مر30 از راهنماییتون.
راستی من که امسال سومم چه جوری می تونم نمره ی نهاییمو بالا ببرم؟
تو عید چه جوری و چقدر درس بخونم؟
کدوم درسا رو بخونم؟کدوم کتابای کمک درسی رو بخونم؟
مر30 از راهنماییتون.
راستی من که امسال سومم چه جوری می تونم نمره ی نهاییمو بالا ببرم؟
تو عید چه جوری و چقدر درس بخونم؟
کدوم درسا رو بخونم؟کدوم کتابای کمک درسی رو بخونم؟
کتاب عباس امیدوار برا حسابان حرف نداره!!!((البته این نظر منه!!!))
فقط ای کاش این عباس امیدوار یه قسمت دیگه به این کتاب اضافه میکرد و اونهم اینکه تستهای کنکورش را مال هربخش می اورد!!!البته من که سال سومم چندان نیازی به ان ندارم اما سال دیگه چی کار کنم؟!!!شاید باید برای تست برا حسابان از کانون ابی استفاده کنم هرچند از کتابای ابی کانون زیاد خوشم نمیاد!!!![]()
عربی جامع گاج (گاج سفید ).دبیر عربی ما استاد دانشگاه تهرانه.اون گفت با این کار کنیم.از تابستون تا الان که داریم میخونیم همه راضی اند و خدایی جواب هاش خیلی خوب نوشته شدن.
من خواستم آبی قلم چی رو بگیرم که میگن به چاپ صد و خرده ای رسیده.اما راستش جواباش یه جوری بود یعنی در مقایسه با گاج خیلی خوب نبود و من خوشم نیومد.کتاب خوب به نظر من همین عربی جامع گاج ِ.
من میخوام تا آزمون بعدی قلم چی عربی نشر الگو رو تموم کنم
به نظرتون بعدش چی بگیرم که بدردم بخوره؟
همگامان یا گاج سفید
کدوم مولف
در ضمن اینقدر روی کتابای جمع بندی کنکور سال های گذشته گیر ندید همشون یه جورن منتنها مثل خودروسازهایی وطنی بوقشو یا چراغاشو عوض کردن یه اسم دیگه گذاشتن روش
سریعتر جواب بدید عزیزان چون اینطور که بوش میاد باید کم کم بریم.............
Last edited by saeed atletico; 15-03-2010 at 00:10.
امروز قرار بود دیف 2 رمزینه توزیع بشه ...
از دوستان کسی تونست این کتابو تهیه کنه؟؟؟؟؟
Last edited by rezayamohebi; 15-03-2010 at 11:47.
این کتاب سنجش اخر چه جوریه /؟؟؟
من میخوام بگیرم
تو سایت گاج فقط دروس عمومی ش رو زده
دروس اختصاصی نداره ؟؟؟
میشه راهنمائی کنین؟؟؟
قیمتشم بگین
مرسی
سلام دوستان امروز رفتم بالاخره دیفرانسیل 2 رمزنه رو گرفتم حالا میخوام یه سری نکاتشو بهتون بگم
-کتاب 510 صفحه است تا صفحه 447 آموزش + تست از 447 تا 507 هم پاسخ تشریحی
-فصل 4 مشتق (11 جلسه + 132 تست در متن درس 104 تست در پایان جلسات در مجموع 236 تست
- فصل 5 کاربرد مشتق( 20 جلسه + 363 تست در متن درس 158 تست در پایان جلسات در مجموع 521 تست
- فصل 6 انتگرال ( 14 جلسه + 220 تست در متن درس 148 تست در پایان جلسات در مجموع 368 تست
- تست های آخر جلسات تالیفی هستن ولی در متن درس تستهای سراسری و آزاد داخل و خارج از کشور دیده میشه + بعضی از کنکورهای آزمایشی مثل گزینه 2
- مقدمه خوبی نوشته و تو مقدمه معتقده با تعداد تست زیاد نمیشه به مشتق و کاربر مشتق مسلط شد و برای این کار باید از کل به جزء رسید که منظورش آموزش کاملا مفهومی@
- در مورد مطالب چیزی نمیتونم بگم چون فعلا دیف 1 میخونم
- تکه کلام های دانش آموزان به نظرم زیاد شده
-به گفته مولف در مدت 3 سال 2500 ساعت روی این کتاب وقت گذاشته شده تا هر دانش آموزی در هر سطحی با خوندن دقیق مطالب هیچ گونه مشکلی تو مباحث مطرح شده نداشته باشه.
-راستی دیف 1 فکر کنم 4 سال پیش تالیف شده یعنی الان تجربه مولف نسبت به قبل 4 سال بیشتر شده!!!
-قیمت کتاب کلاس دیفرانسیل 2 : 10800 تومان
شرمنده همه رو مشتاق کردمهدفم گمراه کردن بچه ها نیست الان تقریبا 2 ساله خود من منتظر این کتابم مطمئنم دوستان یه سری اطلاعات در مورد کتاب میخواستن که من هرچی از نظر ظاهری دیدم گفتم
سوالی در مورد کتاب داشتید بپرسید اگه مسافرت نرم جواب میدم
![]()
سلام رفقا.مال حسابانو گرفتم و موند یه عربی و فیزیک و شیمی.
شیمی رو که همه میگن مال بازرگان خوبه.نظر شما چیه؟ بعد اگر ممکنه نام کامل کتابشو هم بگید.
واسه عربی نمیودم دقیقا چی بگیرم؟ اباد فیلی یا خاکباز و ...؟
واسه فیزیک پایه رو که خیلی کف کردم.یکی از دوستان اینجا(جناب nits) گفتن که فیزیک پایه گاج رو بگیرم.یکی از دوستام گرفته بود گفتم اورد دیدم و بسی کف کردم! 3800 تا تست بود.عمرن نرسم نصفشم تموم کنم.نظر دیگه ای ندارین؟ همینو باید بگیرم؟
با تشکر
مگه حتما باید همش رو باید تموم کنی . اول مهم ها و ستاره دار ها و سراسری ها رو حل کن خب .
دادش اینجا دیگه همه بچه ها رفتن سر درس و کنکور . شما هم برو دیگه کتاب خریدن و سوال پرسیدن رو ولش کن .
من خودم به شخصه 1000 بار اینجا گفتم که دیفرانسیل یا فیزیک چی بخرن بچه ها . مثل اینکه بازم ادامه داره
عربی تست همون قلم چی خوبه . من خودم از اون استفاده میکنم و خیلی تو آزمون اسفند خوب زدم . تستاش خوبه . الته من سنجش شرکت کرده بودم .
فیزیک هم همون گاج . عالیه . حرف نداره
بچه ها خداحافظ . تا 11 تیر ماه نمیام . با خبرهای خوب بیاد باشه ؟
سنجش اخر بهتره یا زرد قلمچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ نامه ی گاج خوبه؟؟؟؟
خواهش میکنم جواب بدین )))):
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)