دوستان من امروز با شارژر ایفون ایپادم رو شارژ کردم سه سوته پر شد ولی الان احساس میکنم زود داره شارژش کم میشه قضیه چیه؟
با شارژر اینطوریه؟ من هنوز شارژر نگرفتم اگه اینطوری باشه که نمیگرم دیگه
دوستان من امروز با شارژر ایفون ایپادم رو شارژ کردم سه سوته پر شد ولی الان احساس میکنم زود داره شارژش کم میشه قضیه چیه؟
با شارژر اینطوریه؟ من هنوز شارژر نگرفتم اگه اینطوری باشه که نمیگرم دیگه
درست شد ! مشکل این بود که جای فایل های .ipa رو عوض کرده بودم بعد این نمی دونست کجاس
من بعضی وقتا با شارژر دوستم شارژ میکنم این مشکل نیست ! سریع تر پر میشه ولی زود خالی نمیشه
بابا کسی نمیتونه جواب منو بده؟؟؟؟؟
شاید درایور آیپاد نصب نشده...یه بار دیگه آیتونز رو نصب کــن...
من خودم این کارو کردم و فکر نمیکنم آیپاد۴ چیزی از گوشی های hi end ی که میگی کم داشته باشه!
من که خیلی هم راضیم! از من میشنوی عاقلانه است! چون برنامه که کم نداره هرچی بخوای هست سرعتشم که خوبه و چون به شبکه موبایل وصل نمیشه باطری بیشتری نگه میداره!
قضاوت با خودته!![]()
ممنون.
والا محدودیت بودجه که ندارم، چون میخوام گوشیم رو چند سالی نگهدارم.
حالا دو تا انتخاب دارم، گوشی خفن بگیرم، یا آیپاد با گوشی معمولی.
من هم خیلی مایلم به این کار. پس یعنی شما هیچ مشکلی ندارید با این سیستم؟ (گوشی معمولی و آیپاد؟)من خودم این کارو کردم و فکر نمیکنم آیپاد۴ چیزی از گوشی های hi end ی که میگی کم داشته باشه!
من که خیلی هم راضیم! از من میشنوی عاقلانه است! چون برنامه که کم نداره هرچی بخوای هست سرعتشم که خوبه و چون به شبکه موبایل وصل نمیشه باطری بیشتری نگه میداره!
قضاوت با خودته
شما روش فیلم رو راحت میتونید ببینید؟
Last edited by matin_vv; 20-12-2010 at 19:59.
دوست عزیز شما که محدودیت بودجه نداری بهتره آی فون ۴ بگیری، gps هم داره.
من بخاطر محدودیت مالی میخوام این سیستم رو پیاده کنم و خب طبیعتا یه دونه گوشی جیبت باشه که ایپاد هم باشه بهتره دیگه.
ببین من خیلی از دوستام و حتی از فامیلام گوشیاشون قدیمی بوده بعد رفتن اکثرشون (بهتر بگم همشون) htc خریدن بعد نمیدونم چه جوریه که یه سیمکارت الکی انداختن توش بیشتر از امکاناتش استفاده میکنن بعد زنگ خور اصلیشون همون گوشی قدیمیست!
شاید این موردو ۵-۶ نفر تو دانشگاه و ۲-۳ نفر تو فامیلام دیدم!
خوب چه کاریه!! یه آیپاد۴ میگیرم با قیمتی کمتر از htc همیشه باهامه ! برنامه هاش بیشتره و کلی مزایایه دیگه!
من گوشیم ۵۱۳۰ نوکیاست زیر ۱۰۰ تومن با آیپاد۴ ۳۲ گیگ. البته من گوشیم جمه جوره ! و محدودیت مالی داشتم میتونی آیفون۴ بگیری با امکانات مشابه آیپاد یه خورده بیشتر ولی گروووونه!!
![]()
یه دفه ری اینیستال کردم نشد
مسئله اینجاست که چون من دو تا سیمکارت دارم، میخوام یه گوشی دو سیمکارته بخرم . ولی چون گوشی دو سیمکارتی که ویژگیهای قابل توجهی داشته باشه پیدا نکردم، تصمیم گرفتم یه آی پاد هم کنارش بگذارم.
میتونم یه آیفون بخرم، ولی برای سیمکارت دومم لازمه که یکی از گوشی های قدیمیم هم همراهم باشه!
در کل فکر کنم با توجه به تجربیات شما و دوستان، خرید آی پاد با گوشی معمولی گزینه بهتری باشه.
تنها ایرادش GPS هست که از قلم میافته...
Last edited by matin_vv; 20-12-2010 at 22:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)