درست، ولی در کل چه سودی میتونه داشته باشه؟ خوب حالا 10 -15 تا پستش تایید! بقیش که فعال میشه دیگه شروع میکنه به......
من که مخالف نیستم اگرم باشم چه کاری از دستم برمیاد؟![]()
درست، ولی در کل چه سودی میتونه داشته باشه؟ خوب حالا 10 -15 تا پستش تایید! بقیش که فعال میشه دیگه شروع میکنه به......
من که مخالف نیستم اگرم باشم چه کاری از دستم برمیاد؟![]()
سلام دوسـت عزیز اگه پست و تایپکی از شما ترش بشـه از شمارش پست ها کم میشـه ( 100% ) ..
اگه تو انجمن های که شمارش پست ها خاموشـه تـرش بشـه شمارش پست ها تغییری نمیکنـه !
دوست داری برا تسـت یکی از پست هاتو حـذف کنـــم ببینی کم میشــه .
موفق باشید!
با سالم
تازه وارد این انجمن شدم می خواستم بدونم در مورد تعمیرات، آموزش فتوکپی نیز مطلب های جذاب هست
من چطوری می تونم وارد انجمن و بحث ها بشم؟
انجمن از بخش های مختلف تشکیل شده.شما بحث مربوطه رو در هر تایپیک مثل پستی که الان دادین مطرح کنید.اولین قانوناشم.من چطوری می تونم وارد انجمن و بحث ها بشم؟
فارسی نوشتن و رعایت ادب.همین چیزه خاصی نداره.![]()
سلام دوست من.
اینجا اموزش تعمیرات نداریم.
برای اموزش باید به سایت irantk بروید که تعمیرکارها در انجا هستند.
اما مشکلات کاربرات در خصوص پرینتر و ریتر ها و ....
در این انجمن برسسی میشود/.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من مي خواهم در برنامه فلش توي يك صفحه عكسهاي كوچك داشته باشم كه وقتي روي آن كليك مي كنيم در همان صفحه عكس بزرگ را نشان دهد من در صفحه سيمبل movi clip ايجاد كردم و عكسهاي كوچك را آوردم و خاصيت button به آنها دادم و كد آن را هم نوشتم اما نمي دانم چرا اجرا نمي كند. لطفا راهنمايي كنيد
سلام
طریقه این که یه نوشته رو لینک کنیم چطوره؟
ممنون
برای گروه کاربران عــادی انجمن ، این امکان وجود نداره. . . شما باید خود لینک رو قرار بدین.
سوالت رو اینجا مطرح کن دوست عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)