آپدیت بعدیو بگیره نمیدونم برا همینم در مورد کور شک دارم
    در کل بین ace3 sIII mini l70 core II کدوم به نظرتون بهتره؟ تراکم ال 70 با اینکه پایینه ولی خیلی آزاردهنده نیس باش اوکیم در ضمن رم core خیلی کمه و به نظر تنها برتریش چهار هسته ای بودنشه
    البته توی مقایسه برتری با ال جیه البته حداقل رو کاغذ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی این رنج گوشی دیگه ای هم هست آیا؟
    ممنون میشم با توجه به این موارد هم پاسخ بدید
    Last edited by sc_nima; 26-08-2014 at 21:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

در مورد هواوی که کلا یه جورایی راه دستم نیست بخرم چون من یه گوشی عمری میخوام معمولا خیلی کار میکشم ازش البته از اینترنتش و اینا و دائما وای فای روشن دارم و مهمترین مساله برام هنگ نکردنه گوشیه یه جورایی با هواوی هم مشکل دارم ولی در مورد این مدل اصلا با صفحه نمایش 5 اینچ راضی نیستم و نمیخام گوشیم اینقدر بزرگ باشه و بهترین اندازه همون 4 یا 4.5 به نظرم برا من

الان نکته خیلی خیلی مهم برام آپدیت بعدی آندروید این گوشی ها هست و میخام حتما گوشیم به آندروید بعدی یا آندروید ال یا 5 یا هر اسمی آپدیت رسمی بشه و ازونجایی که ال 70 الان آخرین نسخه داره فک کنم یه آپدیت بعدیو بگیره نمیدونم برا همینم در مورد کور شک دارم
    در کل بین ace3 sIII mini l70 core II کدوم به نظرتون بهتره؟ تراکم ال 70 با اینکه پایینه ولی خیلی آزاردهنده نیس باش اوکیم در ضمن رم core خیلی کمه و به نظر تنها برتریش چهار هسته ای بودنشه
    البته توی مقایسه برتری با ال جیه البته حداقل رو کاغذ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی این رنج گوشی دیگه ای هم هست آیا؟
    ممنون میشم با توجه به این موارد هم پاسخ بدید
    اگه مدت طولانی می خواین از گوشی استفاده کنید، همونطور که خودتون فرمودین، برند هوآوی، خیلی قابل اعتماد
    نیست.

مدل L70 از برند LG، بخاطر تراکم پیکسلی کم صفحه نمایش، ممکنه شما رو کمی آزار بده. شما که یکی از انتظاراتتون
    از گوشی همراه، وب گردیه، به نظرم انتخاب خیلی مناسبی نیست. چون متون های ریز، و یا حتی متوسط، خیلی خوانا
    و واضح نیستند.

Samsung I8190 Galaxy S III Mini پیشنهاد بعدی منه. یه گوشی بسیار خوب، با کیفیت صفحه نمایش عالی. اما با خرید
    این مدل، باید قید اندروید L رو بزنید.

پیشنهاد اصلی من، Samsung Galaxy Core 2 Duosـه. بدلیل این که در زمان ارائه از اندروید 4.4.2 بهره می بره، قطعاً اندروید L
    هم براش عرضه می شه. پس احتمالاً این مدل، با توجه به تراکم پیکسلی نسبتاً خوب، سخت افزار مناست، تمامی انتظاراتتون
    رو بر طرف می کنه.

با این حساب،
    احتمالاً جز مدل های LG L70 یا Samsung Galaxy Core 2 Duos در این رنج، هیچ مدلی به اندروید L آپدیت نمی شود. با توجه به
    مشکل L70، تنها مدلی که سالم از این میدان بیرون میاد، Galaxy Core 2 خواهد بود و با توجه به این که در دست داشتن جدید
    ترین نسخه از سیستم عامل محبوب اندروید برای شما اهمیت ویژه ای داره، Samsung Galaxy Core 2 Duos شما را نا تنها
    نخواهد گذاشت.

8. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پیشنهاد نمیشه.

در این رنج، گوشی S3 گوشی خوبیه.
    اما Z بهترین انتخاب است.

مقایسه Z و S3:

نکات مثبت Z، نسبت به S3: (ستاره دار ها مهم)

1- سخت افزار فوق العاده ****
    2- ضد آب و گرد و غبار ****
    3- ظاهری بسیار زیبا با کیفیت ساخت کم نظیر **
    4- آپدیت اندروید 4.4
    5- رم 2 گیگ ***
    6- باطری با عملکرد مناسب *
    7- صفحه نمایشی بزرگ، با تراکم بسیار عالی **
    9- قطر کم *
    10- پلیری بسیار عالی

نکات مثبت S3 نسبت به Z:

10- کیفیت فوق العاده صفحه نمایش (در طی تست هایی متوجه
    شدم کیفیت صفحه نمایش مدل مذکور، حتی از S5 هم بالا تر است!!) *****!*
    11- کیفیت دوربین عالی ****
    12- رابط کاربری بسیار خوب

مشکلات و ایراد های دو مدل:

S3:

1- کیفیت ساخت پایین
    2- سایر ایراد ها، با مقایسه با Z گرفته می شود. مثل سخت افزار متوسط، تراکم پیکسلی و...

Z:

1- کیفیت صفحه نمایش، در مقابل S5 و iPhone، حرفی برای گفتن ندارد. لازم به ذکر است در
    صـورتی که با گـوشی با کیفیت مقایسه نشــــه، از کیفیتـ آن لذت خواهید برد. نکته قابل توجه
    اینجاست که کیفیت صفحه نمایش این مدل، از Z1 بالا تر است!
    2- رابط کاربری ساده ولی کاربردی و کاربر پسند.
    3- کیفیت دوربین، در حد همین 8 مگاپیکسل S3 می باشد.

با این حساب، اگه کیفیت صفحه نمایش و تا حدودی دوربین برای شما اهمیت داره، S3، اما اگه
    سایر قابلیت ها مثل سخت افزار و ضـد آب بودن و... بـراتون بیشـتر مهمـه، Z انتخاب خوبی برای
    شما خواهد بود.
    سلام

ممنون از اینکه وقت گذاشتید

نظر شما بین دو مدل بالا و T2 Ultra Dual چیه ؟؟؟
    حالا حاضر شدم تا 1 تومان هم که شده پول بزارم
    ممنون از لطفت

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سلام

ممنون از اینکه وقت گذاشتید

نظر شما بین دو مدل بالا و T2 Ultra Dual چیه ؟؟؟
    حالا حاضر شدم تا 1 تومان هم که شده پول بزارم
    ممنون از لطفت

گوشی خوبیه.
    نسبت به Z خیلی پایین تره. فقط زاویه دید بالاتری داره و از همه مهم تر یه فبلته.

مقایسه T2 Ultra Dual با Z

نکات مثبت Z نسبت به T2 Ultra Dual: (ستاره دار ها مهم)
    1- سخت افزار فوق العاده بالاتر (استفاده از پردازنده گرافیکی Adreno 320 در مقابل Adreno 305) ****
    2- رم 2 گیگابایت همراه با حافظه داخلی 16 *
    3- ضد آب و گرد و غبار ****
    4- تراکم پیکسلی فوق العاده ***
    5- قطر متناسب نسبت به اندازه
    6- و...

نکات مثبت T2 Ultra Dual نسبت به Z:

7- باطری با عملکرد مناسب **
    8- کیفیت صفحه نمایش عالی با بهره گیری از پنل IPS ***
    9- دو سیمکارت هم زمان فعال
    10- کیفیت بالای دوربین (تغریباً مثل Z)
    11- ظاهری بسیار زیبا
    12- صفحه نمایش 6 اینچی
    13- اندروید 4.3 در زمان ارائه

ایراد های دو دستگاه:

T2 Ultra Dual

1- تراکم پیکسلی متوسط (نسبت به اندازه صفحه نمایش، آزار دهنده نیست)
    2- سخت افزار مناسب اما نسبت به Z ضعیف عمل می کند **
    3- عدم پشتیبانی از 4G که البته فعلاً در ایران، کار آمد نیست
    4- داشتن فضا های خالی در رابط کاربری

Z

1- کـیفیت صفحــه نمایــش، در کنار گوـشی های بالارده به خصـوص سامسوـنگ و ال جـی، حـرف زیادی
    برای گفتن، ندارد (یک لینک مقــایسه کیفیت صفحه نمایش ایـن مدل، بـا Z1 و Z2 و Z Ultra دارم. الــــبته
    مــــدلی که با این ها مقایسه شده، Z نیست بلکه TX است. اما با توجه به این که کیفیت صفحه نمایش
    ایــن دو مدل (TX و Z) بسیار به هم نزدیک است، شما TX رو Z در نطر بگیرید و بدلیل نزدیک بودن کیفیت
    صفحه نمایش Z2 با T2، شما این دو مدل رو یکی فرض کنید. توجه داشته باشید که اندازه صفحه نمایش
    T2 کمی از Z Ultra کوچک تر است. توجه داشته باشید:

محتوای مخفی: مقایسه کیفیت تصویر 

2- کیفیت دوربین، می توانست بهتر باشد که البته در آپدیت هـای بعدی، بهبـود های فراوانی داشته.
    3- زاویه دید محدود

با این اوصاف، اگر فقط اندازه صفحه نمایش، زاویه دید و دو سیمکارتع برای شما مهم است، T2 Ultra
    امـا اگر سخــت افــزار فــوق العــــاده، ضد آب بودن، تراکم پیکسلی بالا هوش از سر شما برده است،
    Sony Xperia Z، شما را نا امید نخواهد کرد.

11. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اگه مدت طولانی می خواین از گوشی استفاده کنید، همونطور که خودتون فرمودین، برند هوآوی، خیلی قابل اعتماد
    نیست.

مدل L70 از برند LG، بخاطر تراکم پیکسلی کم صفحه نمایش، ممکنه شما رو کمی آزار بده. شما که یکی از انتظاراتتون
    از گوشی همراه، وب گردیه، به نظرم انتخاب خیلی مناسبی نیست. چون متون های ریز، و یا حتی متوسط، خیلی خوانا
    و واضح نیستند.

Samsung I8190 Galaxy S III Mini پیشنهاد بعدی منه. یه گوشی بسیار خوب، با کیفیت صفحه نمایش عالی. اما با خرید
    این مدل، باید قید اندروید L رو بزنید.

پیشنهاد اصلی من، Samsung Galaxy Core 2 Duosـه. بدلیل این که در زمان ارائه از اندروید 4.4.2 بهره می بره، قطعاً اندروید L
    هم براش عرضه می شه. پس احتمالاً این مدل، با توجه به تراکم پیکسلی نسبتاً خوب، سخت افزار مناست، تمامی انتظاراتتون
    رو بر طرف می کنه.

با این حساب،
    احتمالاً جز مدل های LG L70 یا Samsung Galaxy Core 2 Duos در این رنج، هیچ مدلی به اندروید L آپدیت نمی شود. با توجه به
    مشکل L70، تنها مدلی که سالم از این میدان بیرون میاد، Galaxy Core 2 خواهد بود و با توجه به این که در دست داشتن جدید
    ترین نسخه از سیستم عامل محبوب اندروید برای شما اهمیت ویژه ای داره، Samsung Galaxy Core 2 Duos شما را نا تنها
    نخواهد گذاشت.

خیلی ممنون از راهنماییتون
    با توجه به اینکه میخام گوشی تا حداقل یک یا دوسال به روز بمونه و آندروید ال روش نصب بشه فقط core 2 و l70 میمونه و هواوی هم که کلا نمیخوام.
    شما گفتید تراکم پیکسلی l70 آزار دهنده است ولی صفحه نمایش ips و تعداد رنگ بیشتر فکر نمیکنم خیلی این مسئله تراکم پیکسل آزار دهنده باشه چونکه برتری l70 به نظر بیشتر میاد توی سخت افزار و امتیاز بیشتری میگیره. نکته مهم اینه که core 2 با وجود چهار هسته ای تو بعضی بنچمارک ها عقب افتاده و بدتر اینکه رم این گوشی 768 ـه!!!!! و من نمیخوام هیچگونه کندی تو گوشی ببینم و این خیلی دیگه ضایعس
    با این حال از راهنمایی هاتون ممنونم اگه تجربه کارکردن با این گوشی ها را هم دارید ممنون میشم بدونم
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    با توجه به اینکه میخام گوشی تا حداقل یک یا دوسال به روز بمونه و آندروید ال روش نصب بشه فقط core 2 و l70 میمونه و هواوی هم که کلا نمیخوام.
    شما گفتید تراکم پیکسلی l70 آزار دهنده است ولی صفحه نمایش ips و تعداد رنگ بیشتر فکر نمیکنم خیلی این مسئله تراکم پیکسل آزار دهنده باشه چونکه برتری l70 به نظر بیشتر میاد توی سخت افزار و امتیاز بیشتری میگیره. نکته مهم اینه که core 2 با وجود چهار هسته ای تو بعضی بنچمارک ها عقب افتاده و بدتر اینکه رم این گوشی 768 ـه!!!!! و من نمیخوام هیچگونه کندی تو گوشی ببینم و این خیلی دیگه ضایعس
    با این حال از راهنمایی هاتون ممنونم اگه تجربه کارکردن با این گوشی ها را هم دارید ممنون میشم بدونم
    با سپاس
    با core 2 کار نکردم.

اما L70 رو که گرفتم دستم، گوشی بسیار خوش دسیته و چون پشت گوشی بافت دار هست، احساس خیلی خوبی به آدم دست میده.
    کیفیت صفحه نمایش راضی کننده و خوبی داره.

اما هنگام مرورگری اینترنت و خواندن متون های کوچک، مجبور شدیم زوم را کمی پیشتر از نیاز انجام دهیم. این که پنل این گوشی IPSـه یا
    اینکه تعداد رنگ زیادی داره، هیچ ارتباطی با تراکم پیکسل و کسر پیکسلی نداره. اما با توجه به قیمت مناسب دستگاه، این مشکل قابل چشم
    پوشیه.
    به هر حال، در این رنج، هر مدل اسمارت فون، یه ایراد بزرگ داره که ایراد L70 تراکم پیکسلی اونه.

اگه عجله ندارید، من پشنهاد می کنم کمی بیشتر صبر کنید تا مدل هایی مثل Sony Xperia M2 Aqua به بازار عرضه بشه که مطمئناً اندروید
    های بعدی را نیز در یافت می کنند. در این مدت هم می تونید کمی افزایش بودجه بدید.

به هر حال، انتخاب با شماست!

14. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    قصد خرید گوشی دارم با بودجه حداکثر 1 میلیون.
    اولویت اصلی من کیفیت و حجم صدای بالاست...
    دیوایس قبلی من ipod touch 5 بود که خب صدای قوی و بلندی داشت و کافی بود (منظورم از حجم صدا همراه با هدفونه نه اسپیکر خود گوشی... صدای اسپیکر اهمیت نداره)
    با تشکر از دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چند تا مقایسه خوب انجام دادن تو پست های قبلی خیلی کامل هم گفتن... من صدای S3 رو شنیدم با بلندی ipod نبود و برای من کافی نبود... این مورد زیاد تو ریویو ها ذکر نمیشه فقط یادم میاد تو gsmarena در مورد z1 compact بهش اشاره شده بود...
    لطفا" مدل های مناسب رو معرفی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •