برامن دوگانه است و 33هزارتا كاركرده .
هر 10هزارتا يك چهارم ليتركم ميكنه (حدود250 سي سي) كه احتمال زياد به كاركرد 120هزارتا كه برسه بيشترميشه ولي اين مقداركه شما نوشتيد فكركنم زياده .
برامن دوگانه است و 33هزارتا كاركرده .
هر 10هزارتا يك چهارم ليتركم ميكنه (حدود250 سي سي) كه احتمال زياد به كاركرد 120هزارتا كه برسه بيشترميشه ولي اين مقداركه شما نوشتيد فكركنم زياده .
سلام
خير دنا و سورن ELX با هم متفاوتند فقط موتور يکيه EF7 هستش
الان در سمند هاي ثبت نام جديد
دو نمونه ثبت نام ميشه
معمولي و مالتي پلکس که در مدل معمولي کيلومتر مثل سابق زمينه آبي هست
و در مدل هاي مالتي پلکس کيلومتر جديد و زمينه سفيد و قرمز هست .
سلام
اگه ماشين نشتي نداره و روغن خوب استفاده مي کنيد بله طبيعه
کم کردن روغن در ماشين هاي گاز سوز يکم بيشتره و کم کردن روغن تا نيم ليتر در هر 1000 تا عاديه که ظاهر ماشين شما کمتر هم کم مي کنه و مشکلي نداره .
يعني ميشه در هر1000 کيلومتر 250 سي سي که کا ملا طبيعيه .
سلام خدمت دوستان من یک اف 7 بنزینی مدل آخر 92 دارم با 15000 کار کرد برای یک پارس tu5 ثبت نام کردم که اردیبهشت یا خردا تحویل می دن آیا اارزش داره داره سمند خودم رو بفروشم و پارس را نگه دارم یا همان سمند خودم بهتره . ممنون میشم دوستان با توجه به کیفیت قطعات راهنمایی کنن .
اگه از ماشینت راضی هستی و تا حالا اشکال خاضی نداشته به هیچ وجه ریسک نکن، چون دقت مونتاژ به شدت پایین هست و به همین خاطر بین مردم جا افتاده که میگن ماشین شانسی هست، پارس های تی یو فایو هم مشکلات کمی ندارن و بزرگترین مشکلشون هم دیسک و صفحه هست، به نظرم اگه تا حالا مشکل موتوری نداشته ماشین، زوزه گیربکس رو زیاد احساس نمیکنی و اتاق به صدا نیفتاده ریسک نکن و ماشین خودت رو نگه دار
منم موافقم tu5 رو پارس چیز خوبی در نیومده کم کم به مشکل میخوره همین ef7 اگه مرتب باشه خوبه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
از راهنمایی دوستان سپاسگزار هستم
درود
دوستان چند سوال
1- کولر سورن از کار افتاده، باد گرم میده به نظرتون مشکل چی هست؟
2- صندلی خودم که راننده باشم به سر و صدا افتاده گارانتی انجام میدن برام؟
3- دوستان کسی آشنا نداره برام بتونه از مرکزی یادگار نوبت بگیرم، 4 روزه از ساعت 6:45 تا 7:20 دقیقه 096440 زنگ میزنم میگن پر شده!!!
4- دنده هام همچنان با صدا جا میره و پس سوز دارم طبیعی هستش؟
5- وقتی که موتور رو عوض کردم آب رادیاتور کثیفه ولی من از ترس ابطال گارانتی دستش نزدم، گارانتی آب رادیاتور رو عوض میکنه و مل مجموعه رو بشوره؟
پ.ن: کسی از دوستان سورن کلاس 57511 گرفته عکس قرار بده؟
با عرض سلام و خسته نباشید
در نشریه شماره 373 ایرانخودرو در قسمت سوالات فنی سوالی در خصوص نحوه ارتباط ای سیو در حالت پاورلج با دمای سیستم مطرح شده که به شرح ذیل می باشد :
میخواستم بپرسم بنا به فرموده کارشناس وقتی دمای آب در حالت خاموش به 107 درجه رسید باید فن فعال بشه اما گاهی تو سمند موتور ملی خودم دیدم که دما تا خط یکی مونده به قرمز هم در حالت چند دقیقه بعد از خاموش رسیده ولی فن روشن نشده اصلا در سمند مالتی پلکس هر کدام از این هشت خط روی آمپر آب نشان گر چه دمایی هست؟ و در مورد آمپر بنزین نیز هر خط چند لیتر را نشون میده؟(در سمند مالتی پلکس)1045 *** 935 : نحوه ارتباط ای سیو بوش 7.4.4 با دمای آب در
حالت PowerLatch چگونه است و چرا زمان فعال بودن رله دوبل بستگی به
دمای مایع خن ککننده دارد؟
پاسخ: سوالي كه كرديد خيلي تخصصي است و راستش را بخواهيد براي پيدا
كردن جواب آن از متخصصان مركز تحقيقات، وقت زيادي گذاشتيم. براي اطلاع خوانندگان
محترم، پاورلچ به حالتي گفته ميشود كه خودرو خاموش شده و راننده، آن را ترك كرده
است، اما ای سیو براي مدت 30 - 20 ثانيه روشن میماند كه اين زمان براي پيشرانه
اي ياف 7 حدود 9 دقيقه است. روشن ماندن ای سیو به اين جهت است كه اطلاعات و
مقادير لازم را از حسگرهاي مختلف دريافت كند تا از آ نها براي استارت بعدي استفاده كند.
دليل روشن ماندن طولاني اي يس ييو در موتور ملي نيز چك كردن نشتيهاست. حال اگر
در حالت پاورلچ، دماي آب موتور از 107 درجه بي شتر باشد، ای سیو براي محافظت از
بقيه قطعات پيشرانه در برابر حرارت زياد، پروانه برقي را به مدت 300 ثانيه در حالت دور آرام
روشن نگه م يدارد و اين، به شرطي است كه ولتاژ باتري از 11.5 ولت پايي نتر نيايد. در مورد
بخش دوم سوال شما هم بايد گفت كه چون اي يس ييو فرمان روشن ماندن فن را م يدهد،
تا زماني كه پروانه خن ككننده خاموش شود، روشن باقي م يماند.
سوال بعدیم هم اینه که از چه طریقی میتونیم سوالامون را در بخش سوالات فنی نشریه مطرح کنیم؟
ببخشید که سوالم زیاد شد لطفا اگر براتون مقدور هست به طور کامل سوالاتم را جواب بدید.
با تشکر.
سلام به آقا وحید بازگشت دوباره شما به تاپیک را به فال نیک می گیریم هر چی باشه تجربه زیادی در سورن دارید
اگر یونیت کولر خراب نباشه شانس اوردی. بهترین حالت خالی شدن گاز کولر هست و بدترین حالت هم خراب شدن یونیت کولر که برای یکی از دوستان اتفاق افتاده بود1- کولر سورن از کار افتاده، باد گرم میده به نظرتون مشکل چی هست؟
البته خودم هم از ضعف شدید کولر سورن در مقایسه با تندرم به شدت ناراضی هستم
دقیقا مشکل مشترک داریم2- صندلی خودم که راننده باشم به سر و صدا افتاده گارانتی انجام میدن برام؟
من وقتی گاز میدم صندلی یک جیره ی عجیبی میده
واقعا به این دریای بیکران کیفیت خودروی داخلی که نگاه می کنم مات و مبهوت می شم
باید درخواست امداد بزنن صندلی جدید بیاد ولی باز هم کیفیت بالایی نخواهد داشت
من مشکل صدای گیربکس دارم!! تو اول بگو چیکار کنم بعد من راه حل نرم شدن دنده ها را بهت میگم4- دنده هام همچنان با صدا جا میره و پس سوز دارم طبیعی هستش؟
من واسکازین گیربکس را با واسکازین الف تعویض کردم
مشکل صدای گیربکس متاسفانه رفع نشد (خر خر ، ضر ضر ، شر شر و چند صدای دیگه که زمان رها کردن پدال گاز بسیار شدید میشه) ولی دنده ها فوق العاده نرم شدن و با یک انگشت به راحتی جا میره شما هم امتحان کن حتما نتیجه می گیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)