نه گل پسر اون گوشی هم مثل یک N82 اصلی هست و فرقی در ظاهرش نیست و تمام بسته بندی و مانند خود N82 هست
تمام فرق بین بورد های اونها اعمال شده.
نه گل پسر اون گوشی هم مثل یک N82 اصلی هست و فرقی در ظاهرش نیست و تمام بسته بندی و مانند خود N82 هست
تمام فرق بین بورد های اونها اعمال شده.
منم امروز خريدم
من 285 خريدم تحت ليسانس فنلاند گارانتي 12 ماهه اتصالات
1 - قيمت ها گوناگون هست و اصل فنلاند توي بازار نيست و همش الكيه!
2 - جالبيش اين بود كه برچسب روي جعبه زده بود تحت ليسانس فنلاند و ساخت چين ولي موقعي كه جعبه را باز كردم بر چسبي بود كه هنوز بر زوي جعبه چسبيده نشده بود و با همان سريال گوشي و مشخصات كه نوشته بود Made In Finland و يك برچسب هم بود كه براي پشت گوشي بود كه فنلاندي بشه! پس خودتون مي تونيد فنلانديش كني
3 - بعضي جاها مي گن 280 يا كمتر ولي بزور مي خوان برات برنامه بريزند كه پولشو در بيارن! در حالي كه نيازي به برنامه ريختن نيست و چرت و پرتهايي كه شركت ما رو مجبور كرده ، گوشي مي سوزه اگه نريزي و...
4 - همانطور كه دوستان قيد كردند با كد #06#* سريالشو با جعبه تست كنيد
دوستان ,عزیزان ,بزرگ واران !!!!
N70 آخری گوشی بود که خود فنلاند تولید میکرد و بسته بندی میکرد که حتی در اون زمان این گوشی در 3 مدل بسته بندی بود که یکی بوسیله ی چین و دیگری به وسیله ی آلمان و فنلاند بودن .از N70 به بعد یا اواسط 2007 به بعد کارخانه ی تولید گوشی های نوکیا به چین بورده شد و اونجا تحت نظرات مهندسین خود نوکیا شروع به کار کردن که الان به این گوشی ها
تحت لیسانس میگن .
خود چین هم بدون نظارت نوکیا این گوشی هارو تولید میکنه که به اونها چینی میگن .
من خودم 100 تا از این برچسب های فنلاند رو الان تو کشوم دارم .
Last edited by SamGun; 09-07-2009 at 21:10.
درسته ولی بعضی از ورژن های اولیه گوشی های خاص هم در فنلاند تولید میشه ...
مبارک باشه. ولی اتصالات رو که درشو تخته کردن![]()
به نظرم بهترین گارانتی نوکیا بود...خودمم با همین گارانتی خریده بودم..!
شاد باشید
احتمالاً برای ایشون اتصالات خالی نبوده ..!!
مثلاً اتصالات نشنال جئوگرافی , ایران اتصالات و .... بوده
.
دقیقاً مثل ساندویچی هایدا .. تا دیدن استقبال شده دیگه همه اومدن یه پسوندی پیشوندی چیزی بهش اضافه کردن ... یارو مغازه زده هایداه
.
قضیه این گارانتی اتصالات هم همینه ....
بله خالي نبوده
روي جعبه زده نوكيا ضمانت 12 ماه و يك بر چسب طلايي original زده
ويك كارت سبز بهم دادن كه روش نوشته پرشين اتصالات IS
یعنی اتصالات اینترنشنال تهران (i2) تخته شده؟
چرا؟
اقا واسه من یه مشکل پیش اومده
من وقتی میرم تو گالری با یه پیغام فیک مواجه مشم که میگه مموری فول در صورتی که 80 90 مگابایت خالی دارم حالا ماهم به هر زبونی تلاش کردیم بهش بفهمونیم که اینقدر خالیه زبون ادم سرش نمیشه رو حرفش وایساده و میگه مموری فول ...!!!
خالا با این زبون نفهم ...: دی.. چی کار کنیم...؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)