تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 531 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها بنظر شما سون برای مونتاژ فیلم چطوره ؟ پروژه سنگین میشه هنگ میکنه
    اینطوری که من شنیدم و دیدم ویندوز 7 یک موتور گرافیکی داره و اصولا واسه کارای گرافیکی قوی هست.
    ولی خوب کانفیک سیستمت هم باید خوب باشه!
    من خودم دارم با بیشتر برنامه های ADABE کار میکنم و مشکلی ندارم!

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

سلام .
    ویندوزه من سونه (7) ولی لودینگش مثل برا ویستایه...منظورم از لود همون موقعیه که ویندوز میخواد بیاد بالا (Starting Windows)
    قبلا این مشکلو نداشتم.اگه ممکنه کمک کنین
    سلام

منم همین مشکل رو داشتم...

توی سرچ منوی استارت CMD رو تایپ کنید و روی گزینه ای که ظاهر میشه راست کلیک کنید و Run as Administrator رو انتخاب کنید...بعد روی Yes کلیک کنید...

در cmd کد زیر رو تایپ کنید و enter بزنید..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر بازم مثل ویستا بود کد پایین رو بزنید:به جای%WinDir% درایو ویندوزی که مشکل داره رو تایپ کنید.. مثلا > :C
    کد:

موفق باشـید

3. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام کسی هست بدونه که اگه بخواهیم ویندوز xp را بعد از (کناره )7 نصب کنیم ،ویندوز 7 میپره یا نه

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

سلام دوستان ... می گم من توی این مدت زمانی که سون نصبه جدیدا سرعتش خیلی کند شده ...
    البته می دونم این عادت ویندوزه ! ولی خب ! من خیلی مودبانه نسبت به این یکی رفتار کردم ! مثل پاک کردن برنامه ها بعد از نصب کردن اون ها و این صوبتا !
    بولید 7600 هم هست و کرک شده و اوایل هم مشکلی نداشت ...
    آنتی ویروسم هم Nod 32 هستش که نسبتا کامله و چیزی رو شناسایی نکرده ...
    اکثر آپدیت هایی که خودش رکمند زده رو نصب کردم ...
    فقط می گم اوایل سرعت عالی و الان با این که جدیدا خیلی وقته که برنامه ی جدید نصب نکردم به مرور زمان سرعتش کند تر میشه ! یه فایرفاکس رو که می خواد باز کنه کلی زمان طول میکشه ! یا حتی یه صفحه رو ...
    یه مدت هم Tune Up نصب بود ! که من اصلا فکر کنم مشکل از همون بود که عوض این که سریع تر کنه با تغییرات ریجستری که انجام می داد یه سری از برنامه هام رو هم خراب کرد .
    در ضمن یه سری فایل مشکوک دارم این جا که قبلا نبودن ! و حجم نسبتا خیلی خیلی زیادی از CPU رو هم مصرف کردن :

فایل های svchost البته می دونم یه ویروس به همین نام هست ... ولی شک دارم ویروس باشه چون اولا که آنتی ویروسم اپدیت هست ... و این که همین طوری که توی این برناممههه می بینین توی پرانتز جلوهشون عبارت های وبی رو نوشته ولی خب ! توی ایکس پی نداشتم این ها رو ! مخصوصا که حجم خیلی زیادی از CPU رو میگیره ! حجمی که این میگیره از CPU با حجمی که یه بازی مثله کانتر میگیره برابری می کنه !
    ممنون میشم راهنماییم کنین !
    فقط خواهشا اگه ممکنه یه راه حلی بگین که بتونم بدون از دست رفتن اطلاعات شخصیم (یعنی فایل هایی که توی قسمت های مختلف درایو C هست !) چون که حوصله ی بک آپ گرفتن رو ندارم ! بتونم یه ویندوز جدید بزنم ... البته برنامه ها هم خودش پاک بشه خیلی عالی میشه و این صوبتا ....
    چقدر طولانی شد !
    ممنون !

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان ... می گم من توی این مدت زمانی که سون نصبه جدیدا سرعتش خیلی کند شده ...
    البته می دونم این عادت ویندوزه ! ولی خب ! من خیلی مودبانه نسبت به این یکی رفتار کردم ! مثل پاک کردن برنامه ها بعد از نصب کردن اون ها و این صوبتا !
    بولید 7600 هم هست و کرک شده و اوایل هم مشکلی نداشت ...
    آنتی ویروسم هم Nod 32 هستش که نسبتا کامله و چیزی رو شناسایی نکرده ...
    اکثر آپدیت هایی که خودش رکمند زده رو نصب کردم ...
    .......
    .......
    .......
    فقط خواهشا اگه ممکنه یه راه حلی بگین که بتونم بدون از دست رفتن اطلاعات شخصیم (یعنی فایل هایی که توی قسمت های مختلف درایو C هست !) چون که حوصله ی بک آپ گرفتن رو ندارم ! بتونم یه ویندوز جدید بزنم ... البته برنامه ها هم خودش پاک بشه خیلی عالی میشه و این صوبتا ....
    چقدر طولانی شد !
    ممنون !
    درود
    مشکل از همون تغیراتی هست که با برنامه tune-up تو ویندوز اعمال کردی. زیاد هم درگیر نشو چون ویندوز بعد از یه مدت به حالت stable خودش بر میگرده.
    شاید با یه بار repair درست بشه اما من تا حالا سون رو repair نکردم و نمیدونم چه جوریه (منظور از ریپیری هست که یه بار مراحل ستاپ رو کامل اجرا میکنه و ویندوز رو از نو روی ویندوز قبلی نصب میکنه بدون اینکه فایلها و برنامه ها از بین بره.)
    برای اون فایلها که عکسشو فرستادی بگم که اینایی که تو عکس هست هیچ مشکلی ندارن. شما اگه تو عکس دقت کنی usage سی پی یوت 47 هست در صورتیکه تمام این فایلها هیچ usage خاصی ندارن و فقط یکیش 2 هست. ببین کدوم بیشتر از سی پی یو استفاده میکنه. هر چی هست پاینتر از این فایلهاست.
    ویندوز ویستا و سون یه خوبی که دارن تقریبا به این راحتی و تا وقتی که system defender روشنه ویروسی نمیشن. اگه یه فایل اصلی مثل svchost.exe ویروسی بشه یا ویروس جاش بشینه ویندوز خودش بدون اطلاع تو درستش میکنه مگر اینکه یه ویروس خفن مثل brontak باشه که اونقت کلا قات میزنه و آنتی ویروسات همه غیر فعال میشن و همه فایلهای exe روی هاردت ویروسی. تو این ویروسو نداری چون node فعاله و داره کارشو انجام میده.
    فایل svchost.exe که برای لود سرویسهای ویندوزه، فایل spoolsv.exe برای پرینتره، smss.exe برای محیط ویندوزه، syetem برای هسته ویندوز و رجیستری، taskhost.exe برای مدیریت سرویسها و برنامه های خود ویندوزه، Soundman.exe هم برای کارت صوت realtek هست.
    تنها مورد مشکوک system interrupts هست که اونم طی تحقیق کوتاه حدس میزنم برای کارت وایرلس هست. و تو سایت مایکروسافت دیدم که نوشته با نصب دوباره درایور کارت یا چیپست مادر بورد درست میشه.
    شما اینکار رو حتما انجام بده.
    مسئله دیگه اینکه برنامه هایی که موقع استارتاپ میان بالا، با msconfig استارتاپ ویندوز رو مدیریت کن و برنامه های غیر ضروری رو تیکشو بردار تا لود نشن.
    ضمن اینکه برنامه های غیر ضروری رو uninstall کن. همینطور هاردتو defrag کن.
    موفق باشی.
    Last edited by aqronis; 16-02-2010 at 02:35.

7. این کاربر از aqronis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویندوز هفت معمولی با نسخه RC1 چقدر فرق داره ؟

داره خودمونی میشه capitan raul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چند صفحه پیش سوالی رو در مورد اینکه ویندوز 7 من بیشتر از 2.87 از 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه مطرح کردم که دوستان گفتن

که ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از این ساپورت نمیکنن. حالا میخوام بدونم که اگه ویندوز 64 بیتی روی لپ تاپم نصب کنم مشکلی

واسم پیش میاد ؟ لپ تاپم sony vaio vgn-fw160e هستش که مشخصاتش اینه :

cpu : core 2 duo p8400 2,26
    ram : 4 gb
    h.d.d :250 gb

با این حساب میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا نه ؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    میخوام بوت ویندوز سون رو جدا توی هارد دیگه یعنی هارد دومم بریزم
    یعنی وقتی ویندوز xp به هردلیل پرید یا کنفیکون شد بتونم با ویندوز های ویستا یا سون بالا بیام (این مشکلات ممکنه با پریدن پارتیشن های یک هارد هم بوجود بیاذ یعنی امکان داره تمام پارتیشن های یک هادم از بین بره (یعنی همون هاردی که توش xp نصب کردم) ولی با اینحال میخوام با سون یا ویستا بالا بیام (در هارد دوم))
    امیدوارم متوجه شده باشید چون خیلی مهمه؛ باید چیکار کنم؟ (2 هارد دارم)
    Last edited by SevenCity; 16-02-2010 at 14:14.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ویندوز هفت معمولی با نسخه RC1 چقدر فرق داره ؟
    نسخه RC نسخه قبل از نسخه ی Final هست ولی تمام ویژگیهای فاینال رو داره و معمولا یه سال به صورت آزمایشی اکتیو هست. یعنی مال من اینطوری بود.
    من نسخه RC رو آپدیت نکردم ولی شنیدم که قابلیت آپدیت هم داره بدون هیچ مشکلی.

12. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

چند صفحه پیش سوالی رو در مورد اینکه ویندوز 7 من بیشتر از 2.87 از 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه مطرح کردم که دوستان گفتن

که ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از این ساپورت نمیکنن. حالا میخوام بدونم که اگه ویندوز 64 بیتی روی لپ تاپم نصب کنم مشکلی

واسم پیش میاد ؟ لپ تاپم sony vaio vgn-fw160e هستش که مشخصاتش اینه :

cpu : core 2 duo p8400 2,26
    ram : 4 gb
    h.d.d :250 gb

با این حساب میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا نه ؟
    سلام در انجمن زیر سوال کن:

کد:

14. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •