برای اخذ کارارموزی و پروژه باید 60 واحد گذرانده باشید. اگر 26 واحد مونده داشته باشیید این ترم 20 واحد بر میدارید ترم دیگه یعنی تابستون 6 واحد پروژه کاراموزی رو.
زمان ما اینجوری بود حالا اگر قوانین عوض نشده باشه بازم همینه
برای اخذ کارارموزی و پروژه باید 60 واحد گذرانده باشید. اگر 26 واحد مونده داشته باشیید این ترم 20 واحد بر میدارید ترم دیگه یعنی تابستون 6 واحد پروژه کاراموزی رو.
زمان ما اینجوری بود حالا اگر قوانین عوض نشده باشه بازم همینه
ممنون. منظورتون دانشگاه علمی کاربردی هست؟ قوانین این دانشگاه با بقیه دانشگاه ها یکم فرق داره ها.. ما دو تا کارورزی 1 و 2 داریم.. برش داشتم این ترم، اگر موردی داشت تو حذف و اضافه حذفش میکنم.
600هزار تومان + 13 هزار تومان هزینه این ترم شد![]()
شهریه دانشگاه آزاد چه میزان هست که علمی کاربردی این قدر شده؟!!!
بله علمی کاربردی رو میگم از یکی از دوستان همینجا که علمی کاربردی میخونه اینو شنیدم.بازم مطمعن نیستم چون زمان ما این برنامه ها نبود
دانشگاه ازاد که شهریه ثابت ها رو طبق سال ورودی 15% گرون کردن حدودا از پایه 700 شروع میشه تا حدودا 800 و خورده ای
هر ترم نزدیک یک میلیون و خورده ای در میاد(دانشگاه ازاد)!! برای شما که خوبه الان
Last edited by Rossin; 10-02-2015 at 23:36.
این یک میلیون و خورده ای که نوشین منظورتون علمی کاربردی هست یا آزاد؟
بحث در مورد دانشگاه ازاد بود که تفاوتش رو به دوستمون گفتم.
وگرنه علمی کاربردی شهریه اش مشخصه هیچ وقت انقدر نمیشه که گفتم
کسی اطلاعی نداشت؟
نمیدونم این قانون از قبل بوده یا جدیدا اعمال شده ولی برخلاف چیزی که اعلام میشه که دانشجو شش ترم مجاز به تحصیله ولی این مقدار پنج ترمه و برای ترم ششم باید دانشگاه به واحد استانی و نظام وظیفه درخواست بده که اگه موافقت شد دانشجو بتونه ترم ششم هم تحصیل کنه!
شما چه رشته ای هستین؟نرم افزار حدود 650 تومان حسابداری حدور 470 تو واحد ما.ولی جدای از پولی شدن همه چی الان چقدر درس خوندن راحت شده، کاش قدیما اینجوری بود
اینکه درس خوندن الان راحت شده رو موافقم... منم چند سال پیش که تو دانشگاه آزاد درس میخوندم به زور معدلم بالای 16 میشد، اما این ترم معدلم تو علمی کاربردی 19.5 شد! یک دلیلش رو ضعف شدید علمی دانشجوهای الان میدونم و عدم تمایلشون به درس خوندن و البته سطح علمی پایین اساتید که بعضی هاشون دیگه واقعا سر کلاس رو آوردن به انشاء گفتن! متاسفم البته برای این وضعیت!
لجستیک و تامین قطعات خودرو. کار کارگاهی که فکر نکنم داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)