وقتی میشه جلوی خراب کردن داستان واسه همون یک در میلیون رو با دقیقا 2 کلیک گرفت که 10 ثانیه هم وقت نمی بره ، چه اصراریه اسپویل نذارید ؟
وقتی میشه جلوی خراب کردن داستان واسه همون یک در میلیون رو با دقیقا 2 کلیک گرفت که 10 ثانیه هم وقت نمی بره ، چه اصراریه اسپویل نذارید ؟
سلام دوستان
دیگه استفاده از اسپویلر در این قبیل بحثها امری بدیهی است
تشخیص زمان استفادهاش هم کار سختی نیست.
شاید کسی بین بحثها سوال دیگهای داشته باشه و با این وضع داستان براش اسپویل بشه و...
خب به لطف این تاپیک خیلی قبلتر از اینکه بهش برسم ایتاچی اوچیها برام اسپوبل دیده شد رفت
البته برای بهتر شدن این وضعیت هم برنامههایی مدنظره.
اگر پیشنهادی هم هست بفرمایید
ممنون
دوست عزیز بعضی ها (مثل من) خوندن مانگا براشون جذابیتی نداره و انیمه رو دنبال میکنن و همونطور که خودتون بهتر از من میدونید, از نظر داستانی بین این دو, خیلی فاصله است. و از طرفی همونطور که دوستان دیگه هم گفتن, استفاده از اسپویلر وقت چندانی از شما نمی گیرهآقا این چه بساطیه آخه همش تگ اسپویل میذارین؟؟؟ما میخوایم راجع به مانگا بحث کنیم اگه کسی نمیخواد واسش اسپویل بشه بهتره خودشو زودتر آپدیت کنه و برسونه به مانگا یا اصلا به اینجور تاپیکا سر نزنه!!! همه پستا تگ اسپویل دارن...زیبایی تاپیک به هم ریختهاصلا این جو اسپویل از کجا شروع شدش؟؟؟
باشد ... چشم... من تسلیمم...به نظر جمع احترام میذارم...
راستی مانگای 653 هم اومده...انگار جدیدا یه هفته درمیون سه شنبه ها مانگا میاد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ای بابا مانگا دیگه مانگا نیست .. با اینکه در طی هفته های گذشته به شدت به روند ادامه مانگا امیدوار شده بودم ولی با خوندن این مانگا به شدت علاقه ام افت کرد ..راستی مانگای 653 هم اومده
کلا تاک جوتسو می تواند حتی پدر هاشیراما را هم در بیاورد این که یه اوبیتو بود !
معلوم میشه اصلا دانای کل با تمام این نینجاهای درپیت قابل مقایسه نیست .. حیف این اسم که اوبیتو به خودش داد !! دانای کل ... حیف 10 دم که افتاد دست این اوبیتو .. کاش دست یکی مثل اروچیمارو بود !!! واقعا حیف !!
محتوای مخفی: ...
محتوای مخفی: ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)