تورنت که هیچ وقت بهترین شرایط نمیشه(مگر این که سیدش خیلی بالا باشه)
روزی حدود 700-800 مگ. .ولی اگه سیدش خوب باشه مطمئنا بالای یک گیگ میتونم بگیرم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تورنت که هیچ وقت بهترین شرایط نمیشه(مگر این که سیدش خیلی بالا باشه)
روزی حدود 700-800 مگ. .ولی اگه سیدش خوب باشه مطمئنا بالای یک گیگ میتونم بگیرم.
ا...
واقعا
پس اگه اینطوره یه سوال داشتیم
آقا آرش شرکت شما سرعت 256 نامحدود میده؟ اگه میده چنده؟؟؟
اصلا میشه در مورد قیمتهای لایزر کمی توضیح بدید؟؟؟
از ساعت 1 تا 7 رایگان
یه نوع سرویس هم داریم که روزهای آخر هفته (5 شنبه - جمعه ) سرتا سر رایگان + از ساعت 1 تا 7 روزهای معمولی ( شنبه تا 4 شنبه )
لایزر یا laser چه فرقی میکنه![]()
سرویس نا محدود بهتون توصیه نمیکنم ولی اگه خواستین از کارا امین بهتون سرویس نامحدود میدم
بهتون یه سرویس 512 معرفی میکنم سرعت 512 رو دانلود منیجر سرعت کمتر از 50 نمیاد تضمین
15 گیگ برا 1 ماه هستش 1 تا 7 شبا رایگان + 5 شنبه جمعه رایگان قیمتشم 39900
براتون تو پست قبلی توضیح دادم
اگه نامحدود خواستین 512 نا محدود براتون میدم 41900
یه کم درگیر مسافرت و کارای عید شدم انشالا لیست قیمت رو سایت و هم به روز میکنم !
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
راستی یکی از دوستا تو این فروم تو مرکز ولیعصر سرویس شبا رایگان و 5 شنبه جمعه رایگان خریده اگه پست من و دیده کمی در مورد این سرویس به دوستا توضیح بده در کل اصلا راضی هستش نیستش !!!
فکر کنم قیمت نامحدود 512 رو اشتباه زدید چون با محدودش 2000 تومان فرق داره.
این 2 روز رایگان کدوم سرویسه؟قیمتش چنده؟محدودیتش چقدره؟
Laser تلفظش لیزره نه لایزر![]()
adsl فقط صبانت.
من مصرف کردم هم سرعتش عالیه هم کیفیتش من سرعت 128 خریده بودم سرعت دانلودم با دانلود منجر در صورتی که سایت محدودیت ایجاد نمی کرد بین 150 تا 200 متغیر بود حیف که محدودیت حجمی داشت برای هر ماه 3 گیگ که من 9 گیگ رو یک ماهه مصرف کردم و تموم شد
توصیه می کنم هر چی می خرین نامحدود بخرین
كسي ميدونه اين عيدي مكس نت كه توسايتش زده توضيح بده؟
تمدید اکانت های یک ماهه از هدیه ای برابر : 15 روز اعتبار اضافی و یا 0.5 برابر ترافیک اضافی
ثبت نام یا تمدید اکانت های سه ماهه از هدیه ای برابر : 30 روز اعتبار اضافی و یا 1 برابر ترافیک اضافی
ثبت نام یا تمدید اکانت های شش ماهه از هدیه ای برابر : 45 روز اعتبار اضافی و یا 1.5 برابر ترافیک اضافی
ثبت نام یا تمدید اکانت های یک ساله از هدیه ای برابر : 60 روز اعتبار اضافی و یا 2 برابر ترافیک اضافی
يعني اگه من 3 ماه10 گيگ بخرم 10 گيگ تبديل به 20 گيگ ميشه؟
نه درسته ! فقط سرعت دانلودشون خیلی فرق داره تو IDM
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
39900 ت قیمتش برای هر ماه 15 گیگ ترافیک داره
اصلا شما اسمشو بزارین ایزو توپ
یه جور لیزره اینم
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
سرویس شتاب شرکت لایزر ( لیزر یا ایزوتوپ ) سرعت 1.5 مگ داره واسه دانلود شبانه
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
عید همگی مبارک امیدوارم هر جای کره خاکی هستین موفق و پیروز باشین . آرزومند براورده شدن بهترین آرزوهای شما هستیم .![]()
من از لایزر از همین آقا آرش خودمون سرویس 512 محدود با حجم 15 گیگ شبا از ساعت 1 تا 7 و پنجشنبه و جمعه ها سرتاسر رایگان گرفتم همین پنجشنبه و جمعه ای که گذشت تونستم با یه سرعت ثابتی دانلود و وبگردی کنم و اصلاً قطعی و کاهش سرعت نداشتم
به نظر من لایزر بهترین شرکت در بین سرویس های ارائه دهنده ADSL در ایران است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)