-ميتونيد اون اسلايد بالا ور هم بزنيد وبراي aspect ratio هاي مختلف هم نتيجه رو ببينيد
-به هر صورت يك قالب استاندارد هست و مينيمم و ماكزيممي داره
-اون فاصله هم نشون دهنده ماكزيمم نقطه اي كه ميتونيد پيكسل ها رو تفكيك كنيد و بعد از اون قابل تفكيك نيستند
-ميتونيد اون اسلايد بالا ور هم بزنيد وبراي aspect ratio هاي مختلف هم نتيجه رو ببينيد
-به هر صورت يك قالب استاندارد هست و مينيمم و ماكزيممي داره
-اون فاصله هم نشون دهنده ماكزيمم نقطه اي كه ميتونيد پيكسل ها رو تفكيك كنيد و بعد از اون قابل تفكيك نيستند
من مقایسه بین ex700 و nx700و میخام یکی از دوستان میگفت فرقشون فقط توی وایرلس داخلی و طراحیه
به نظر دوستان کیفیت تصویرشون هم فرق داره؟ کلا کدومو پیشنهد میکنید؟
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
تفاوت ex700 و ex710 چیه؟
-اين پست رو بخونيد :
-در مورد ex700 وex710 هم تفاوت ها فقط مربوط به ديزاين و اينچ هاي متفاوت اونهاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان میدونم جایه این سوال اینجا نیست ولی کدامیک ازدوستان فروشنده خوب ومنصف دستگاههایه بدون گارانتی رودر تهران سراغ داره بازهم تشکر ومعذرت خواهی میکنم
ممنون اینو هم خودم پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کمک دوستان مخصوصا آقا ابی یک دستگاه ld660 خریداری شد ! سپاس فراوان میشه !
اما دو دستگاه دیگر (برای داماد گرام و دائی گرام !) خریدشون باقی مونده !!
1) led سامسونگ و led ال جی برای 42 اینچ ،چی خوبه و قیمتش چنده ؟!
2)آدرسی ،شماره تلفنی چیزی از بانه کسی داره که بتونیم با قیمتای اونجا مقایسه کنیم ؟!
3) سامسونگ فقط روی LED سینمای خانگی رو نیم بها میده یا روی LCD اینچ بالا هم میده ؟!
سپاس !
-مبارك باشه
-براي led هم مدل هاي زيادي در هر دوبرند وجود داهر بستگي به هزينه شما داره
-فكر ميكنم تنها روي led ها اين هديه رو ميده
دوستان عزیز، من یک سوال دارم که نتونستم جوابش رو تو هیچ سایتی پیدا کنم. من یک تلویزیون پلاسمای Panasonic TX-P50VT20 خریدم که در انتهای مدلش حرف R رو نوشته، یعنی میشه TX-P50VT20-R. من تو گوگل هم که جستجو کردم این حرف R رو نتونستم جایی پیدا کنم! می خواستم بپرسم که آیا کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه که این R یعنی چی؟
با تشکر
آقا مبارک باشه
جناب aligg یه سوال داشتم شما انتخاب دیگه ای در نظر داشتین ..؟چی شد این مارک و مدل رو انتخاب کردین..؟
راستی چند خریدین...؟
از استاد عزیز t-tanhayam
به خاطر راهنمایی به دوستان تشکر ویژه میکنم![]()
Last edited by zehneziba11; 02-03-2011 at 13:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)