اینا به محض اینکه ببینن چند شب پشت هم دانلود داشته باشی سه سوت محدودیت دانلود واسمت میزارن
لااقل تو شهر ما
اینا به محض اینکه ببینن چند شب پشت هم دانلود داشته باشی سه سوت محدودیت دانلود واسمت میزارن
لااقل تو شهر ما
دوستان که پارس آنلاین سرویس دارند سرعت دانلود شبانش به چه صورت من ساکن تهران هستم با سایتهای رپیدشر و امثال این مشکلی ندارند ؟
برای من که دیشب خیلی اوضاع سرعت خیت بود طوری که تا 6 صبح 400 مگابایت گرفته بود
خیلی برام جالب هست سه شبه شبها نمیتونم از راپید دانلود کنم (در طول روز مشکلی نداره) ولی هات فایل عالی کار میکنه
شبانش سرعت 256 بگیری چقدر میشه دانلود کرد ؟
1 گیگ میشه دانلود کرد ؟
من دیشب سرعتم 130 بود.
راپید رو فکر کنم با وی || پی // ان بتونی دانلود کنی ازش
من 800 مگ قبلا خیلی بهتر بود اما الان......
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
دوستان لطفا موقع اعلام سرعت شهر و سرویسی که دارند رو هم حتما بگند
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
کسی اینجا 512 نداره ؟شبی چه قدر دانلود ؟یه سرویسی هست که 1 مگ با 2 گیگ ترافیک زده 60 تومن-نمیدونید 1 مگها چه قدر دانلود شبانه دارند ؟
من 512 دارم ( اصفهان )
شبها بین 1700 تا 2800 دانلود دارم
البته بعضی وقتها اگه خوش شانس باشی به 3200 هم میرسه
------------------------------------------------------
حس میکنم حجمم خیلی زود تموم میشه !!
شما این حسو ندارید ؟!
مر30 قبلا 256 نداشتی ؟آخه من با 256 شبی 800 مگ شده قبلا 1500 هم میگرفتم یعنی منم 512 بگیرم همین میشه سرعتم ؟یا نه ؟
این میزان دانلود تا 6 یا 7 ؟از 1 تا 6 چند مگ از 6 تا 7 چه قدر ؟چیزیم ازت کم میکنه ؟سرعت روزانه چنده ؟
---------
آره خیلیییی خیلیی و بیشترش از 6 تا 7 صبح هست که کلی ازم میدزده یه شب هیچی یه شب 50 مگ یه شب 70 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)