ای بابا ... پس شما هم تجربه داشتید ... حالا عزیز قیمت باتری یدکی چنده ؟
ای بابا ... پس شما هم تجربه داشتید ... حالا عزیز قیمت باتری یدکی چنده ؟
دوستان من پیرو صدای زیاد فن دستگاه اونو به نمایندگی بردم... گفتن که اگر تعمیر بشه 25 تومان و اگر تعویض قطعه بشه 60 تومان هزینه اش میشه..!
حالا به نظر شما اگر قرار به تعویض باشه , فقط برای تعویض یک فن 60 تومان هزینه میگیرن ؟؟؟ نظرتون چیه؟
کارایی که انجام دادم:
1- سرویس تگ رو بررسی کردم ، ریفر و .. نیست.
2- ویندوز رو عوض کردم ، درست نشد.
3-سی پی یو و رم در کمترین درصد ممکن هستن ولی اصلا دور فن فقط تو یکی دو دقیقه اول پایینه بعد که دور رفت بالا دیگه پایین نمیاد تا موقعی که لپتاپ خاموش بشه..الان تو خونه ی ما دوتا لپ تاپ دیگه هم هست; یه سونی که اصلا از فنش صدا در نمیاد...و یه ایسوس که خب صدای فنش خیلی نرماله... ولی این لپ تاپ من اعصاب خورد میکنه ها...!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by naseresmaeily; 18-02-2012 at 23:27.
با سلام و درود خدمت تمام دوستان...
من يه سوال دارم و اون اينه كه...
من يه لپتاپ N5010 Core i3 دارم كه باطريش 9 سله و حدود 9.4 درصد Wear شده و ميزان شارژ دهيش واسه كار هاي معمولي حدودا 1:30-1:45 دقيقه هستش ...
سوالم از دوستان اينه كه باطري لپتاپ شما (اگه 9 سل هستش) چقدر شارژ ميده؟؟؟ آيا اين ميزان شارژ دهي طبيعيه؟؟؟
تا اونجا كه يادم مياد قبلا حدود 2:30-3 ساعت هم شارژ ميداد...
دوست عزیز باتری لپ تاپ شما باید حدودا 4-6 ساعت شارژ بده...! مال من که 6 سلولیه حدود 2:30 تا 3 ساعت جواب میده...
آپديت كنيد باياسش رو توي خود سايتش بود قبلا!!
ببينيد حل مي شه يا نه!!
اگه گاغرانتي توند تموم شده خودتون مي تونين به راحتي بازش كنين!
اگه خواستين پيام بدين تا لينك ويدئوش رو بفرستم!!
فقط بایاسش رو آپدیت کن حل میشه
آخرین بیایاس قابلیت تنطیم سرعت فن بطور اتوماتیک داره
در صورتی که صدای فن غیر عادی باشه از فنه! وگرنه ممکنه از خمیر سیپیو و سینک و غیره باشه
دلیل 60 تومن همینه!
اگه صدای چرخش فن زیاده و صدای جانبیی نداره فن کاملا سالمه
آخرین آپدیت بایوس یعنی a15 روش نصیه ولی دور فن اصلا پایین نمیاد...
نه همونطور که گفتم بایوسش آپدیته ولی فن با دور بالا میچرخه ، امروز رفتم دستگاهو گرفتم گفتن که کاملا طبیعیه و صدای فن هم تو خیلی از این دستگاهها هست.!!!
شما مطمئنی باید 4-5 ساعت باطریم شارژ بده؟؟؟ بنظر شما مشکل از کجاست؟؟؟ اصلا از کجا میتونم بفهمم باطریم چند سله؟؟؟والا با این حرفی که شما زدید شک دارم 9 سل باشه... میشه یکم راهنماییم بفرمایید... این هم یه شات از میزان شارژ دهی لپتاپم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مطمینم ، احتمالا شما از باتری درست و بهینه استفاده نکردید .منظورم شارژ و دشارژ اولیه و استفاده ی رندوم از باتری و برق هست، این متن رو بخونید بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد سلول باتری روی برچسبی که کنار جعبه لپ تاپ میزنن نوشته شده... مال من 6cell هست که حدودا 2:30 تا 3 ساعت گاها جواب میده...
با اين شارژ دهي باطري ... ميشه بدونم ميزان Wear شدن باطري لپتاپتون چند درصد هستش؟؟؟
در صورتي كه كارتن(جعبه لپتاپ) در دسترس نباشه ، راهي هست كه بشه فهميد چند سلوليه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)