اینطوری که من شنیدم و دیدم ویندوز 7 یک موتور گرافیکی داره و اصولا واسه کارای گرافیکی قوی هست.
ولی خوب کانفیک سیستمت هم باید خوب باشه!
من خودم دارم با بیشتر برنامه های ADABE کار میکنم و مشکلی ندارم!![]()
اینطوری که من شنیدم و دیدم ویندوز 7 یک موتور گرافیکی داره و اصولا واسه کارای گرافیکی قوی هست.
ولی خوب کانفیک سیستمت هم باید خوب باشه!
من خودم دارم با بیشتر برنامه های ADABE کار میکنم و مشکلی ندارم!![]()
سلام
منم همین مشکل رو داشتم...
توی سرچ منوی استارت CMD رو تایپ کنید و روی گزینه ای که ظاهر میشه راست کلیک کنید و Run as Administrator رو انتخاب کنید...بعد روی Yes کلیک کنید...
در cmd کد زیر رو تایپ کنید و enter بزنید..
اگر بازم مثل ویستا بود کد پایین رو بزنید:به جای%WinDir% درایو ویندوزی که مشکل داره رو تایپ کنید.. مثلا > :Cکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشـید
سلام کسی هست بدونه که اگه بخواهیم ویندوز xp را بعد از (کناره )7 نصب کنیم ،ویندوز 7 میپره یا نه
سلام دوستان ... می گم من توی این مدت زمانی که سون نصبه جدیدا سرعتش خیلی کند شده ...
البته می دونم این عادت ویندوزه ! ولی خب ! من خیلی مودبانه نسبت به این یکی رفتار کردم ! مثل پاک کردن برنامه ها بعد از نصب کردن اون ها و این صوبتا !
بولید 7600 هم هست و کرک شده و اوایل هم مشکلی نداشت ...
آنتی ویروسم هم Nod 32 هستش که نسبتا کامله و چیزی رو شناسایی نکرده ...
اکثر آپدیت هایی که خودش رکمند زده رو نصب کردم ...
فقط می گم اوایل سرعت عالی و الان با این که جدیدا خیلی وقته که برنامه ی جدید نصب نکردم به مرور زمان سرعتش کند تر میشه ! یه فایرفاکس رو که می خواد باز کنه کلی زمان طول میکشه ! یا حتی یه صفحه رو ...
یه مدت هم Tune Up نصب بود ! که من اصلا فکر کنم مشکل از همون بود که عوض این که سریع تر کنه با تغییرات ریجستری که انجام می داد یه سری از برنامه هام رو هم خراب کرد .
در ضمن یه سری فایل مشکوک دارم این جا که قبلا نبودن ! و حجم نسبتا خیلی خیلی زیادی از CPU رو هم مصرف کردن :
فایل های svchost البته می دونم یه ویروس به همین نام هست ... ولی شک دارم ویروس باشه چون اولا که آنتی ویروسم اپدیت هست ... و این که همین طوری که توی این برناممههه می بینین توی پرانتز جلوهشون عبارت های وبی رو نوشته ولی خب ! توی ایکس پی نداشتم این ها رو ! مخصوصا که حجم خیلی زیادی از CPU رو میگیره ! حجمی که این میگیره از CPU با حجمی که یه بازی مثله کانتر میگیره برابری می کنه !
ممنون میشم راهنماییم کنین !
فقط خواهشا اگه ممکنه یه راه حلی بگین که بتونم بدون از دست رفتن اطلاعات شخصیم (یعنی فایل هایی که توی قسمت های مختلف درایو C هست !) چون که حوصله ی بک آپ گرفتن رو ندارم ! بتونم یه ویندوز جدید بزنم ... البته برنامه ها هم خودش پاک بشه خیلی عالی میشه و این صوبتا ....
چقدر طولانی شد !
ممنون !
درود
مشکل از همون تغیراتی هست که با برنامه tune-up تو ویندوز اعمال کردی. زیاد هم درگیر نشو چون ویندوز بعد از یه مدت به حالت stable خودش بر میگرده.
شاید با یه بار repair درست بشه اما من تا حالا سون رو repair نکردم و نمیدونم چه جوریه (منظور از ریپیری هست که یه بار مراحل ستاپ رو کامل اجرا میکنه و ویندوز رو از نو روی ویندوز قبلی نصب میکنه بدون اینکه فایلها و برنامه ها از بین بره.)
برای اون فایلها که عکسشو فرستادی بگم که اینایی که تو عکس هست هیچ مشکلی ندارن. شما اگه تو عکس دقت کنی usage سی پی یوت 47 هست در صورتیکه تمام این فایلها هیچ usage خاصی ندارن و فقط یکیش 2 هست. ببین کدوم بیشتر از سی پی یو استفاده میکنه. هر چی هست پاینتر از این فایلهاست.
ویندوز ویستا و سون یه خوبی که دارن تقریبا به این راحتی و تا وقتی که system defender روشنه ویروسی نمیشن. اگه یه فایل اصلی مثل svchost.exe ویروسی بشه یا ویروس جاش بشینه ویندوز خودش بدون اطلاع تو درستش میکنه مگر اینکه یه ویروس خفن مثل brontak باشه که اونقت کلا قات میزنه و آنتی ویروسات همه غیر فعال میشن و همه فایلهای exe روی هاردت ویروسی. تو این ویروسو نداری چون node فعاله و داره کارشو انجام میده.
فایل svchost.exe که برای لود سرویسهای ویندوزه، فایل spoolsv.exe برای پرینتره، smss.exe برای محیط ویندوزه، syetem برای هسته ویندوز و رجیستری، taskhost.exe برای مدیریت سرویسها و برنامه های خود ویندوزه، Soundman.exe هم برای کارت صوت realtek هست.
تنها مورد مشکوک system interrupts هست که اونم طی تحقیق کوتاه حدس میزنم برای کارت وایرلس هست. و تو سایت مایکروسافت دیدم که نوشته با نصب دوباره درایور کارت یا چیپست مادر بورد درست میشه.
شما اینکار رو حتما انجام بده.
مسئله دیگه اینکه برنامه هایی که موقع استارتاپ میان بالا، با msconfig استارتاپ ویندوز رو مدیریت کن و برنامه های غیر ضروری رو تیکشو بردار تا لود نشن.
ضمن اینکه برنامه های غیر ضروری رو uninstall کن. همینطور هاردتو defrag کن.
موفق باشی.
Last edited by aqronis; 16-02-2010 at 02:35.
ویندوز هفت معمولی با نسخه RC1 چقدر فرق داره ؟
چند صفحه پیش سوالی رو در مورد اینکه ویندوز 7 من بیشتر از 2.87 از 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه مطرح کردم که دوستان گفتن
که ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از این ساپورت نمیکنن. حالا میخوام بدونم که اگه ویندوز 64 بیتی روی لپ تاپم نصب کنم مشکلی
واسم پیش میاد ؟ لپ تاپم sony vaio vgn-fw160e هستش که مشخصاتش اینه :
cpu : core 2 duo p8400 2,26
ram : 4 gb
h.d.d :250 gb
با این حساب میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا نه ؟
سلام
میخوام بوت ویندوز سون رو جدا توی هارد دیگه یعنی هارد دومم بریزم
یعنی وقتی ویندوز xp به هردلیل پرید یا کنفیکون شد بتونم با ویندوز های ویستا یا سون بالا بیام (این مشکلات ممکنه با پریدن پارتیشن های یک هارد هم بوجود بیاذ یعنی امکان داره تمام پارتیشن های یک هادم از بین بره (یعنی همون هاردی که توش xp نصب کردم) ولی با اینحال میخوام با سون یا ویستا بالا بیام (در هارد دوم))
امیدوارم متوجه شده باشید چون خیلی مهمه؛ باید چیکار کنم؟ (2 هارد دارم)
Last edited by SevenCity; 16-02-2010 at 14:14.
نسخه RC نسخه قبل از نسخه ی Final هست ولی تمام ویژگیهای فاینال رو داره و معمولا یه سال به صورت آزمایشی اکتیو هست. یعنی مال من اینطوری بود.
من نسخه RC رو آپدیت نکردم ولی شنیدم که قابلیت آپدیت هم داره بدون هیچ مشکلی.![]()
سلام در انجمن زیر سوال کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)