یه چیز عجیب:(؟؟؟!!!)
من هنوز بازی رو نگرفتم,چند روز پیش توی یک مغازه این بازی رو با سه تا دی وی دی داشتحالا امشب اگه شد میگیرم ببینم چی داره که تو سه تا دی وی دی زده.
خیلی عجیب بود نه دیده بودم نه شنیده بودم,شما چطور؟![]()
یه چیز عجیب:(؟؟؟!!!)
من هنوز بازی رو نگرفتم,چند روز پیش توی یک مغازه این بازی رو با سه تا دی وی دی داشتحالا امشب اگه شد میگیرم ببینم چی داره که تو سه تا دی وی دی زده.
خیلی عجیب بود نه دیده بودم نه شنیده بودم,شما چطور؟![]()
دوستان من میخوام گزارشگر بازی مو عوض کنم(همون انگلیسیه جان چمپینه میخوام یه اسپانیایی بزارم)
میشه لینکش رو بزارید؟
دوستان پچ کاملی اومده؟
اگه هست معرفی کنید دانلود کنیم.
ممنون![]()
دوستان سلام
من فایل dlc را دانلود کردم ترنسفرها درست شد
همچنین من patch02را هم ریختم ولی فقط اسم تیم ها درست شد من میخوام لوگو وپیراهن تیم هاهم درست شود
میشه بگید کدوم پچ لوگو وپیراهن تیم ها رو درست میکنه وسازگار با dlc هم باشه
خواهش میکنم راهنمایی کنید
Patch 1.01
دانلود Patch 1.01 با حجم 10.8 مگ
http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/patch/1.01/bbe09cd64022e657f7ec9481bb4d5bfa/PES2011Patch101.zip
بچه کسی میدونه داستان این پچ چیه که تو پست 2 اقا ارمین گذاشته چیه ؟چکار میکنه؟![]()
Last edited by masoodbr; 14-10-2010 at 19:49.
سلام.
این پچی که تو پست 1 هست نقل و انتقالات رو درست میکنه؟
چجوری نصب میشه؟؟؟؟؟
گزارشگر رو چجوری انگیلیسی کنم؟؟؟؟
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقایون از این به بعد ادیتهاتون رو تو این تاپیک بذارید تا این تاپیک از موضوع خودش منحرف نشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان کنسول من ps2 به خاطر همین این game plane که حمله و دفاع رو از 0 تا 100 نتظیم میکنی نداره
بهترین ترکیب برای بارسا همراه با بهترین نتظیمات بدون زلاتان هانری توره مارکز و بودن ویا ماسچرانو چیه؟
دوست من اینترو بر میداره هیچ جوری نمیشه این اتو و رو مهار کرد
از وسط زمین باش میره میزنه تو گل
تو حمله اتو و مانسینی پشت اونها مونتاریو سوازو رو میزاره
خواهش می کنم کمکم کنید. اسم تیم ها انگلیسی نمیشه. بازی من تک دی وی دی و ورژن 1.00 هستش . پچ 0.1 فقط پیراهن ها ولوگو ها رو درست کرد . پچ دوم هم ازش چیزی نفهمیدم اون کیت سرور چجوری کار میکنه؟ باید چیکارش کنم ؟ می رم تو پوشه کیت سرور manager رو میزنم برای settingاخطار میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)