تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 492 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اینم 10 تا انتگرال که موندم توش
    سلام دوست عزیز!

این انتگرالهایی که شما گذاشتین، مسائل ساده، پایه ای و کلاسیک انتگرال هستند و بعید میدونم که واقعا توش مونده باشین. همه ی هر 8 مساله با استفاده از تغییر متغیرهای ساده قابل حل هستند. لطفا خودتون روش وقت بذارین و اگه واقعا در حل بعضی از اینها (یا مسائل سخت تر بعد از این) به مشکل برخوردین اینجا از سایر دوستان ریاضیدان راهنمایی بگیرین. اینجوری که شما سوالاتتون رو با تعیین مهلت پاسخ میذارین حس خوبی به بنده و کسانی که اینجا میان دست نمیده و آدم احساس میکنه که نگاه دیگران نسبت بهش مث نگاه و توقع از یک ماشین حسابه.

موفق باشین.
    90/9/29

2. 6 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینم 10 تا انتگرال که موندم توش
    فعلا 8تا شد.یکی دوتا هم هست بعدا میفرستم.تا جمعه این هفته جواب میخام.
    من سه تا از انتگرالهات رو حل کردم

انتگرال تانژانت رو هم باید به سینوس بر کسینوس تبدیل کنید و بعد حلش کنید (با همین تغییر متغیر)
    اینها ابتدایی ترین انتگرالهای تغییر متغیر هستن اینکه کسی سوالات ساده میپرسه ایراد نداره ولی اینکه کسی بدون فکر کردن روی یک مساله سوال بپرسه کمی ناراحت کننده هست.(امیدوارم شما جزو این دسته نباشید)
    موفق باشید و سربلند

4. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

1369حرف شما درسته.من ترم اولی ام ولی بقیه بالاتر و کهنه کار.رو مثال ها فکر کردم.اونایی رو که نتونستم حل کنم کمک خاستم وتو امتهان من باید به سوالات پاسخ بدم نه ماشین حساب .فعلا دستم fx990 هستش که انتگرال نداره.سوالام شاید برای بعضی ها خنده دار باشه.از اونجایی که من و دوستام به همدیگه کمک می کنیم تا بتونیم پیشرفت کنیم و از درسا یه چیزی بفهمیم.شاید تو این تاپیک نتونم به کسی کمک کنم و فقط از بزرگان کمک بخام ولی تو تاپیک دیگه ای به بقیه کمک می کنم هرچند کم پست میدم.ممنون

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آخجووووووووون اینجا عجب جاییه بعدا سوالامو اینجا وقت شد میپرسم آخه نمیشه با تایپ معمولی نوشت!

ریاضی.... !!!

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

1369حرف شما درسته.من ترم اولی ام ولی بقیه بالاتر و کهنه کار.رو مثال ها فکر کردم.اونایی رو که نتونستم حل کنم کمک خاستم وتو امتهان من باید به سوالات پاسخ بدم نه ماشین حساب .فعلا دستم fx990 هستش که انتگرال نداره.سوالام شاید برای بعضی ها خنده دار باشه.از اونجایی که من و دوستام به همدیگه کمک می کنیم تا بتونیم پیشرفت کنیم و از درسا یه چیزی بفهمیم.شاید تو این تاپیک نتونم به کسی کمک کنم و فقط از بزرگان کمک بخام ولی تو تاپیک دیگه ای به بقیه کمک می کنم هرچند کم پست میدم.ممنون
    سلام
    حالا شما يه خورده بيشتر رو اينا فك كن اگه بازم هر كدوم رو نتونستي حل كني بگو اشكالي نداره ما هم اينجا هدفمون كمك كردن هست ديگه
    نميدونم شما چه رشته اي هستيد ولي يكي از مهمترين بحث هاي رياضي و شايدم مهمترينش همين انتگرال باشه سعي كنيد خودتون رو تو اين قسمت قوي تر كنيد
    Last edited by SuperSt@r; 20-12-2011 at 19:31.

8. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

ممنون سوپر من(سوپر استار).من رشته ام مهندسی عمران هستش.این انتگرالا رو تا ترم 8 خاهم خوند به همینه که کمک شما میتونه برام ارزشمند باشه.من 1شنبه از این انتگرالا کوییز دارم و باید روش کار کنم.ممنون از همدردیت.

10. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اولا که من قصد ناراحت کردنت رو نداشتم و اگه همچین حسی به شما القا شده از شما پوزش میطلبم (چی گفتم)
    دوما من بازم معذرت میخوام شرمنده

12. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

از عزیزان ممنون میشم که توضیح بدن که چه موقع از تغییر متغیر استفاده میشه.تو این 4تا انتگرال موندم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

همه اینا از تغییر متغیر حل میشن . 1+x/1 رو که u بگیری مشتقش یعنی -1/x^2 تو انتگرال وجود داره

15. 2 کاربر از goolan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

از عزیزان ممنون میشم که توضیح بدن که چه موقع از تغییر متغیر استفاده میشه.تو این 4تا انتگرال موندم.

سلام.

همونطور که جناب goolan هم اشاره کردند، موقعی از تغییر متغیر استفاده میکنیم که عبارتی رو که میخوایم تغییرش بدیم به همراه مشتقش، همزمان زیر انتگرال وجود داشته باشه. در حالت کلی اگه انتگرالی به صورت زیر داشته باشیم:

که ' f مشتق تابع f نسبت به x هستش. اونوقت میشه به صورت زیر تغییر متغیر داد و انتگرال رو ساده کرد:

حالا ممکنه که دقیقا مشتق تابع f موجود نباشه ولی بشه با ضرب و تقسیم اعداد ثابت، اون رو ساخت. در این صورت با ضرب کردن ضریب مورد نیاز و تقسیم کردن کل انتگرال به همون ضریب تابع مشتق رو میسازیم.
    ممکنه که تابع f ای که انتخاب میکنیم طوری باشه که انتگرال به صورت زیر در بیاد:

که باز هم تفاوتی در مراحل حل نداره و همون تغییر متغیر بازهم جواب میده.
    به طور مثال در سوال دومی که گذاشتین داریم:

همونطور که میبینین مراحل کار تفاوتی نداره.

هدف اصلی در حل این قبیل مسائل پیدا کردن دو تابع هستش که:

1- به طور همزمان تحت انتگرال حضور دارند.
    2- یکی از توابع، مشتق تابع دیگر است.
    3- دو تابع در هم ضرب شده اند، یا اگر به همدیگر تقسیم شده اند همواره تابع صورت کسر باید مشتق تابع مخرج باشد.

فکر کنم با این توضیحات بتونین بقیه ی تمرینها رو خودتون حل کنین ولی باز هم اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.

موفق باشین.
    90/9/30

17. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •