تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 451 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

این کارو هم انجام داده ام ولی زمانی که روی دو پورت میاد تصویر لپ تاپ میپره و در تلویزیون هم تصویری هم نیست
    عزیز،برو تو Control Panel،Display بعد گزینه ی Connevt to a projector رو انتخاب کن ،دیگه بقیش مشخصه

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------

بچه ها کسی میتونه کاربری های این مولتی تاچ + نحوه استفاده از اون رو به فارسی برام بزاره ؟

2. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

خلاصه توضیح میدم
    دو انگشت با فاصله : زوم
    ذو انگشت چسبیده به هم : کلیک وسط موس
    سه انگشت چسبده به هم : درگ اند دراپ

4. 3 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان من باز هم باید بروم اصفهون. یگان اونجا افتادم واگه خدا بخواد اون صه ماه اضاف بخشیده بشه یک سال باید اصفهان باشم. فکر نمیکنم دیگه اینجا سر بزنم.

این هم امروز نوشتم:
    بررسی بهترین کاربرد DirectX 11 در بازی ها: DirectX 11 و بازی Crysis 2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام پوریا جان من هم کلا باطری را درمیارم و فقط چند وقت یبار میندازم رو لپ تاپ تا بلااستفاده نمونه و خراب نشه.
    من جایی ندیدم که گفته شده باشه برای طول عمر بیشتر باطری از اون استفاده نکنید یا اونو در بیارید
    هیچ دستور العمل رسمی ندیدم!!
    به نظر خودمم (شخصی) باطری میتونه مثل یه محافظم عمل کنه ،بالاخص تو این تابستون که وضعیت شبکه برقی ناپایداره و ولتاژ زیاد بالا و پایین میره!(لااقل یه محافظ بزارید تو مسیر)
    در کل نظرم اینه که راه های استفاده بهتر از باطری برای افزایش طول عمر مورد عمل واقع شه تا عدم استفاده

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

این کارو هم انجام داده ام ولی زمانی که روی دو پورت میاد تصویر لپ تاپ میپره و در تلویزیون هم تصویری هم نیست
    علاوه بر این عمل بعضی از تی وی ها پورت Hdmi خاصیو به پی سی اختصاص میدن
    من یادم سامسونگ تو دفترچش نوشته بود از پورت 2 Hdmi برای کانکت پی سی استفاده شود!
    سونی رو نمیدونم!

--

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

[QUOTE=AMIRHJ;6271320]من جایی ندیدم که گفته شده باشه برای طول عمر بیشتر باطری از اون استفاده نکنید یا اونو در بیارید
    هیچ دستور العمل رسمی ندیدم!!
    به نظر خودمم (شخصی) باطری میتونه مثل یه محافظم عمل کنه ،بالاخص تو این تابستون که وضعیت شبکه برقی ناپایداره و ولتاژ زیاد بالا و پایین میره!(لااقل یه محافظ بزارید تو مسیر)
    در کل نظرم اینه که راه های استفاده بهتر از باطری برای افزایش طول عمر مورد عمل واقع شه تا عدم استفاده[COLOR=Silver]

خب من نظرخودمو دادم ضمنا من اصلا به باطری احتیاجی ندارم چون معمولا تو خونه ازش استفاده میکنم برای چی بندازم رو لپ تاپ و عمرشو کم کنم میذارمش کنار تا در مواقع ضروری که اگه برقی چیزی قطع شد و کار مهمی با لپ تاپ داشتم باطری را میندازم روش
    درمورد محافظ هم باید بگم من خودم یه محافظ برای لپ تاپ گرفتم و همچنین همین شارژر یا آداپتور لپ تاپ خودش به عنوان یه محافظ خوب عمل میکنه و اگه روشو خونده باشید نوشته هرجریانی واردش بشه فقط برق مناسب لپ تاپ را به لپ تاپ انتقال میده.
    حالا اختیار شما با خودتون هست امیر جان شما میخوای باتری را همیشه بنداز رو لپ تابت بمونه.

9. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

[COLOR=Silver]
    درمورد محافظ هم باید بگم من خودم یه محافظ برای لپ تاپ گرفتم و همچنین همین شارژر یا آداپتور لپ تاپ خودش به عنوان یه محافظ خوب عمل میکنه و اگه روشو خونده باشید نوشته هرجریانی واردش بشه فقط برق مناسب لپ تاپ را به لپ تاپ انتقال میده.
    [/QUOTE]

بله ،ممنون!
    البته من فکر میکنم به هر حال باطری یه عمر مفیدی باید داشته باشه با استفاده و بی استفاده!
    شما که محافظ داری خوبه
    منتها اون موردی که هر جریانی واردش بشه فقط جریان مناسب رو به لپ تاپ میده
    این در مورد همه ترانس ها صادقه منتها زمانی که جریان بیش از اندازه بالا یا پایین بره ترانس جوابگو نیست و...
    در کل امیدوارم به قول دوستان اهل فن ! انشا اله فن لپتابتون همیشه بچرخه!
    Last edited by AMIRHJ; 18-07-2011 at 12:04.

11. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    چطوری میشه سیستم رو به اون بکاب اولیه که تو هارد هیدن هست ریستور کرد وخلاصه سیستم رو مثل روز اول کرد..(در ضمن سیستم الان رو هوا ست و بلا استفاده..)

داره خودمونی میشه JUMPERWAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان بنده n61jv دارم,درایور اپتیکال درایو دستگاه رو گم کردم,اپتیکالم هم به مشکل خورده و به درایورش احتیاج دارم,تو سایت خود ASUS هم پیداش نکردم,ممنون میشم لینک دانلودش رو برام بزارید,چون خیلی نیاز دارم,درایوم بی استفاده افتاده الان, مارک درایو هم HITACHI-LG هست
    اینم عکس پیغام خطا هنگام رایت کردن:

با تشکر
    Last edited by JUMPERWAR; 19-07-2011 at 15:42.

14. این کاربر از JUMPERWAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بنده n61jv دارم,درایور اپتیکال درایو دستگاه رو گم کردم,اپتیکالم هم به مشکل خورده و به درایورش احتیاج دارم,تو سایت خود ASUS هم پیداش نکردم,ممنون میشم لینک دانلودش رو برام بزارید,چون خیلی نیاز دارم,درایوم بی استفاده افتاده الان, مارک درایو هم HITACHI-LG هست
    اینم عکس پیغام خطا هنگام رایت کردن:

با تشکر
    سلام
    عكس نشون داده نميشه در اينجا
    کد:
    يا
    کد:
    آپلود كنين.
    ضمنا ، تا اونجايي كه ميدونم اين اپتيكال درايو نياز به درايور نداره (يعني در واقع خود ويندوز ميشناسه) . من خودم همين مدل n61jv رو دارم و نديدم به درايور جداگانه نياز داشته باشه.
    Last edited by ata.royalfalcon; 19-07-2011 at 09:57.

16. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه JUMPERWAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    عكس نشون داده نميشه در اينجا
    کد:
    يا
    کد:
    آپلود كنين.
    ضمنا ، تا اونجايي كه ميدونم اين اپتيكال درايو نياز به درايور نداره (يعني در واقع خود ويندوز ميشناسه) . من خودم همين مدل n61jv رو دارم و نديدم به درايور جداگانه نياز داشته باشه.
    پس چرا موقع رایت این پیغام هارو میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •