تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 1045 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    1- برای ضخیم کردن متن در ورد به غیر از گزینه bold برای بیشتر ضخیم کردن باید چیکار کرد؟
    2- برای کشیدن یه حرف باید از چه گزینه ای استفاده کرد؟
    3- یه متن انتخاب شده هست با چه کلید کنترلی اندازه ان را تغییر دهیم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان .
    من سه تا مشکل دارم که می خواستم ازتون بپرسم
    1 - می خواستم ببینم چه جوری می شه فهمید که یه نفر چه مدت زمانی با ورد کار کرده ؟؟
    2 - می خواستم ببینم که چک باکس کنترل کاراکتر در ورد 2003 کارش چیه و ایا معادلی تو ورد 2007 داره ؟
    3 - می خواستم ببینم که چه جوری می تونیم تنظیم کنیم که هنگام خارج شدن از ورد یا اون document که فعاله خودش به صورت اتومات بک آپ بگیره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آفیس من هم چنین اخطاری میده چند بار اوکی میکنم بعد کار میکنه فکر میکنم از وقتی درایو کیبوردم را که دکمه های آفیس داره نصب کردم اینطوری شد.
    دوست خوبم مشکل من همچنان با قیست!!!!

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

با عرض سلام
    من روشی که بتوان یک AutoShape را به مانند جدول به دو قسمت‌هایی تقسیم کنید بلد نیستم و یا شاید اصلاً چنین کاری عملی نباشد ولی شما می‌توانید در شکل مورد نظرتان در هر دو طرف از همان Text Box استفاده کنید و مطالبتان را در آن یادداشت کنید. من دقیقاً نمی‌دانم که شما چرا مي‌خواهید چنین کاری انجام دهید. ولی یک کار دیگری که می‌توانید انجام دهید اینست که از نرم‌افزار اکسل استفاده کنید و در اصل یک جدول واقعی ایجاد کنید که کادرهای اطراف آن به مانند شکل شما باشد و در نهایت آن را به Word وارد کنید و یا این‌که از همان تصویر بگیرید و به مانند روشی که در قبل گفتم عمل کنید. به خدا دیگه چیزی به ذهنم نمی‌رسه.
    دوست عزیز، خودم توی Word درستش کردم. درون AutoShape یک جدول دو ستونه ساختم. و کادر اطرافش رو برداشتم. به این طریق، همان چیزی که میخواستم ایجاد شد. در ضمن من این طرح رو فقط به خاطر شکیل شدن صفحات مجله می خواستم. چون همونطور که گفتم، من این طرح رو در یک مجله دیده بودم و به دنبال ساختن چنین چیزی بودم. که خوشبختانه حل شد.

یه سوال دیگه هم دارم. من تا الان از Word XP استفاده می کردم (ورژن 2002). حالا Word 2007 رو نصب کردم و دیدم که محیطش خیلی با Word XP فرق داره. و یه جورایی User Friendly نیست. (شاید هم من بهش عادت ندارم). میخوام نظر شما رو درباره Word 2007 بدونم. آیا شما می تونید به راحتی با Word 2007 کار کنید؟ و ارزش داره که من هم از این به بعد فقط با ورژن 2007 کار کنم؟
    Last edited by hfj; 14-10-2009 at 15:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام، من یه فایل ورد تو قطع وزیری دارم و با هیچ نرم افزاری نتونستم به فایل پی دی اف تبدیلش کنم. انگار مشکل تو غیر استاندارد بودن اندازه صفحاته!!؟ چیکار میتونم انجام بدم که این مشکل حل شه؟

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، من یه فایل ورد تو قطع وزیری دارم و با هیچ نرم افزاری نتونستم به فایل پی دی اف تبدیلش کنم. انگار مشکل تو غیر استاندارد بودن اندازه صفحاته!!؟ چیکار میتونم انجام بدم که این مشکل حل شه؟
    سلام
    ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم...

قطع كار در ورد هيچ ربطي به pdf شدن اون نداره... اشكال در جاي ديگه‌ايست.... از چه نرم‌افزاري براي ساختن pdf استفاده ميكنين؟
    چه ايرادي ميگيره و يا چه پيغامي ميده؟ فايل pdf رو اصلا نميسازه و يا ميسازه و بازش نميكنه ....

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز، خودم توی Word درستش کردم. درون AutoShape یک جدول دو ستونه ساختم. و کادر اطرافش رو برداشتم. به این طریق، همان چیزی که میخواستم ایجاد شد. در ضمن من این طرح رو فقط به خاطر شکیل شدن صفحات مجله می خواستم. چون همونطور که گفتم، من این طرح رو در یک مجله دیده بودم و به دنبال ساختن چنین چیزی بودم. که خوشبختانه حل شد.

یه سوال دیگه هم دارم. من تا الان از Word XP استفاده می کردم (ورژن 2002). حالا Word 2007 رو نصب کردم و دیدم که محیطش خیلی با Word XP فرق داره. و یه جورایی User Friendly نیست. (شاید هم من بهش عادت ندارم). میخوام نظر شما رو درباره Word 2007 بدونم. آیا شما می تونید به راحتی با Word 2007 کار کنید؟ و ارزش داره که من هم از این به بعد فقط با ورژن 2007 کار کنم؟
    خوشحالم که بالاخره خودتان به جواب سئوالتان رسیدید. (این کارها واقعاً یعنی خلاقیت شخصی که در هیچ کتاب و جزوه‌ای یافت نمی‌شود و برای من هم جالب بود). و اما مطلب دیگر که شما اشاره کرده بودید که این مورد را در یک مجله دیده بودید و باید به شما عرض کنم که کار مجله و روزنامه اصلاً با برنامه Word انجام نمی‌شود و برای تهیه آن از برنامه‌‌های InDesign, page Maker, Quark Spress استفاده می‌شود که ایندیزاین از همه معروفتر و بهتر است.
    در مورد استفاده از Word باید بگویم که من هم با XP و 2003 و 2007 کار کرده‌ام و هنوز هم کار می‌کنم و هر سه برنامه را با هم در کامپیوترم نصب کرده‌ام ولی به شخصه خودم بیشتر با 2003 کار می‌کنم چون خیلی بهتر با محیط آن آشنا هستم و راحت‌تر کار می‌کنم ولی در پاره‌ای از زمان‌ها مخصوصاً تغییر کادرهای تصاویر و غیره از 2007 استفاده می‌کنم و بعد در 2003 پیست می‌کنم.
    در مجموع حال که شما 2007 را نصب کرده‌اید سعی کنید که با آن کار کنید و مطمئن باشید خیلی زود با محیط آن آشنا خواهید شد و آن را فرا خواهید گرفت و بدانید که واقعاً از XP خیلی کاربرپسندتر است.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    1- برای ضخیم کردن متن در ورد به غیر از گزینه bold برای بیشتر ضخیم کردن باید چیکار کرد؟
    2- برای کشیدن یه حرف باید از چه گزینه ای استفاده کرد؟
    3- یه متن انتخاب شده هست با چه کلید کنترلی اندازه ان را تغییر دهیم ؟
    جواب 1) برای بیشتر ضخیم‌کردن می‌توانید اندازه فونت متن مورد نظر خود را درشت‌تر کنید و یا از یک فونت ضخیم‌تر استفاده کنید. مثلاً به جای فونت Nazanin از فوت Titr استفاده کنید.
    جواب 2) برای کشیدن یک حرف از Ctrl+J استفاده کنید. در برخی موارد از Shift + - استفاده می‌شود.
    جواب 3) در کامپیوتر من با کلید Ctrl + ] فونت انتخابی درشت می‌شود و با Ctrl + [ فونت انتخابی کوچک می‌شود. و یا همان گرفتن کلید Ctrl و فشردن حرف (چ) و (ج).

9. این کاربر از H.Mahmoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یک مشکل بزرگ در world 2007
    زمانی که با استفاده از ابزار نقاشی در world 2007 کادری را باز می کنیم یا خط می کشم در زمان گرفتن پرینت این کادر یا خط کشی ها چاپ نمی شود.
    قبلاً هم این مشکل را داشتم ولی یادم رفته چه کار میکردم
    خیلی حیاتی است زودتر کمک کنید
    فایلتان را به Pdf‌ تبدیل کنید و ببینید در Pdf کادرها قرار می‌گیرند یا خیر؟
    اگر دیدید در فایل Pdf کادرها قرار دارند پس مشکل از تنظیمات پرینتر شماست و باید آن را تنظیم کنید که هر پرینتری تنظیمات خاص خودش را دارد. در نهایت اگر وقت ندارید فایل Pdf‌ را به دفتر فنی ببرید و از آن پرینت بگیرید.
    اگر در فایل Pdf کادرها قرار ندارند دیگر من چیزی به ذهنم نمی‌رسه، زیرا تا به حال با این مشکل مواجه نشده‌ام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام، ممنون!
    -1موقعی که از Nitro pdf استفاده میکنم علاوه بر یه فایل پی دی اف هم نام فایل وردم، یه فایل دیگه مثلا به اسم @BCL@3013CEBB.pdf ایجاد میکنه که انگار لازمه pdf ایجاد فایل اصلیمه و در آخرین مرحله پیغام میده که
    Unable to open .../@BCL@3013CEBB.pdf for writing!
    2-زمانی هم که از Acrobat pdf convertor یا Adobe pdf استفاده میکنم پیغام میده که برای فونت های متن (Bnazanin,B titr) محدودیت داره..
    Error: TitrBold cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%
    Font vendor (Macromedia) does not permit this font to be embedded in PDF
    - 3از 2 تا نرم افزار دیگه هم استفاده کردیم، با یکیشون میشه فایل pdf ایجاد کرد اما حاشیه هاش تنظیم نیست و بخشی از متن کناره های هر سطر حذف شده !
    * تصور نمیکنم مشکل مربوط به نصب نرم افزارهای تبدیل باشه چون بقیه فایل هام به راحتی تبدیل میشن اما برای تبدیل این یکی حتی به 3-4 تا مرکز کامپیوتری هم مراجعه کردیم و نتیجه هیچ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •