سلام دوستان
یک درخواست دارم
اونم اینکه کسی از دوستان سوالات به همراه پاسخنامه کنکور 86 را دارد در اختیار ما قرار دهد
در ضمن من چندبار به سوالات غلط برخورد کردم ایا در صورت اینکه سوالی از بن غلط باشد نمرش به صورت مثبت حساب میگردد یا ترتیب اثری ندارد
سلام دوستان
یک درخواست دارم
اونم اینکه کسی از دوستان سوالات به همراه پاسخنامه کنکور 86 را دارد در اختیار ما قرار دهد
در ضمن من چندبار به سوالات غلط برخورد کردم ایا در صورت اینکه سوالی از بن غلط باشد نمرش به صورت مثبت حساب میگردد یا ترتیب اثری ندارد
یادش بخیر پارسال چه استرسی واسه کنکور داشتم آخرشم حسابداری قبول شدم.. جالبه بدونید من تو کنکور 30 دقیقه اضافه آووردم! به خاطر استرسی که داشتم رتبم پکید...
ممکنه بعضیاتون الان خیلی اعتماد به نفس داشته باشید یا برعکس ولی هر جوریه فضایه روز کنکور رو واسه خودتون بازسازی کنین تا اونجا عین من خرابکاری نکنین.من شب کنکور فقط 3 ساعت خوابیدم.
یادتون نره چه تو وقتی که واسه خوندن داشتین خوب خوندین یا کم، اینو یادتون نره که استرس بازدهی کنکورتون رو به نصف می رسونه.
من با یه دوستم تو آزمونای سنجش که شرکت می کردیم درصدامون اختلاف کمی داشت.
دوستم تو کنکور تونست اعتماد به نفسش رو حفظ کنه ولی من نه، و الآن نتیجش اینه که من حسابداری قبول شدم و اون داره پزشکی می خونه!
به امید قبولی همه ی شما عزیزان.
این کودتای 22 خرداد هم بدجوری تمرکز آدمو کم میکنه! !
بچه ها فقط 10 روز مونده به کنکور!!
این قلم چی هم که آخرین آزمونو گذاشته 5 روز قبله کنکور!!![]()
رراستی سازمان سنجش گفته بود کارتو یه هفته قبل می ذارن چیشد الان میگن دوشنبه می ذاریم!!![]()
Last edited by amir400; 15-06-2009 at 02:11.
کاملا موافقم...اصلا وقت و تمرکزی واسه درس خوندن نذاشتهاین کودتای 22 خرداد هم بدجوری تمرکز آدمو کم میکنه! !
از من میشنوی این آزمونو نرو.چون بچه های سالهای پیش هم میگن که آزمون آخر قلمچی فقط اعتماد به نفس آدمو کم میکنه.دلیلی نداره تو این آزمون شرکت کنیم دیگه تو 5 روز چی کار میخوایم بکنیم که تو 1 سال نکردیم؟؟!این قلم چی هم که آخرین آزمونو گذاشته 5 روز قبله کنکور!!
الان که موقع مرور کلی هست ببینید گیر چه چیزایی افتادیم؟!! ظاهرا خیلی ها مشکلی ندارن که چیزی نمیگن بگید تا ما هم تمرکزمون رو بدست بیاریم و تمومش کنیم...
با سلام
دوستان عزیز من بعد از 2 سال میخوام دوباره درس بخونم واسه کنکور
رشته م ریاضیه
الان هم هیچی یادم نیست و مهم ترین مشکلم اینه که نمیتونم برم طرف درس
حالا چیکار کنم؟
توی تابستون باید چه کاری انجام بدم؟
لطفا دوستانی که تجربه ی موفق دارن جواب بدن
این تیکه آخرشو برا امثال خودم گفتم نه شما !با این درصد هایی که دارم اگه این 20 تایی که میگی رو اضافه کنم که میشم 3 رقمی...
من اگه 20 30 درصد اضافه کنم ایشالله مثبت می شه!![]()
سلام.پس ديگه هيچ كس نتونست جواب تشريحيه خارج از كشورارو 2 سال اخير بذاره؟
راستي منم مثل شما خيلي تمركزمو از دست ميدم.
بچه ها بیخیال سیاست شید
این یه هفته (یا 10 روز)رو هم دووم بیارید....تو بحثای سیاسی هم شرکت نکنید.......
تمرکز فقط رو درس...نان استاپ میخونیم و تست میزنیم تا روز کنکور...
موفق باشید همگی....
دعا برای همدیگه رو فراموش نکنیم...
امکان ناپذیره
.ساعت مطالعه ی خردادم از همه ی ماه ها پایین تر بوده
Last edited by John Doe; 15-06-2009 at 12:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)