تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 1298 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من شرمندم چند روزه اصلا فرصت نکردم فروم رو بخونم فقط الان یکی از دوستان بهم پیغام داده بود که شارژ آنلاین زده و پیغام داده که با خطا مواجه شد بررسی کردم دیدم برای ایشون و چند نفر دیگه پیش اومده که ارتباط پنل با موتور محاسبه کارکرد در اون زمان ها قطع شده بوده،نگران نباشید تمام اطلاعات توی سیستم هست شنبه تا آخر وقت حتما شارژهاتون انجام میشه(خود مسئولینش انجام میدن) فکر کنم یه پیغام هم براتون فرستاده باشن.
    در مورد اضافه کردن تم ساده هم داره انجام میشه

یکی دیگه از دوستان دیدم نوشته بود چرا جلوی شارژ آنلاین من نوشته پرداخت بر روی قبض(اگر درست فهمیده باشم) میشه شماره مشتریتون رو به من پیغام خصوصی کنید؟

لینک های جزئیات هم توی بخش پرداخت ها درست شده دوست داشتید ببینید نظری داشتید بدید

من فقط صفحه آخر رو رسیدم بخونم اگر مطلب مهم هست لطفا پیغام خصوصی کنید.

یکی از بچه ها هم بهم پیغام داده بود به خدا هنوز نرسیدم بررسی کنم همینجا ازش معذرت میخوام انشالله به زودی کارش رو پیگیری میکنم

2. 2 کاربر از adsltce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    بچه ها لطفا نگاه کنید مخابرات خراسان رضوی چه اینترفیسی واسه پنل گذاشته
    با کمی سلیقه میشه این پنلو حداقل اینترفیسش رو درست کرد!!!

فکر کنم ورژنش هم از پنل ما بالاتر باشه
    یه سری به این آدرس بزنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز اولا طراحی لوگو رو خود مخابرات خراسان عهده دار شده ولی مخابرات اصفهان راجع به لوگو هیچ نظری نداره

دوما ورژن پنل هایی که روی اصفهان نصب هستند همگی آخرین ورژن هستند و پنل های خراسان رضوی نصف امکانات پنل اصفهان رو هم ندارند.

4. این کاربر از adsltce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز اولا طراحی لوگو رو خود مخابرات خراسان عهده دار شده ولی مخابرات اصفهان راجع به لوگو هیچ نظری نداره

دوما ورژن پنل هایی که روی اصفهان نصب هستند همگی آخرین ورژن هستند و پنل های خراسان رضوی نصف امکانات پنل اصفهان رو هم ندارند.
    من نمی دانم چرا هر وقت پستهای شما را می بینم یاد این سریال "کلانتر" ایرج نوذری که شبها می گذارد می افتم

6. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

adsltce لطفاً به مخابرات بگو چندتا طرح مختلف بزارن. این چیه؟ مثلاً 2مگ بزارن 4مگ بزارن پولشم میدیم. شبانه که نمیدن لااقل سرعت بالاتر بدن

8. این کاربر از File not found بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان شارژها همگی انجام شد،کسی اگر مشکلی داشت بهم خصوصی بده،ممنون

adsltce لطفاً به مخابرات بگو چندتا طرح مختلف بزارن. این چیه؟ مثلاً 2مگ بزارن 4مگ بزارن پولشم میدیم. شبانه که نمیدن لااقل سرعت بالاتر بدن
    دوست عزیز خدمت شما بارها عرض کردم گفت ما هیچ تاثیری نداره چون ما در تعیین سیاست های مخابرات نقشی نداریم،همانطور که مخابرات خراسان رضوی صدها نوع تعرفه مختلف تعریف کرده و ما بهشون نگفته بودیم،در مورد اصفهان هم خودشون این تصمیم رو گرفتن

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------

من نمی دانم چرا هر وقت پستهای شما را می بینم یاد این سریال "کلانتر" ایرج نوذری که شبها می گذارد می افتم
    شما فعلا به کسب اجازه ات ادامه بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یکی از دوستان عزیز تو پیغام خصوصی مواردی رو مطرح کردند که ترجیح میدم اینجا جواب بدم که سوال بقیه هم هست

با سلام و احترام
    در firefox پیام نمیاد و راحت قسمت های پنل باز میشه.
    همچنین در firefox وقتی گزینه تمدید اعتبار و سپس شارژ آنلاین رو میزنیم کاملا به صفحه پرداخت الکترونیکی بانک ملت وارد میشه و پس از انجام تراکنش به پنل بر میگرده.
    اما در IE وقتی روی هر قسمت کلیک میکنی پیام میده. در مورد شارژ آنلاین هم وقتی مراحل رو انجام میدیم صفحه پرداخت الکترونیکی بانک ملت در داخل پنل باز میشه و دقیقا این پیامو میده : "متاسفانه ، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراکنش نمی باشید"
    (در IE صفحه بانک در داخل پنل به صورت کادر کوچکتر و front پنل باز میشه بعد از اون هم باید دوباره وارد پنل شد)
    اینم عکس ها :
    دوست عزیز در مورد باز شدن صفحه بانک ، کاری که توی مخابرات رضوی انجام شد این بود که صفحه بانک توی یه تب جدید انجام بشه و اونجا مساله ای نداشتیم ، ولی مخابرات اصفهان از ما خواست که توی همون صفحه پنل صفحه بانک رو باز کنیم،به خاطر همین مجبور شدیم به این شکل طراحی کنیم و گویا در IE سازگاری نداره.

البته بررسی هایی که کردیم servlet بانک ملت کلا با IE میونه خوبی نداره و حتی توی خراسان رضوی هم مشکلاتی گزارش شده، ولی با بقیه مرورگرها کار میکنه و هیچ مشکلی نداره

در ضمن در مورد مخابرات خراسان رضوی وقتی پنلشونو دیدم فکر کردم ورژنش بالاتره چون روان تر کار میکرد و ظاهرش زیباتر بود
    حالا شما خودتون که دست اندر کار این پنل هستین اون لوگو رو اگه میشه تغییر بدین مثلا بنویسین مخابرات استان اصفهان بعد scpluto رو بردارین این تم رو هم از پیشفرض بردارینضمینه ساده سفید بذارین و این رنگهای زرد رو هم بردارین
    اگه ظاهرش زیباتر بشه خیلی تو جذب مشتری و در کل رضایت مشتری موثره

اون پیغامی هم که عکسشو گذاشتم در ie خیلی اذیت میکنه هر گزینه ای رو میزنی میاد.
    دفعه اول هم که پنل رو باز میکنی (در مرورگرهای opera و ie و ...) درصد پردازش cpu در task manager یهو برای حدودا 30 ثانیه میره بالا و مرورگر هنگ میکنه.

باز هم ممنون از پیگیری های شما.
    در مورد لوگو بنده به شخصه فقط میتونم پیشنهاد بدم،قبول کردند چشم( البته کارهای زیادی هست که باید طبق اولویت انجام بشه و بره جلو )

در مورد پردازش CPU هم چشم پیگیری میکنم.

دوستان کسی هست الان شارژ آنلاین زده باشه و جلوش نوشته باشه قبض؟چرا اون دوستمون پیغام نداد به من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز در مورد باز شدن صفحه بانک ، کاری که توی مخابرات رضوی انجام شد این بود که صفحه بانک توی یه تب جدید انجام بشه و اونجا مساله ای نداشتیم ، ولی مخابرات اصفهان از ما خواست که توی همون صفحه پنل صفحه بانک رو باز کنیم،به خاطر همین مجبور شدیم به این شکل طراحی کنیم و گویا در IE سازگاری نداره.

البته بررسی هایی که کردیم servlet بانک ملت کلا با IE میونه خوبی نداره و حتی توی خراسان رضوی هم مشکلاتی گزارش شده، ولی با بقیه مرورگرها کار میکنه و هیچ مشکلی نداره

در مورد لوگو بنده به شخصه فقط میتونم پیشنهاد بدم،قبول کردند چشم( البته کارهای زیادی هست که باید طبق اولویت انجام بشه و بره جلو )

در مورد پردازش CPU هم چشم پیگیری میکنم.

دوستان کسی هست الان شارژ آنلاین زده باشه و جلوش نوشته باشه قبض؟چرا اون دوستمون پیغام نداد به من[/QUOTE]

خوب حالا ببینیم این پنلتون تغییری هم میکنه
    ما مشکلاتی رو که تا حالا دیدیم گفتیم دیگه حالا مخابرات می خواد رفع کنه نمیخواد نکنه
    طرح هم که یک تعرفا ای نه نامحدودی نه شبانه رایگانی نه سرعت بیشتری
    در ضمن یادم رفت اون پرداخت آنلاین قبض چطور شد؟
    پیامی رو که با هر بار کلیک کردن میاد و هی باید ok کنی جواب ندادین؟! قبلا این پیام خطا نبود

با تشکر

داره خودمونی میشه Chap-Dast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی دارم
    بعضی وقتا ارتباط من به کل قطع میشه
    به طوری که چراغ استاتوس مدم خاموش میشه و بعدش شروع به چشمک زدن میکنه و این قطعی چند دیقه ای ادامه داره
    من قبلا از شاتل سرویس میگرفتم و اصلا همچین مشکلی نداشتم
    تمام کلابل ها و سیم ها و مودم همونیه که قبلا استفاده میکردم
    به پشتیبانیم اطلاع دادم قرار شد پیگیری کنند ولی خبری نشد
    کسی همچین مشکلی نداشته تاحالا؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من یوزر و پاسوردم گرفتم ولی نمی دونم تنظیمات مودم دقیقا چه جوری انجام بدم یکی کمک می کنه با lan مودم متصل کردم

مودم من asus aam 6010ev

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در ضمن یادم رفت اون پرداخت آنلاین قبض چطور شد؟
    پیامی رو که با هر بار کلیک کردن میاد و هی باید ok کنی جواب ندادین؟! قبلا این پیام خطا نبود

با تشکر
    پرداخت آنلاین قبض،تم ساده و چند مورد دیگری که خواسته بودید توی اولویت کاری هست،انجام میشه ولی کارهای مهم تری قبل از اون باید انجام بشه،شاید خیلی هاش از چشم شماها پنهان باشه و فکر کنید هیچ کاری انجام نمیشه،ولی لطفا صبر داشته باشید.

اون پیغام هم دلیلش همونیه که خدمتتون عرض کردم : باز کردن صفحه بانک در صفحه خود پنل

فقط هم توی IE مشکل داره،توی بروزر های دیگه هر موقع بخواید صفحه رو ببندید فقط ازتون میپرسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •