دوستان کسی این پچ جدید رو امتحان کرده ببینه چه تاثیری توی بازی(بخصوص فریم)داره؟
دوستان کسی این پچ جدید رو امتحان کرده ببینه چه تاثیری توی بازی(بخصوص فریم)داره؟
تو اين عكس چه فايل هايي اضافـــس ؟؟؟
اگه ميشه مشخص كنيد من پاكـشـون كنـم .
با سلام دوستان این بازی با سیستم زیر چطور اجرا میشه ؟
mainbord : giga p43
cpu: 7300 Core2
VGA: 9500GT
ram : 4G
HARD : 1T Bsamsung
در ضمن اگه میشه جدیدترین فایل هایی که بازی رو کامل میکنه و مشکلاتشو برطرف میکنه ( مانند پچ مد و .....) رو واسم بزارید . آخه خیلی سخته این همه صفحه رو بخونم
این بازی نسخه فارسی هم داره؟
تو اين عكس چه فايل هايي اضافـــس ؟؟؟
اگه ميشه مشخص كنيد من پاكـشـون كنـم .
برادرا كمك كنيد خيلي برام مهمه .
نميدونم چي اضافه ريختم بازيم به ... رفت . چندتا ترينر و مد و ... اينجا دانلود كردم ريختم تو سر بازي يهو ديدم بازي اتوبان ارور شد .
الان 5روزه نمي تونم برم تو بازي تا آخر ديگه مطرح كردم . متاسفانه فايل هاي اصل رو هم ندارم تطبيق بدم بفرستمشون به درك .
كاري نداره كه ، يه دقيقه هست ، سريع بريد تو ژوشه اي كه بازي رو نصب كرديد ببينيد تو اين چه فايل هايي اضافه هست . يا تو همين عكس مشخص كنيد يا بنويسيد ديگه .
در راه خدا يه خيري به من برسونيد ، ثواب داره !!!
ممنون .
میتونی رو تنظیمات مدیوم با fps /30 راحت بازی کنی
یادمه بازی تازه اومده بود گرفتم و یه 10 درصد بازی رو رفتم (روی ویندوز اکسپی ) ولی بعد بنا به دلایلی دیکه نشد بازی کنم الان ویندوز 7 ریختم می خوام بازی رو دوباره نصب کنم
قبلا که بازی می کردم (وقتی بازی اومده بود) پچ 1 که اومد رو دانلود کردم و ریختم که مشکل لود نشدن تکستچر ها رو حل کرد الان دیدم که پچ 2 و 3 و4 هم اومده کدوم یکی بهتر از همست همون یکی که خودم دارم رو نصب کنم یا از این جدید ا؟
کسی از دوستان بازی رو روی ویندوز سون نصب کرده؟
Last edited by starn; 18-11-2009 at 23:02.
آخرین پچ رو بریزید.قبلا که بازی می کردم (وقتی بازی اومده بود) پچ 1 که اومد رو دانلود کردم و ریختم که مشکل لود نشدن تکستچر ها رو حل کرد الان دیدم که پچ 2 و 3 و4 هم اومده کدوم یکی بهتر از همست همون یکی که خودم دارم رو نصب کنم یا از این جدید ا؟
من ریختم و مشکلی نداره.کسی از دوستان بازی رو روی ویندوز سون نصب کرده؟
سلام
خوبین ؟
من بازی رو نصب کردم ، اما نمیتونم سیو کنم و میگه لوگ این شم و product key رو بزنم ...
باید چیکار کنم ، بازیم از لحاظ اجرا مشکلی نداره : دی
لطفا مرحله مرحله بگین من بفهمم چطوریه : دی
ممنون
یعنی پچ 1.4 ؟؟؟
با همه ی کرک ها کار می کنه؟؟؟؟؟
سلام ، 2 تا سوال داشتم:
1 - اینکه من چجوری باید جوی استیک رو فعال کنم چون وقتی وصلش میکنم توی بازی چیزی برای تنظیمات انتخاب دسته نداره.
2 - اینکه وقتی موبایلم رو میارم نمیشه باهاش شماره گیری کنی چون 2 تا گزینه بیشتر نداره : Multiplayer و Video editor
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)