دیگه این برمیگرده به محدویت های سیستم عامل.
فکر نکنم باشه ...
آره انصافا فیلمبرداریش تو نور کافی عالیه!کورش :
من با پرو کار نکردم، اما ویواز فیلمبردایش حرف نداره ! با کیفیت HD و وضوح بسیار خوب فیلم میگیره ...![]()
دیگه این برمیگرده به محدویت های سیستم عامل.
فکر نکنم باشه ...
آره انصافا فیلمبرداریش تو نور کافی عالیه!کورش :
من با پرو کار نکردم، اما ویواز فیلمبردایش حرف نداره ! با کیفیت HD و وضوح بسیار خوب فیلم میگیره ...![]()
فقط تو سایت موبایلستان هستن و پست دوم رو دان کن کرک شده هست و ساین نشدهبچه ها شما نرم افزاری ندارین که عکس تماس گیرنده از این هم که هست فول اسکرین تر نمایش داده بشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تو اجرا برنامه هیچ مشکلی نداشتم و تا اونجایی که میدونم هر برنامه ای که رو ویواز و ساتیو نصب بشه رو ویواز پرو هم نصب میشه بیشتر تو اجرا بازی های بالای حجم 30-40 مگ مشکل داره که مثلا بازی NFS Shift رو تیکه تیکه اجرا میکنه ولی اگه گوشی رو سایلت بزاری دقیقا مثل ویواز اجرا میکنه ولی خوب صدا نداری ولی من با یه کلک رشتی این بازی و بازی PES 2011 و Moto Xرو با صدا و نرم دارم اجرا میکنه اینم بگم که این روش تو هر بازی نمیشه ازش استفاده کرد ولی اخرین راه همون سایلت کردن هست که این مشکل نه به خاطر گوشیه و نه به خاطر سیستم عامل بلکه سونی اریکسون باید این مشکل رو با اپدیت حل کنه چون سخت افزار ش با ویواز دقیقا یکی هستاجرای نرمافزارها و بازیهای سیمبین ورژن 5 بدون اشکال ... (شنیدم پرو بعضی برنامهها توش مشکل دارن) ...
معایت ویواز پرو :
1) ویبره ش بدرد نمی خوره شدید کمه و صدای زنگ ش هم کمه => تو جای شلوغ مشکل داری با شنیدن زنگ گوشی
2)گوشی خیلی سوسولی هست و چون کیبرد هم داره خیلی ظریفه فکر میکنم ویواز هم هم چین چیزی باشه
3)تو اجرای بازی ها مثل ویواز عمل نمیکنه
4)یکم شله گوشی ، لقی داره که میدونم به خاطر کیبرد دار بودن ش چون رو ویواز پرو رفیقم هم تست کردم همین طوری بود فکر کنم همه گوشی های کیبرد دار همین طوریه کلا پلاستیکه گوشی ظریفیه میدونم اگه خدایی نکرده روزی به خوره زمین اولین سدمه ای که میبینه اینکه گوشی دو تیکه میشه از جای کیبرد
که فکر میکنم ویواز تو ویبره مشکلی نداشته باشه چون کیبرد نداره و جای بیشتری برای ویبره بزرگ تر داره
موقعی که من گوشی رو خریدم فکر میکردم که تو هیچ کدوم مشکل ندارم مخصوصا تو اجرا بازی که واقعا هم باید همین طوری باشه این مشکل سونی که یه گوشی رو درست فریم ور روش نمیزاره و اپدیت هم نمیکنه
مضایا:
1) دوربین برای خیلی مهم بود واقعا منو راضی نگه داشته هم تو عکس و هم تو فیلم
عکس: من تو خیلی از گوشی ها اصطلاح image stabilization رو دیدم که زدن ولی علناً احساس نکردم ولی تا الان که حدود 60-70 تا عکس انداختم حتی تا مود "نایت مود لند اسکیپ" که تو این حالت وحشتناک سرعت گوشی پایین میاد ولی اصلا عکس خراب یا تار نشده ولی تو حالت اوتو تو شب یکم نویز داره ولی وقتی میری رو نایت مود درست میشه
فیلم: هندیکمه . من فیلم برداری HD ویواز پرو اکس 10 سونی و سی 7 نوکیا رو باهم مقایسه کردم(هموشون 24فریم بودن) میتونم بگم مثل هم هستند که اکس 10 بنظرم مقداری پایین تر بود و سی 7 تا حدودی بهتر از همشون ولی وقتی وبواز پرو رو اندازه رزولوشن رو روی VGA یا 640*480 میزارم واقعا 30 فریم فیلم میگیره نقطه قوت ش هم اینکه خیلی صاف فیلم میگیره البته تو شب مقداری نویز داره ولی تو روز دقیقا مثل هندیکم فیلم میگه با اون فوکوس پیوسته ای که داره
کلا بگم من تو دوربین مشکل ندارم
2) کیبردش هم که تو اینترنت رفتن خوراکه و تازه هم فهمیدمه که عمل Ctrl+A, Ctrl+C ,Ctrl+V رو هم با کیبرد ش میشه انجام داد که خیلی باحاله و فارسی هم میشه با کیبر دش تایپ کرد
بقیه چیز ها مثل ویواز
دوباره الان X10 رفیقم رو دیدم یه کلیپ با پسوند AVI با کدک عجیب قریب ریختم تو گوشی رفیقم عین هلو پخش کرد ولی ویواز پرو مثل خ... تو گل گیر کرده بود درضمن بازی NFS Shift رو هم رو X10 دیدم واقعا نرم تر از ویواز پرو اجرا میکرد حتی C7 نوکیا هم از ویواز پرو نرم تر اجرا میکرد که میدونم در مورد ویواز و ساتیو هم همین طوریه
بازم بیشتر تحقیق کنتا پشیمون نشی
Last edited by vahidsport; 09-06-2011 at 14:05.
سلام4)یکم شله گوشی ، لقی داره که میدونم به خاطر کیبرد دار بودن ش چون رو ویواز پرو رفیقم هم تست کردم همین طوری بود فکر کنم همه گوشی های کیبرد دار همین طوریه کلا پلاستیکه گوشی ظریفیه میدونم اگه خدایی نکرده روزی به خوره زمین اولین سدمه ای که میبینه اینکه گوشی دو تیکه میشه از جای کیبرد
نه تو ویواز هم لقی درب گوشی کاملا مشخصه!
مختص Pro نیست
من در ویوازم هیچ لقیای نداره خدا رو شکر
البته زیاد باز و بستهاش نمیکنم، شاید دو بار از وقتی خریدم ...
کم کم اینطوری میشه!
مال منم نبود اوایل!![]()
آقا ما هم بالاخره به جمع ویوازی ها اومدیم
این فایل key & Cer اگه تو ویوازها مشترکه لطف کنین بذارین اگه نه از کجا تهیه کنم
توی ویوازها مشترک نیست که !! هر گوشی cer و key مختص خودش رو داره !!
با دادن IMEI (سریال) گوشیتون به این سایت میتونید این دو فایل رو دریافت کنید
وقتی IMEI رو وارد کردید و کد امنیتی رو زدید، بهتون پیغام میده که درخواستتون ثبت شد، حالا چند ساعت باید منتظر بمونید تا فایلهاتون آماده بشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند ساعت بعد، دوباره IMEI رو وارد کنید، اگه آماده باشه، اون بالا سه تا لینک میبینید، فایل rar رو بگیرید ...
سلام؛
اگه كسي ميدونه چطوري ميشه ويواز رو آپديت كرد ، به من كمك كنه.![]()
سلام
توی تاپیک خودش در پست دوم نرم افزار آپدیت گوشی هست.
اون رو دانلود کن و طبق مراحلی که تصویری هم گفته میشه برو جلو تا آپدیت بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)