سلام دوستان
1- برای ضخیم کردن متن در ورد به غیر از گزینه bold برای بیشتر ضخیم کردن باید چیکار کرد؟
2- برای کشیدن یه حرف باید از چه گزینه ای استفاده کرد؟
3- یه متن انتخاب شده هست با چه کلید کنترلی اندازه ان را تغییر دهیم ؟
سلام دوستان
1- برای ضخیم کردن متن در ورد به غیر از گزینه bold برای بیشتر ضخیم کردن باید چیکار کرد؟
2- برای کشیدن یه حرف باید از چه گزینه ای استفاده کرد؟
3- یه متن انتخاب شده هست با چه کلید کنترلی اندازه ان را تغییر دهیم ؟
سلام به همه ی دوستان .
من سه تا مشکل دارم که می خواستم ازتون بپرسم
1 - می خواستم ببینم چه جوری می شه فهمید که یه نفر چه مدت زمانی با ورد کار کرده ؟؟
2 - می خواستم ببینم که چک باکس کنترل کاراکتر در ورد 2003 کارش چیه و ایا معادلی تو ورد 2007 داره ؟
3 - می خواستم ببینم که چه جوری می تونیم تنظیم کنیم که هنگام خارج شدن از ورد یا اون document که فعاله خودش به صورت اتومات بک آپ بگیره ؟
آفیس من هم چنین اخطاری میده چند بار اوکی میکنم بعد کار میکنه فکر میکنم از وقتی درایو کیبوردم را که دکمه های آفیس داره نصب کردم اینطوری شد.
دوست عزیز، خودم توی Word درستش کردم. درون AutoShape یک جدول دو ستونه ساختم. و کادر اطرافش رو برداشتم. به این طریق، همان چیزی که میخواستم ایجاد شد. در ضمن من این طرح رو فقط به خاطر شکیل شدن صفحات مجله می خواستم. چون همونطور که گفتم، من این طرح رو در یک مجله دیده بودم و به دنبال ساختن چنین چیزی بودم. که خوشبختانه حل شد.
یه سوال دیگه هم دارم. من تا الان از Word XP استفاده می کردم (ورژن 2002). حالا Word 2007 رو نصب کردم و دیدم که محیطش خیلی با Word XP فرق داره. و یه جورایی User Friendly نیست. (شاید هم من بهش عادت ندارم). میخوام نظر شما رو درباره Word 2007 بدونم. آیا شما می تونید به راحتی با Word 2007 کار کنید؟ و ارزش داره که من هم از این به بعد فقط با ورژن 2007 کار کنم؟
Last edited by hfj; 14-10-2009 at 15:54.
سلام، من یه فایل ورد تو قطع وزیری دارم و با هیچ نرم افزاری نتونستم به فایل پی دی اف تبدیلش کنم. انگار مشکل تو غیر استاندارد بودن اندازه صفحاته!!؟ چیکار میتونم انجام بدم که این مشکل حل شه؟
سلام
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم...
قطع كار در ورد هيچ ربطي به pdf شدن اون نداره... اشكال در جاي ديگهايست.... از چه نرمافزاري براي ساختن pdf استفاده ميكنين؟
چه ايرادي ميگيره و يا چه پيغامي ميده؟ فايل pdf رو اصلا نميسازه و يا ميسازه و بازش نميكنه ....
خوشحالم که بالاخره خودتان به جواب سئوالتان رسیدید. (این کارها واقعاً یعنی خلاقیت شخصی که در هیچ کتاب و جزوهای یافت نمیشود و برای من هم جالب بود). و اما مطلب دیگر که شما اشاره کرده بودید که این مورد را در یک مجله دیده بودید و باید به شما عرض کنم که کار مجله و روزنامه اصلاً با برنامه Word انجام نمیشود و برای تهیه آن از برنامههای InDesign, page Maker, Quark Spress استفاده میشود که ایندیزاین از همه معروفتر و بهتر است.
در مورد استفاده از Word باید بگویم که من هم با XP و 2003 و 2007 کار کردهام و هنوز هم کار میکنم و هر سه برنامه را با هم در کامپیوترم نصب کردهام ولی به شخصه خودم بیشتر با 2003 کار میکنم چون خیلی بهتر با محیط آن آشنا هستم و راحتتر کار میکنم ولی در پارهای از زمانها مخصوصاً تغییر کادرهای تصاویر و غیره از 2007 استفاده میکنم و بعد در 2003 پیست میکنم.
در مجموع حال که شما 2007 را نصب کردهاید سعی کنید که با آن کار کنید و مطمئن باشید خیلی زود با محیط آن آشنا خواهید شد و آن را فرا خواهید گرفت و بدانید که واقعاً از XP خیلی کاربرپسندتر است.
جواب 1) برای بیشتر ضخیمکردن میتوانید اندازه فونت متن مورد نظر خود را درشتتر کنید و یا از یک فونت ضخیمتر استفاده کنید. مثلاً به جای فونت Nazanin از فوت Titr استفاده کنید.
جواب 2) برای کشیدن یک حرف از Ctrl+J استفاده کنید. در برخی موارد از Shift + - استفاده میشود.
جواب 3) در کامپیوتر من با کلید Ctrl + ] فونت انتخابی درشت میشود و با Ctrl + [ فونت انتخابی کوچک میشود. و یا همان گرفتن کلید Ctrl و فشردن حرف (چ) و (ج).
فایلتان را به Pdf تبدیل کنید و ببینید در Pdf کادرها قرار میگیرند یا خیر؟
اگر دیدید در فایل Pdf کادرها قرار دارند پس مشکل از تنظیمات پرینتر شماست و باید آن را تنظیم کنید که هر پرینتری تنظیمات خاص خودش را دارد. در نهایت اگر وقت ندارید فایل Pdf را به دفتر فنی ببرید و از آن پرینت بگیرید.
اگر در فایل Pdf کادرها قرار ندارند دیگر من چیزی به ذهنم نمیرسه، زیرا تا به حال با این مشکل مواجه نشدهام.
سلام، ممنون!
-1موقعی که از Nitro pdf استفاده میکنم علاوه بر یه فایل پی دی اف هم نام فایل وردم، یه فایل دیگه مثلا به اسم @BCL@3013CEBB.pdf ایجاد میکنه که انگار لازمه pdf ایجاد فایل اصلیمه و در آخرین مرحله پیغام میده کهUnable to open .../@BCL@3013CEBB.pdf for writing!2-زمانی هم که از Acrobat pdf convertor یا Adobe pdf استفاده میکنم پیغام میده که برای فونت های متن (Bnazanin,B titr) محدودیت داره..Error: TitrBold cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%Font vendor (Macromedia) does not permit this font to be embedded in PDF- 3از 2 تا نرم افزار دیگه هم استفاده کردیم، با یکیشون میشه فایل pdf ایجاد کرد اما حاشیه هاش تنظیم نیست و بخشی از متن کناره های هر سطر حذف شده !* تصور نمیکنم مشکل مربوط به نصب نرم افزارهای تبدیل باشه چون بقیه فایل هام به راحتی تبدیل میشن اما برای تبدیل این یکی حتی به 3-4 تا مرکز کامپیوتری هم مراجعه کردیم و نتیجه هیچ
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)