تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 1049 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سونی من dts-hd , dolby pro logic II ,digital cinema sound, dolby digital DX ,prologic II X اینارو ساپورت میکنه
    دو ورودی اچ دی ام ای و یه خروجی اچ دی ام ای 2 ورودی اس پی دی ای اف و یه عالمه کامپوننتو اینا داره

اونکیو خوندم سر سوییچ کردن بین ا دی ام ای انگار مشکل داره

حالا نظر نهاییتونو میخام بدونم ممنون دوست عزیز

اینم عکس آمپ و بلندگو های من در ضمن پول کل این اونوره آب 860 دلار هست رو احتساب همین فک کنم همین خوبه نه؟
    Dolby Pro Logic / Dolby Pro Logic II / Dolby Pro Logic IIx
    Dolby Digital / Dolby Digital EX / DTS Decoding

سلام

یعنی این سیستم رو داری و می خوای انکیو / یاماها / جامو بگیری ؟؟ !

ببین دوست عزیز قدرت شنوایی انسان محدوده و عملا نمی تونی از 100 درصد قدرت تکنولوژی یک دستگاه استفاده کنی

شاید کیفیت / امکانات : انکیو / یاماها / جامو از سیستم حال حاضرتون بهتر باشه ولی اونقدر نیست که 2 تومن خرجش کنی

من خودم انکیو 608 / جامو 606 دارم بسیار هم راضیم - صدای سیستم شما رو هم نشنیدم ولی حدس می زنم که بعد از خرید سیستم جدید و بعد از اینکه تفاوت انچنانی حس نکنی حسابی اعصابت خورد بشه و عذاب وجدان سراسر وجودت رو در بگیره !!! ( البته این بر میگرده به قدرت مالیتون و اینکه این 2 تو من رو چه جوری تهیه کرده باشید )

در مورد اشکال سوییچینگ انکیو هم باید بگم تا حدودی این قضیه درسته ولی اونقدر نیست که اذیت کنه مثلا بعد از 20 تا 30 سویچ ممکنه تصویر نیاد و مجبور بشید سو ییچ رو دوباره انجام بدید

البته مدت زمان اینتر وال سوییچینگ هم فکر کنم زیاد باشه ( البته من از دستگاههای دیگه رو نمی دونم ) چیزی حدود 4 تا 5 ثانیه است

به نظر من همین دستگاه رو نگه دار اونوقت چند سال بعد که تکنولوژی های جدیدی اومد که خیلی تفاوت داشت اقدام به تعویضش کن

در مورد ----- ت . : ازش راضی هستس ؟ تصاویر hd رو چه جوری می بینی ؟ cccam و یا با کارت ؟

کاش شما که اینقدر خرج کردی یه ----- لینوکسی می گرفتی

با تشکر
    Last edited by alirafaat; 29-05-2011 at 10:36.

2. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اسم کل این مجموعه با باندهاش HT-ddw5000 و اسم ای وی این ست str-mk5000 هست و امپش با 5500 فرق میکنه
    اینم سایت سونیش قسمت specification برید لطفا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من مشخصاتش رو نگاه كردم.در درجه اول كه اين آمپ تونايايي دكود كردن صداهاي HD رو نداره بنابراين براي استفاده از فيلم بلوري دچار مشكل ميشيد.در درجه دوم هم اگر بخوايد تفاوت رو احساس كنيد بايد بلندگو و آمپ جديد بگيريد و با اين آمپ جامو 606 جواب جالبي بهتون نميده.
    دوستمون علي آقا هم عرض كردن كه تفاوت آنچنان نخواهد بود،البته من با اين قسمت حرفشون كاملا موافق نيستم چون تو زمينه سينمايي تفاوت زياد خواهد بود ولي در زمينه موزيك تفاوت خيلي چشمگير نخواهد بود .البته سوني سري Muteki رو كه توليد كرد چندان موفق نبود،اون هم بخاطر بم بودن صداي سيستم و طراحي شده براي مهموني بود و هميشه توي همه ريويو ها هم بهش اشاره شده بود كه سيستم muteki نمي تونه يه فضاي موسيقي آرام به شما بده.
    بهرحال همونطور كه علي آقا گفتند اين نكته رو مد نظر داشته باش شما 2 ميليون داري هزينه مي كنه ولي از سيستم خودت دو پله مياي بالاتر.گرچه براي پيشرفت هميشه بايد متحمل هزينه شد.

4. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

یعنی این سیستم رو داری و می خوای انکیو / یاماها / جامو بگیری ؟؟ !

ببین دوست عزیز قدرت شنوایی انسان محدوده و عملا نمی تونی از 100 درصد قدرت تکنولوژی یک دستگاه استفاده کنی

شاید کیفیت / امکانات : انکیو / یاماها / جامو از سیستم حال حاضرتون بهتر باشه ولی اونقدر نیست که 2 تومن خرجش کنی

من خودم انکیو 608 / جامو 606 دارم بسیار هم راضیم - صدای سیستم شما رو هم نشنیدم ولی حدس می زنم که بعد از خرید سیستم جدید و بعد از اینکه تفاوت انچنانی حس نکنی حسابی اعصابت خورد بشه و عذاب وجدان سراسر وجودت رو در بگیره !!! ( البته این بر میگرده به قدرت مالیتون و اینکه این 2 تو من رو چه جوری تهیه کرده باشید )

در مورد اشکال سوییچینگ انکیو هم باید بگم تا حدودی این قضیه درسته ولی اونقدر نیست که اذیت کنه مثلا بعد از 20 تا 30 سویچ ممکنه تصویر نیاد و مجبور بشید سو ییچ رو دوباره انجام بدید

البته مدت زمان اینتر وال سوییچینگ هم فکر کنم زیاد باشه ( البته من از دستگاههای دیگه رو نمی دونم ) چیزی حدود 4 تا 5 ثانیه است

به نظر من همین دستگاه رو نگه دار اونوقت چند سال بعد که تکنولوژی های جدیدی اومد که خیلی تفاوت داشت اقدام به تعویضش کن

در مورد ----- ت . : ازش راضی هستس ؟ تصاویر hd رو چه جوری می بینی ؟ cccam و یا با کارت ؟

کاش شما که اینقدر خرج کردی یه ----- لینوکسی می گرفتی

با تشکر
    ممنون دوست عزیز
    ----- من کیفیتش خیلی خوبه من که راضیم صدای دالبی و مولتی چنل هم قشنگ به همین ای وی ----- من که میده ای وی ----- من چراغ مولتی چنل دکودینگ روشن میشه یعنی صدای چند کاناله از روی کانال های اچ دی را پس تروو میکنه
    من با سی سی کم باز میکنم سرعت فوق العاده بالا در باز کردن کانال داره به مودم ای دی اس ال ام وصلش کردم

6. این کاربر از dadasalam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من مشخصاتش رو نگاه كردم.در درجه اول كه اين آمپ تونايايي دكود كردن صداهاي HD رو نداره بنابراين براي استفاده از فيلم بلوري دچار مشكل ميشيد.در درجه دوم هم اگر بخوايد تفاوت رو احساس كنيد بايد بلندگو و آمپ جديد بگيريد و با اين آمپ جامو 606 جواب جالبي بهتون نميده.
    دوستمون علي آقا هم عرض كردن كه تفاوت آنچنان نخواهد بود،البته من با اين قسمت حرفشون كاملا موافق نيستم چون تو زمينه سينمايي تفاوت زياد خواهد بود ولي در زمينه موزيك تفاوت خيلي چشمگير نخواهد بود .البته سوني سري Muteki رو كه توليد كرد چندان موفق نبود،اون هم بخاطر بم بودن صداي سيستم و طراحي شده براي مهموني بود و هميشه توي همه ريويو ها هم بهش اشاره شده بود كه سيستم muteki نمي تونه يه فضاي موسيقي آرام به شما بده.
    بهرحال همونطور كه علي آقا گفتند اين نكته رو مد نظر داشته باش شما 2 ميليون داري هزينه مي كنه ولي از سيستم خودت دو پله مياي بالاتر.گرچه براي پيشرفت هميشه بايد متحمل هزينه شد.
    اقا رایان گل سلام عزیز و استاد گرامی

من توی فیلم از این سیستمم فوق العاده راضیم موسیقسیش زیاد جالب نیست بم بودن صدارا تا حدودی قبول دارم و بخاطر همین چون یه کم سینما خانگی های مثل سامسونگو دیدم شفافیتش یکم بیشتره فکر میکردم خیلی شاید با جامو و یاماها بیشتر فرق کنه یعنی به بلندی و تفکیکه این و به شفافیته خیلی بیستر سامسونگا. ولی با این 12 واحد در سه طبقه را به لرزه در میارم تظمینی تو خونه خوتون که قلب خود ادمو قشنگ ویبره میده برا کسایی که قلبشون ضعیف کار میکنه به عنوان قلب کمکی خوبه.و بلندی صدا که دیگه نگو تو کوچه خیابونم میشنون ولی تنها ایراد نداشتن کمی شفافیت هست
    اینکه صدای اچ دی را ساپورت نمیکنه منظورتون را نمیفهمم چون من فیلم بلوری زیاد دارم و هروقت میزارم چراغ مولتی چنل دکودینگ من روشن میشه و فرمت اکثرا هم DTS 6کاناله هست که روی صفحش مینویسه dts 5.1Ch اگه فیلم دالبی باشه مینویسه Dolby Digital PL
    تو بلندی صدا و باس چیزی به این قدرت ندیدم ولی شفافیت بقیه تا حدودی بهترن
    ولی تو تفکیک صدا هم خیلی عالیه

درکل فک کنم صبر کنم که سیستمایی بیاد که تفاوت زیادی داشته باشند بهتر باشه استا درسته؟
    Last edited by dadasalam; 29-05-2011 at 14:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقای بلوسنس اشکال از خودم بود.چون به جای فلش، گوشی رو در حالت Mass Storage وصل میکردم و بعد از کپی شدن فایلهای آپدیت چون یکبار دستگاه ریست میشد و طول میکشید تا دویاره گوشی به حالت Mass Storage برگرده و دستگاه فکر میکرد فلش وصل نیست واسه همین آپدیت نیمه کاره میشد.
    خود نمایندگی هم با اینکه میدونست اشکال از خودمه ولی بازهم بدون هزینه دستگاه رو تعویض میکرد.

پست قبلی هم برای دوستی گذاشتم که نوشته بود مادیران گارانتی تعمیر داره
    وگرنه من مثل شما روی هیچ برندی تعصب ندارم و کلا از اینکه گیرنده دیجیتال خریدم پشیمونم.چون نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه.خیلی راحت تر با یک ال ان بی اضافه همه کانالهای استانی رو میگیرم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولاً من آقای بلوسنس نیستم و خودم از تمام کسانی که این گیرنده ها را وارد بازار کردند شاکی هستم
    چون اینقدر مردم را ساده لوح (به خاطر اینکه به کسی توهین نشه واژه دیگه ای نمی تونم به کار ببرم) فرض کردند که رفتن آشغال ترین جنس های ممکن را وارد کردند و اصلاً برای مصرف کننده ارزش قائل نیستند که حداقل در ازای پولی که ازش میگیرند یک جنس مرغوب بهش بدن
    بعد هم ادعا میکنند که دستگاهشون گارانتی تعویض داره!
    (قیمت دستگاه ..... بدون گارانتی 35000 تومان! و با گارانتی 70000 تومان!)
    من تعصب روی مارک خاصی ندارم چون من که وارد کننده اش نیستم عزیزم!
    از بس دروغ شنیدم از یکسری مارکها کلاً شاکی هستم، بقیه شون هم که خدا را شکر اینقدر جنس خوبی دارند که نمیشه اصلاً حرف زد!!!!!!
    ولی به نظر من در کل مشکل اصلی صدا و سیمای خودمونه که اولاً این کار را دیییییییییییییییییییییییی ر شروع کرد و بعدش هم شرکتی که گذاشته بود نظارت! کنه و تاییدیه بده که مثلا! جنس مرغوب به مردم بدهندخودش شد توزیع کننده دستگاه .......... .
    توی وضع فعلی من هیچ حرفی نمی توانم بزنم چون هرکی بیکار بوده و حوصله اش سر رفته بوده رفته یک مارک! زده روی گیرنده های بی مارک چینی و آورده توی بازار پخش کرده و در آینده نزدیک باید شاهد مارکهایی چون مموشی ویژن! و صغری ویژن و ... ویژن باشیم!

من نمی دونم این به روز رسانی از طریق آنتن فرستنده که اینقدر توی تبلیغات می گن کجاست؟ این همه آپدیت اومده ولی همه اش با فلش!
    OOOOOTTTTTAAAAA
    Last edited by isfahaneshop; 29-05-2011 at 18:27.

9. 3 کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اقا رایان گل سلام عزیز و استاد گرامی

من توی فیلم از این سیستمم فوق العاده راضیم موسیقسیش زیاد جالب نیست بم بودن صدارا تا حدودی قبول دارم و بخاطر همین چون یه کم سینما خانگی های مثل سامسونگو دیدم شفافیتش یکم بیشتره فکر میکردم خیلی شاید با جامو و یاماها بیشتر فرق کنه یعنی به بلندی و تفکیکه این و به شفافیته خیلی بیستر سامسونگا. ولی با این 12 واحد در سه طبقه را به لرزه در میارم تظمینی تو خونه خوتون که قلب خود ادمو قشنگ ویبره میده برا کسایی که قلبشون ضعیف کار میکنه به عنوان قلب کمکی خوبه.و بلندی صدا که دیگه نگو تو کوچه خیابونم میشنون ولی تنها ایراد نداشتن کمی شفافیت هست
    اینکه صدای اچ دی را ساپورت نمیکنه منظورتون را نمیفهمم چون من فیلم بلوری زیاد دارم و هروقت میزارم چراغ مولتی چنل دکودینگ من روشن میشه و فرمت اکثرا هم DTS 6کاناله هست که روی صفحش مینویسه dts 5.1Ch اگه فیلم دالبی باشه مینویسه Dolby Digital PL
    تو بلندی صدا و باس چیزی به این قدرت ندیدم ولی شفافیت بقیه تا حدودی بهترن
    ولی تو تفکیک صدا هم خیلی عالیه

درکل فک کنم صبر کنم که سیستمایی بیاد که تفاوت زیادی داشته باشند بهتر باشه استا درسته؟
    سلام.
    سينماي سامسونگ كه در مقابل سيستمي مثل چيزي كه شما قصد تهيه اش رو داشتي هيچي نيست.
    منظورم از صداي HD يعني صداي DTS HD و Dolby True HD هستش.
    اگر مي خواي صبر كني تا سيستم جديدي بياد اشتباهه.شما اگر تفاوت خيلي بيشتر مي خواي بايد بودجت رو بيشتر كني وكرنه اگر صبر كني كلا با اين بودجه هميشه سيستم هاي تو همين سطح ميشه تهيه كرد.شما اگر جاي بزرگ داري يخورده بودجت رو بيشتر كن و سيستم خودت رو نگهدار و يه سيستم هم براي موزيك(استريو) تهيه كن با بودجه مثلا حدود 3 تومن يا يخورده بيشتر تا تفاوت توي موزيك خيلي زياد بشه.يا اينكه اگر جاي نگهداري دو تاسيستم رو نداري باز هم مي توني دست نگهداري و بودجت رو بيشتر كني تا يه سيستم سينمايي بهتر تهيه كني.
    چون اگر از سيستمت راضي هستي خريد يه سيستم جديد عاقلانه به نظر نمي رسه.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان داشتم با اکوستیک صحبت میکردم میگفت دنون 1911 هم میتونی بگیری 990 تومن با جامو 606 به قیمت 830 هزار تومان یه سوال پیش اومده
    چرا قیمتا ایران دقیقا 2 برابر قیمتا جهانیه؟
    990 واسه 1911؟؟؟؟؟
    واقعا شرم آوره! بیچاره به امثال من که توانایی هزینه کردنشون محدوده و اگه بخوان یه سیستم خوب بخرن باید گیر امثال این آکوستیکیا بیفتن تا قشنگ دوبرابر قیمت سیستم رو ازت بگیرن! مملکت که رو هواست! بعضیام دارن از این آب گل آلود خوب ماهی میگیرند!

داره خودمونی میشه habibfadae's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروز یکم با سیستم آهنگ گوش دادم. آهنگهای محبوبم رو وقتی با 77 گوش دادم متوجه وجود صداهایی "یا سازهایی" توی آهنگ شدم که تا الان نشنیده بودم!

در مورد حجم صدا هم فقط میتونم بگم خیلی بیشتر از اونی هست که تا آخر عمرم نیاز خواهم داشت.

فعلا تنظیمات خاصی انجام ندادم و حتی سوراندها سر جاشون نیستند "پایه نخریدم هنوز"

زیادی گرفتارم
    سلام امیرجان
    خیلی ممنون بابت توضیح هایی که در مورد 77 دادی
    اگه میتونی یه ذره بیشتر توصیف کن و اگه امکانش هست عکسی چیزی بزار ببینیم چجوریاس ممنون
    کلاً اگه تونستی بیشتر در موردش توضیح بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

990 واسه 1911؟؟؟؟؟
    واقعا شرم آوره! بیچاره به امثال من که توانایی هزینه کردنشون محدوده و اگه بخوان یه سیستم خوب بخرن باید گیر امثال این آکوستیکیا بیفتن تا قشنگ دوبرابر قیمت سیستم رو ازت بگیرن! مملکت که رو هواست! بعضیام دارن از این آب گل آلود خوب ماهی میگیرند!

دقیقا درسته منم بخاطر همین خرید نکردم هر وقت خودم رفتم بیرون ایران میخرم میارم

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

من هیچ وقت سوراند ها سرجاش نبودن کجا پایه میفروشن؟ زورم نمیاره که دو ملیون میخام بدم زورم میاره که این دوتا یعنی ای وی و اسپیکر که میخام بخرم در اصل 900 تومن میشه روهم ولی یک میلینو هفتصدو هشتاد باید بدم پولو که از تو جوی اب پیدا نکردم که
    Last edited by dadasalam; 29-05-2011 at 21:21.

15. این کاربر از dadasalam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام امیرجان
    خیلی ممنون بابت توضیح هایی که در مورد 77 دادی
    اگه میتونی یه ذره بیشتر توصیف کن و اگه امکانش هست عکسی چیزی بزار ببینیم چجوریاس ممنون
    کلاً اگه تونستی بیشتر در موردش توضیح بده
    سلام.
    عکس به چشم.

چند روزه که روشنش هم نکردم چون درگیر مقدمات عروسی هستم.

چند تا چیز بدش رو بگم تا بعدا سر فرصت مزایاش رو میگم.

رادیو فقط 2 موج هست و موج کوتاه نداره. برای یه آمپ 350 تومنی اصلا خوب نیست..خیلی راحت میتونستند 10 موجش کنن.

ال سی دی آمپ خیلی کوچیکه و نقطه ای هست....در ضمن هیچکودوم از کلیدهای روی آمپ نور ندارند و توی تاریکی استفاده از کلیدهاش باید فقط به زور حاقظه خودتون باشه.

در مورد زیباییش میتونم بگم نسبت به مدله RS70 خیلی زیباتر هست و میشه تحملش کرد.

من عاشق ساب هستم و بزرگیش واقعا ابهت زیادی بهش داده...اندازه یه تلوزیون 14 اینچ عمق داره...خیلی عظیم هست. کوبش خوبی هم ارائه میده...اکتیو بودنش مزیت بزرگی هست. فقط گاهی حس میکنم گیج میزنه و خیلی واضح نمیکوبه. "رایان عزیز باید بگه که تنظیمات رو چیکار کنم" 2 تا کلید که یکی Phase و اونیکی یادم نیست چیه و یه ولوم Crossover پشتش هست. اونا رو رو چی بذارم...با آزمون خطا که فرقی احساس نکردم.

بازم سر وقت ازش مینویسم.

17. 2 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •