سلام
منابع دروس عمومیو از کجا میتونم گیر بیارم؟
سلام
دوستان من دیپلم فنی و حرفه ای دارم راهی هست که بدون مدرک پیش دانشگاهی از طریق آزمون بتوان در دانشگاه پیام نور تحصیل کرد؟؟؟؟
تاریخ مراجعتونو که تو "گواهی پذیرش غیر حضوری" مینویسه:
![]()
دفترچه ي فراگير رو كه 15 مهر مياد بگير.اونجوري ميتوني ازمون بدي قبول بشي ايشالا و وارد دانشگاه پيام نور ميشي.دوستان من دیپلم فنی و حرفه ای دارم راهی هست که بدون مدرک پیش دانشگاهی از طریق آزمون بتوان در دانشگاه پیام نور تحصیل کرد؟؟؟؟
پست 3929 رو ببينسلام
یه سوال این گزارش شماره 101 که میگن یعنی چی؟؟؟توی صفحه انتخاب واحد منم نوشته!جلوی همه دروسمم نوشته اساتید گروه آموزشی!اینا یعنی چی؟؟؟ساعت کلاس هم نذاشته فقط ساعت امتحان گذاشته نگین توروخدا که خودخوانن!!!!چجوری عکس انتخاب واحدتونو میگیرید میذارید اینجا منم میخوام اینکارو بکنم تابهتر بتونید کمکم کنید..ممنون میشم راهنمایی کنید
وضعیت درسامم نوشته عادی!
Last edited by hesedahomm; 27-09-2011 at 20:54.
چی میشد از یه نظرایی پیشرفت میداشت این گلستان؟چرا یه جوری مینویسه همه چیو؟!؟سایت دانشگاه فردوسی مشهدو دیدید؟آدم کیف میکنه !البته من نه دانشجوی اونجا بودم نه اهل اونجام
متاسفانه برای منم هنوز زمان مراجعه حضوری رو اعلام نکردن،به نظرتون خودم برم واحد تهران شمال ببينم چه خبره؟سايت پيام نور تهران برای همه واحد ها رو اعلام کرده جز تهران شمال.
من لیست درسارو نمیخوام.منابعو می خوام
مثلا من فارسیو خود خوان برداشتم میخواستم ببینم چه کتابیو برا امتحان باید بخونم؟
توی پیام نور از این خبرها نیست!آدم اینجا باید زجر بکشه البته بستگی به خود آدم داره بعضی ها با هر شرایطی کنار نمیان بعضی ها هم کنار میان. توی پیام نور باید جزو دست دوم باشی تا موفق بشی. البته بازم با حرف خودم موافق نیستم شرایط چیه دیگه؟ هر جوری هست آدم باید برسه به هدفش شرایط نداریم!
Last edited by aristocrat; 27-09-2011 at 21:59.
این منابع دروس عمومی هست ، ولی مال سال 88-87 هست ، فک نکنم عوض شده باشن !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasti rs; 27-09-2011 at 22:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)