تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 1291 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم منم بعضی مواقع این جوری میشه که با یه بار خاموش و روشن کردن حل میشه درباره عکس پایینی هم این عکس میگه که دستگاه در حال عوض کردن تنظیمات هست که احتمالا تنظیمی رو عوض کردین و در اون لحظه داشته تنظیمات رو اعمال میکرده
    حالا چه اصراری به عوض کردن تنظیماتش دارین؟ چه تنظیماتی قراره عوض بشه؟
    یه عکس کامل هم از صفحه اولیه راتر بذارید و این که چه تنظیماتی رو میخواید عوض کنید
    ممنون دوست من
    كلا درستش كردم هم ميتونم با روتر از اينترنت استفاده كنم و هم ميتونم وارد تنظيماتش بشم !!!
    آيپي استانداردش عوض شده بود كه تونستم پيدا كنم .

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید یه سوال مبندیانه داشتم

این سرویس 512 کیلوبایت که زده نامحدود و قیمتش 61 تومنه،واقعا نامحدوده ؟ یا مثل شاتل محدودش میکنن از یه سقفی بیشتر ؟ اگه یکی بهم توضیح کامل بده ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید یه سوال مبندیانه داشتم

این سرویس 512 کیلوبایت که زده نامحدود و قیمتش 61 تومنه،واقعا نامحدوده ؟ یا مثل شاتل محدودش میکنن از یه سقفی بیشتر ؟ اگه یکی بهم توضیح کامل بده ممنون میشم
    واقعا خدا وکیلی قبل از پرسیدن یه سوال کسی سرچ میکنه ببینه اون سوال پرسیده شده یا نه؟
    این برای بار 99999999 بله نباید کاملا دانلود کنی یعنی با 512 میتونی 155 گیگ در ماه دانلود کنی ولی نباید به این مقدار برسه یعنی حتی 154.9 گیگ بشه ولی 155 گیگ نشه ولی برای احتیاط هم باید کمتر دانلود کنید یعنی حدود 140 گیگ در ماه دانلود کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

4. 5 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

واقعا خدا وکیلی قبل از پرسیدن یه سوال کسی سرچ میکنه ببینه اون سوال پرسیده شده یا نه؟
    این برای بار 99999999 بله نباید کاملا دانلود کنی یعنی با 512 میتونی 155 گیگ در ماه دانلود کنی ولی نباید به این مقدار برسه یعنی حتی 154.9 گیگ بشه ولی 155 گیگ نشه ولی برای احتیاط هم باید کمتر دانلود کنید یعنی حدود 140 گیگ در ماه دانلود کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
    ساعتی چند مگ حساب میکنید
    اگر ماه رو 31 روزه هم بگیریم با احتساب ساعتی 200 مگ میشه حداکثر 148 گیگ
    من داتک 256 دارم وحدودا ساعتی 100 مگ میگیرم

6. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من دو سوال دارم از دوستان وایمکس دار:
    من تازه وایمکس گرفتم، طرح عید مبعث و دیروز سرویس وصل شد، الان که میرم توی بخش حساب کنترل کاربری 12000 تومن آبونمان داره
    این آبونمانش چجوری حساب میشه؟ یعنی مثلا اینجوریه که بعد از تموم شدن این سرویسی که الان دارم اگه حجم نگیرم به هر حال اون 12 تومن رو باید بدم ماهانه؟
    بعد اگه بخوام یه 128 3 گیگ مثلا برای ماه بعد بگیرم باید 12480 + 12000 یعنی 24480 بدم فقط واسه 1 ماه اینترنت 128 با 3 گیگ ترافیک؟!

سوال بعد اینه که همونطور که توی "حساب" من میبینید نوشته "تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره: 14 روز"
    این دقیقا یعنی چی؟ یعنی من 6 گیگابایت ترافیکم رو باید تا 14 روز آینده مصرف کنم وگرنه میسوزه؟

اشتراک هم اعتباریه

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

کسانی که وایمکس استفاده میکنند ایا سردرد های ناشی از مودم وایمکس را تجربه کرده اند؟
    لطفا بگید تاثیری روی شما داشته یا نه؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من دو سوال دارم از دوستان وایمکس دار:
    من تازه وایمکس گرفتم، طرح عید مبعث و دیروز سرویس وصل شد، الان که میرم توی بخش حساب کنترل کاربری 12000 تومن آبونمان داره
    این آبونمانش چجوری حساب میشه؟ یعنی مثلا اینجوریه که بعد از تموم شدن این سرویسی که الان دارم اگه حجم نگیرم به هر حال اون 12 تومن رو باید بدم ماهانه؟
    بعد اگه بخوام یه 128 3 گیگ مثلا برای ماه بعد بگیرم باید 12480 + 12000 یعنی 24480 بدم فقط واسه 1 ماه اینترنت 128 با 3 گیگ ترافیک؟!

سوال بعد اینه که همونطور که توی "حساب" من میبینید نوشته "تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره: 14 روز"
    این دقیقا یعنی چی؟ یعنی من 6 گیگابایت ترافیکم رو باید تا 14 روز آینده مصرف کنم وگرنه میسوزه؟

اشتراک هم اعتباریه
    منظور از آبونمان همان هزینه اشتراک یک ماهه بدون احتساب مالیات و عوارض هست.
    128 سه گیگ همون ماهی 12500 هست
    سرویسهای وایمکس ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست
    ترافیکی هم که بهتون دادن بر اساس 14 روز هست یعنی چیزی حدود نصف و هزینه اشتراک هم نصف گرفتن...
    مقدار ترافیک را هم باید برید این قسمت نگاه کنید: برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید
    ترافيک رايگان را تقسیم بر 102400 کنید بر حسب گیگابایت بدست میاد.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسانی که وایمکس استفاده میکنند ایا سردرد های ناشی از مودم وایمکس را تجربه کرده اند؟
    من كه مشكلي نداشتم
    البته مودم من از نوع outdoor هست و در پشت بام نصب شده !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من که فعلا تاثیری حس نکردم ولی هر روز حداقل 10 ساعت روشنه اما در فاصله 4 متری ازش استفاده میکنم

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام نه دوست عزیز مودم من w632 وای فای هست و باهاش تقریبا ً 80 سانت فاصله دارم!در فاصله 30 سانتی متری مودم هم آکواریومم قرار داره!بفرض که من امواج مضر رو نفهمم گمونم ماهی ها این امواج رو حس کنن!اما اونا هم بیخیالتر از روزای دیگن!قبلا ً هم عرض کردم!اگه از دود ناشی از بنزین بی کیفیت تولید داخل و تجاوز گروهی!!!وقتل های عشقی و تصادف های سوزناک و .... کشته نشیم!!این امواج هیچ کاری باهامون ندارن!خیالتون راحت باشه اگه مودم رو جایی بذارید که در دید مستقیم شما هنگام کار با رایانه هم نباشه دیگه 100% محفوظید!

13. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •