خوب مگی جان بی زحمت این آموزش زن گرفتن هم به طور کامل برای ما بگزار که من بدجوری توش موندم هر کاری می کنم نمیشه که نمیشه لطفا کامل باشه چون قبلا هم دیدم اما نفهمیدم باید چیکار کنم.
خوب مگی جان بی زحمت این آموزش زن گرفتن هم به طور کامل برای ما بگزار که من بدجوری توش موندم هر کاری می کنم نمیشه که نمیشه لطفا کامل باشه چون قبلا هم دیدم اما نفهمیدم باید چیکار کنم.
منم خودم دنبال این قضیه بودم که چطور میشه ازدواج کرد سرچ کردم که به این پست برخوردم:
فکر کنم همین کامل باشه...
تکمیل میکنم:
راه اول:
1.اولش همش با یارو talk => Chat و Tell Joke رو بزن. تا وقتی که عدد بالایی رابطشون برسه به 100 و دوست بشن و یه اسمایل سبز روی نوار بالایی بیاد.
2.بعدش admire و Flirt رو شروع کن به زدن. و بعدش Hug ==>Friendly و بعدشم Kiss ==>First Kiss رو بزن تا یه قلب صورتی کنار همون اسمایل بیاد.
3. بعدش نوبت به محتویات داخل Hug و Kiss و Admire و Flirt میرسه که به دلخواه همینطور ادامه بده. هرچی بیشتر ازشون بزنی داخل هرکدوم بیشتر باز میشه. مثلا داخل Kiss اولش فقط First Kiss رو داره اما بعد از یه مدت مثلا Tender هم اضافه میشه. بعد از یه مدت که این کارا رو کردی به احتمال زیاد دوتا اسمایل سبز جفت میاد زیر نوار پایینی.
4. حالا اینقدر این کارو تکرار کن تا به Flirt ==> Goose برسی. وقتی اینو زدی به احتمال زیاد یه قلب قرمز پایین قلب صورتی میاد.
5. حالا دیگه میتونی بری Purpose ==> Engagement رو بزنی.
6. اگه میخوای عروسی بگیری که بعد از Engagement برو سر تلفن و Party رو بزن و wedding رو بزن. بعدشم یه کیک عروسی و از اینا که مثل دروازن (هردوشون تو قسمت وسابل جشنی ها هستن) بخر و وقتی مهمونا اومدن کلیک کن روشون. اگه هم نمیخوای عروسی بگیری بعد از اینکه Engagement رو زدی Purpose =>Marriage رو بزن.
راه دوم:
1. همش با تلفن با یارو حرف میزنی. اینقدر که هر دو تا اسمایل سبز هم پایین هم بالا بیان.
2. یارو رو دعوت میکنی و مراحل 4 به بعد رو انجام میدی.
سلام یک سوال چه جوری میشه تو دانیشگاه پایان نامه تحویل دهد؟
بعد از تمام شدن امتحانا؟؟؟
اگر منظورتون مراسم هست كه بايد با تلفن مراسم رو بگيريد ( بعد از تمام شدن درس )
اگر منظورتون اون لوح هست ، بعد از اينكه به شهر منتقل شديد به كوله پشتيتون منتقل ميشه![]()
این apartment life رو کسی داره؟
جریان جادوگری و جادوگر شدن توش چیه؟
هيچي توي اين نسخه ، اگر يك روز بريد توي پارك بشينيد بعد از مدتي يك جادوگر مياد ، كه اگر باهاش دوست بشيد ميتونيد ازش جادوگري ياد بگيريد
جادوگر فقط در مكان هايي مياد كه رفت و آمد كمتر باشه ، مثلا توي رستوران ها و فروشگاها به ندرت پيداش ميشه
لازم هم نيست حتما روز باشه ، من توي شب هم جادوگر ديدم
شما ميتونيد در هنگام ياد گيري جادو يا جادوهاي پليد رو ياد بگيريد كه در اون صورت به جادوگر سياه تبديل ميشيد ، و هم ميتونيد جادوي خوبي رو ياد بگيريد كه در اون صورت به جادوگر خوب تبديل ميشيد ، ميتونيد هم ميانه رو انتخاب كنيد كه يك جادوگر معمولي هست
يك ديگ هم داره كه توش اشياء جادويي رو ميسازه
یک سوال : میگم من موقع عروسی هر کار میکنم عروسیم خوب در نمی آد یعنی آخر عروسی Dis.... میگیرم تمام امکاناتم آماده کردم مثل بادکنک و میز شام عروس که تازه غذا هم توش گزاشتم ولی کسی برنداشت ( میز هم داشتم که بشینند) همچنین ضبط و پیانو هم داشتم که ضبط روشن کردم رفتم سراغ پیانو زدن و بعدش بیلیارد که تعداد کمی بازی میکردن و سرو مشروب که البته تلفن زدم اون یارو گارسونه مشروبم اومد سرو کرد خلاصه همه چیز بود ولی بازم نشد.
باید وسط عروسی حلقه ی ازدواج به زنم بدم؟؟؟؟؟؟؟
بايد اون دروازه رو كه بهش گل وصل هست رو بخريد ، و موقع عروسي روي اون كليك كنيد و Marriage رو بزنيد ، اونوقت به عروس حلقه ميده و مهمونا هم تماشا ميكنن و دست ميزنن ، اگر اين كار رو نكنيد عروسي بهم ميخوره
سلام به همه ی سیمز بازهای عزیز ....
میبینم که بحث ازدواج داغـــــه !
خوب از اونجایی که وجود بازیه سیمز در کامپیوتر به دلیل ایجاد مشکلات عجیب غریبی که نهایتا" منجر به عوض کردن ویندوز میشد با مخالفت خواهر عزیز روبه رو شد ... پاگ کردیم فعلا" تا هم به درس ها بیشتر برسیم هم سیستم سالم بمونه !!!
اما یه سوال دارم ...
تو پک Bon voyage کسی تونسته تمام اون شکلک ها رو کامل بگیره ؟!!
وقتی همش رو پر کنی چی بهت میده ؟!!!
و همینطور اون قفسه شیشه ایه .. نوشته بود اگه درست پرش کنی جایزه داره ...
100 بار با چیزایی که پیدا کرده بودم یا از سفر هام خریده بود پرش کردم ولی هیچی نشد !!!
چه طوریـــه ؟!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)