تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 804 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی با آپدیت کردن دارم .
    وقتی با NSU دانلود میکنم ، دانلودش تا 133.3 مگابایت میره ، ولی ارور میده .
    میگه به دلیل اینترنت ضعیف شما 3 بار دانلود انجام شده ولی نا موفق بوده .
    البته خودم حدس میزنم چون PC Suite نصب ندارم اینطوری میکنه .
    خواستم ببینم نظر دوستان چیه .

یه سئوال دیگه :

میشه به صورت آفلاین آپدیت کنم ؟
    یعنی فایل های آپدیت رو دانلود کنم ،
    بعد بدون اینترنت روی گوشی نصب کنم ؟
    Last edited by Oracle_Eldorado; 04-11-2009 at 10:27.

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

آره میشه فایل ها رو دانلود کرد و بعدش شما می تونین این فایل ها رو توی مسیر خاصی از ویندوز بریزین و اونوقت برنامه NSU در عرض 5 دقیقه گوشی شما رو آپدیت می کنه.
    شما باید توی انجمن آپدیت گوشی های نوکیا برین. یه کمی بگردین پیدا میشه.

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

پس گزینه TV وجود داره.
    به خاطر ورژن 21 فکر نکنم باشه.
    شما یه آهنگ رو از توی گوشی Play کنین اونوقت به تلوزیون وصل کنین ببینین صداش در میاد. اگه صداش دراومد، یا به خاطر کابله، یا ممکنه با تلوزیون شما مشکل داشته باشه!! حالا شاید باید حتماً کابل مخصوص 5800 رو بهش وصل کنین!
    خلاصه اینکه گوشی شما به تلوزیون وصل میشه. حالا مشکل از کجاست دیگه من نمیدونم.
    البته یه سری تنظیمات هم توی گوشی برای اتصال به تلوزیون وجود داره. شاید کارساز باشه. مسیر زیر:
    Settings-Phone-Accessories-TV-Out

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای منم ورژن 21 ،وقتیم خریدم کابل تی وی نداشت
    ولی یه کابل داشتم که برای MP4 بود و با همون راحت وصل شد،اگه کابلتون سالم باشه،اشکال از گوشیه.
    با کابلهای دیگه امتحان کن

در آغاز فعالیت MohsenZZR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پس گزینه TV وجود داره.
    به خاطر ورژن 21 فکر نکنم باشه.
    شما یه آهنگ رو از توی گوشی Play کنین اونوقت به تلوزیون وصل کنین ببینین صداش در میاد. اگه صداش دراومد، یا به خاطر کابله، یا ممکنه با تلوزیون شما مشکل داشته باشه!! حالا شاید باید حتماً کابل مخصوص 5800 رو بهش وصل کنین!
    خلاصه اینکه گوشی شما به تلوزیون وصل میشه. حالا مشکل از کجاست دیگه من نمیدونم.
    البته یه سری تنظیمات هم توی گوشی برای اتصال به تلوزیون وجود داره. شاید کارساز باشه. مسیر زیر:
    Settings-Phone-Accessories-TV-Out
    این بار روی تلویزیون LCD امتحان کردم.صدا داشت ولی تطویر نه.کابلی رو هم که امتحان کردم ماله N96هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    چجوری میشه تو برنامه های جاوا اعداد رو وارد کرد
    برای مثال در برنامه های بانک همراه برا وارد کردن رمز چیکار کنم؟؟؟
    اگه درست متوجه شده باشم منظور شما اینه که صفحه کلید اعدادی نیست که بخواهید وارد کنید.
    در این صورت باید بگم می بایستی برنامه موبایل بانک مخصوص 5800 یا S60V5 دانلود و نصب کنید که خودش یه صفحه کلید مجازی داره و به راحتی میشه اونجا با برنامه کار کرد.
    من خودم برنامه بانک اقتصاد نوین رو ریختم و خیلی راحت کار میکنم و مشکلی ندارم چون یک صفحه کلید مجازی داره.
    موید باشید

7. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من چند روز پیش 5800 خریدم.اما کابل TV روش نبود.فروشنده گفت سری جدید به TV وصل نمیشه.با کابل یکی از دوستام هم امتحان کردم وصل نشد.به نظر شما چیکار کنم؟خواهشا کمکم کنید.ممنون
    اگه روی جعبه دقت کرده باشی یه لیبل هست که توضیح میده این گوشی قابلیت وصل به تلوزیون رو نداره یعنی نه سیمشو دارره و نه قابلیتشو!
    البته من جدیدا گوشیمو با گارانتی اتصالات خریدم و این جریان رو متوجه شدم.
    حتی لازمه بگم کیف فابریک روش نبود در حالی که اگه بگردی گوشی هایی هستند که قابلیت وصل به تلوزیون و کیف فابریک روشون هست که البته قیمتشون حدود 30-40 هزار تومان گرونتر از اینی هست که من خریدم.
    من 299 خریدم از فروشگاه اتصالات که یه شارژر فندکی ماشین روش اشانتیون دادند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه مدتیه وقتی گوشی رو به سیستم وصل می کنم کارت حافظه رو می شناسه ،اما مرتب پنجره ی حافظه بسته می شه و دوباره حافظه رو شروع به شناسایی می کنه . به نظرتون کارت حافظه مشکل داره ؟!

وقتی اهنگ های گوشی رو اپدیت می کنم (بعد از refresh) اسامی اهنگ های قبلی که پاک کردم هنوز هستن ،وقتی هم بخوام دستی پاک کنم ارور file is currupted رو میده.
    اینطوری خیلی وحشتانکه و نامتربه باید چیکارش کنم ؟!
    دوست عزیز لطفا بگو کارت حافظه ات مشخصاتش چیه.
    به نظر من بهتره یه بار کارت حافظه رو خارج کنی و دوباره وارد کنی گوشی رو ری استارت کنی شاید درست بشه اما به احتمال زیاد مشکل از کارت حافظه باید باشه نه خود گوشی.

موید باشی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و بالاخره گوشیمو آپدیت کردم.

جریان از این قراره که خیر سرشون از گارانتی اصلی و فروشگاه سر عباس آباد - ولیعصر اتصالات خریدم که نرم افزارش به روز باشه که متاسفانه 21 بود.

بردم گارانتی اصلی برام طی 15 دقیقه با باکس به روز کردند البته مجانی و حالا 31 دارم که زبان فارسی هم داره.

پیشنهاد من به همه دوستان اینه که می ارزه حتی 15 تومان بدند به گارانتی اصلی و با باکس اریجینال خود نوکیا نرم افزار به روز 31 رو بریزند که زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه.

شاید دوستی بگه خودم آپدیت میکنم که جواب میدم اولا با وضعیت اینترنت این روزها ریسک بسیار بزرگ و خطرناکیه دوما چه ضمانتی هست که سر آخر گوشی صحیح و سالم به روز شده باشه.

تازه دوستانی که واردند میگند بین باکس گارانتی اصلی و اینترنت خیلی تفاوت هست و ایمن ترین و بهترین وسیله به روز رسانی همون باکس اریجینال نوکیاست.

موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

و بالاخره گوشیمو آپدیت کردم.

جریان از این قراره که خیر سرشون از گارانتی اصلی و فروشگاه سر عباس آباد - ولیعصر اتصالات خریدم که نرم افزارش به روز باشه که متاسفانه 21 بود.

بردم گارانتی اصلی برام طی 15 دقیقه با باکس به روز کردند البته مجانی و حالا 31 دارم که زبان فارسی هم داره.

پیشنهاد من به همه دوستان اینه که می ارزه حتی 15 تومان بدند به گارانتی اصلی و با باکس اریجینال خود نوکیا نرم افزار به روز 31 رو بریزند که زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه.

شاید دوستی بگه خودم آپدیت میکنم که جواب میدم اولا با وضعیت اینترنت این روزها ریسک بسیار بزرگ و خطرناکیه دوما چه ضمانتی هست که سر آخر گوشی صحیح و سالم به روز شده باشه.

تازه دوستانی که واردند میگند بین باکس گارانتی اصلی و اینترنت خیلی تفاوت هست و ایمن ترین و بهترین وسیله به روز رسانی همون باکس اریجینال نوکیاست.

موفق باشید
    عزیز من قبلا N73 داشتم خودم چند بار به صورت دستی آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد !!!
    حالا که شما آپدیت کردی چه تفاوت هایی داره نسبت به ورژن 21 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •