تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 1126 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه ahamid555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

رفتم از بايوس s.m.a.r.t فعال كردم اين بار مينويسه smart capable and status ok
    بعدشم كه هنك ميكنه از برنامه اي هم نميتونم براي تعمير هارد استفاده كنم سيستم با هارد بوت نميكنه وارد بايوس هم نميشه ولي وقتي هاردو در ميارم تو بايوس ميره

داره خودمونی میشه mohsen_n94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

رفتم از بايوس s.m.a.r.t فعال كردم اين بار مينويسه smart capable and status ok
    بعدشم كه هنك ميكنه از برنامه اي هم نميتونم براي تعمير هارد استفاده كنم سيستم با هارد بوت نميكنه وارد بايوس هم نميشه ولي وقتي هاردو در ميارم تو بايوس ميره
    دوست عزيز شما اگه صبر كنيد به احتمال زياد از هنگي در مياد به از اون مرحله رد ميكته ولي شايد پيغام بده كه هارد خرابه بك آپ بگيرين و عوض كنيد.
    و حتما بد سكتور داره كه نميتونه درست بشناستش.
    هاردتون چه مدليه؟ چند گيگ؟ ساتا يا آي دي اي؟

---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

من که نتونستم مدلشو پیدا بکنم اگر میشه یکی از دوستان چک بکنه مدلش این هست :
    PN:E05A050CAU2AK
    S/N:514PT25LTMC3
    500 GB
    اینارو تونستم پشتش پیدا بکنم آخه کارتونشو گم کردم مرسی
    مدل هارد شما داخل سايت نيست.
    اينجوري كه معلومه شايد هارد درست به تبديلش متصل نيست
    بايد بفرستيد گارانتي يا اينكه هارد رو باز كنيد و با ساتا به سيستم متصل كنيد.
    Last edited by mohsen_n94; 07-02-2012 at 17:50.

3. 2 کاربر از mohsen_n94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

هاردم maxtor 160 g ساتا هست شش سالشه!
    تنها قطعه اي بود كه خراب نشده بود
    من فقط ازين ناراحتم كه ﭽرا تو اين ﮔروني هارد خراب شد
    الان دارم يه راهي امتحان ميكنم اﮔه جواب داد ميﮔم

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    فردا!

پيش فرض

مشكلم حل شد
    هاردو دراوردم بعد از رد كردن صفحه اول وصل كردم بعد هارد wipe كردم شش ساعت طول كشيد الانم دارم ويندوز نصب ميكنم ولي احساس ميكنم سرعتش كنده بعضي جاها ﮔير داره

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

مشكلم حل شد
    هاردو دراوردم بعد از رد كردن صفحه اول وصل كردم بعد هارد wipe كردم شش ساعت طول كشيد الانم دارم ويندوز نصب ميكنم ولي احساس ميكنم سرعتش كنده بعضي جاها ﮔير داره
    به نظرم بهتره فعلا بيخيال نصب ويندوز روي اين هارد بشين و اگه هارد ديگه اي دارين يا سيستم ديگه اي اطلاعاتتون رو كپي و بعد از ان هارد را فرمت سطح پايين كنيد و با نرم افزار هاي مختلف تستش كنيد و اگه مشكلي داره رفعش كنيد چون ممكنه مشكلش جدي و غير قابل حل بشه.
    Last edited by mohsen_n94; 08-02-2012 at 12:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام من یک هار maxtor 40 GB دارم چند روزی بود به کامپیوتر وصل نکرده بودم امروز که وصل کردم اسم درایو به Local Disk تغییر کرده بود و اومدم باز کنم این ارور رو داد :
    G:/ is not accessible.
    The file or directory is corrupted or unreadable

خواهش میکنم کمک کنید اطلاعات این هارد حاصل یک ماه بی خوابیه خواهش میکنم کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام من یک هار maxtor 40 GB دارم چند روزی بود به کامپیوتر وصل نکرده بودم امروز که وصل کردم اسم درایو به Local Disk تغییر کرده بود و اومدم باز کنم این ارور رو داد :
    G:/ is not accessible.
    The file or directory is corrupted or unreadable

خواهش میکنم کمک کنید اطلاعات این هارد حاصل یک ماه بی خوابیه خواهش میکنم کمک کنید.

اگه اطلاعاتش مهمه نبايد فرمتش كنيد.
    با يكي از نرم افزار هاي ريكاوري اطلاعات مثل:‌ get data back درايو مورد نظرتونو اسكن كنيد و اطلاعات رو كپي كنيد داخل يك درايو ديگه و بعد درايو رو فرمت كنيد.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقت پیش یکی اینجا مشکلی در مورد فلش دیسک اش گذاشته بود اینکه شناسایی نمیشد و می خواست اطلاعات روش رو برداره ..... حالا من هم همین مشکل رو دارم اما الان پست رو پیداش نکردم میشه بگید چطور میشه همچین کاری کرد ؟ چه نرم افزاری باید استفاده کرد ؟

ممنون

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با تشکر استاد عزیز ! لب تاب را با چارجر روشن کردم بعدآ میخواستم با EDGE MODEM به انترنت وصل شوم هیچ برنامه دیگری بالا نبود
    با برنامه HDD Regenerator هم یواس بی بوت ساختم با آن لب تاب را بوت کردم بد سکتور نشان میده اما Repiar نمیشه و ضمنآ در هنگام بوت همچنان صدای کلیک ماوس شنیده میشه و دیر بوت میشه
    منظرم
    ممنونم.
    بدون هیچ اتلاف وقتی لب تاب رو به یکی از تعمیرگاه های مجاز ببرین. تا هارد رو براتون بهسازی کنن.

سلام دوستان
    چند وقت پیش یکی اینجا مشکلی در مورد فلش دیسک اش گذاشته بود اینکه شناسایی نمیشد و می خواست اطلاعات روش رو برداره ..... حالا من هم همین مشکل رو دارم اما الان پست رو پیداش نکردم میشه بگید چطور میشه همچین کاری کرد ؟ چه نرم افزاری باید استفاده کرد ؟

ممنون
    سلام.
    اگر فلش شناسایی نشه، چیپ اصلی به مشکل برخورده و نمیشه به بازیابی اطلاعات امیدی داشت! مگر در صورت
    تعمیر چیپ!

داره خودمونی میشه masoudmoosavy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

12 لطفا کمک کنید

سلام
    من یه هارد اکسترنال adata superior sh93 دارم یه چند بار اطلاعاتش دیر اومد منم از usb بی هوا درش آوردم بعد دیگه نیومد هی پیغام میداد فرمت کن منم نکردم آخه اطلاعاتش رو می خواستم.
    بعد نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردم چند ساعت طول کشید 795 بد سکتور پیدا کرد و درمانش کرد ولی بازم نیومد بعد دوباره اسکنش کردم 15 تا تاخیر یا delays پیدا کرده همشم همون اول هارده حالا بازم دارم اسکن میکنم .
    خب حالا پیشنهاد دوستان چیه ؟
    راستی کسی میدونه باید با این
    delays چی کار کرد؟
    یه نفر به من کمک کنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by masoudmoosavy; 09-02-2012 at 13:12. دليل: کمال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •