تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 396 از 1635 اولاول ... 2963463863923933943953963973983994004064464968961396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه A m i N i m A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Eldorado

پيش فرض

سلام... چند عدد سوال داشتم از اساتید بخش...
    من دنبال دوربینی میگردم که حدود ی۲۰۰ و ۲۵۰ تومن باشه. همه میگن cannon بگیر! ولی من یه سری سامسونگ هایی دیدم که قیمتش پاییت تر از اینا است و امکاناتش بالاتر.

حقیقت این است که دنبال عکاسی حرفه ای نیستم. فقط این که عکس با کیفیتی بگیره. سریع باشه. اولویت با زوم اپتیکاله نه مگاپیکسل.
    دیگه نمیدونم چی بگم. اگه میشه راهنماییم کنین. cannon چی داره که هی توصیه میکنن. مارک های دیگه چی؟ چی کار کنم من؟!!!
    مرسی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام... چند عدد سوال داشتم از اساتید بخش...
    من دنبال دوربینی میگردم که حدود ی۲۰۰ و ۲۵۰ تومن باشه. همه میگن cannon بگیر! ولی من یه سری سامسونگ هایی دیدم که قیمتش پاییت تر از اینا است و امکاناتش بالاتر.

حقیقت این است که دنبال عکاسی حرفه ای نیستم. فقط این که عکس با کیفیتی بگیره. سریع باشه. اولویت با زوم اپتیکاله نه مگاپیکسل.
    دیگه نمیدونم چی بگم. اگه میشه راهنماییم کنین. cannon چی داره که هی توصیه میکنن. مارک های دیگه چی؟ چی کار کنم من؟!!!
    مرسی
    قبلا بارها در این تاپیک راجع به دوربین های سامسونگ بحث شده. از نظر کیفیت عکس ضعیفترین برند هست. هرچند بعضی وقتها مشخصاتش بدک نیست. پس سامسونگ بی سامسونگ.
    دلیل این که کنان فروشش بیشتر از بقیه ی برندها هست و خوشنام تره (به غیر از سابقه) اینه که کمتر پیش میاد کیفیت عکس یه مدلش بد باشه. خیلی وقت ها هم هست که کیفیت عکس یه مدل کنان در حد فلان مدل سونی یا پاناسونیک نیست ولی هیچ وقت طوری نیست که آدم ناراضی باشه ازش.
    به نظر من اگه یه ذره بودجه تونو افزایش بدین (در حد مثلا 20 تومن) میتونین SD880 IS کنان رو بگیرین. ارزششو داره.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان.من چند مدل رو انتخاب کردم میخاستم بدونم بین اینا کدوم بهتره.دوستانی که سونی دارن لطفن بگن از دوربینشون راضین یا نه.چون تو اکثر فروم ها گفتن که سونی کیفیت تصویر خوبی نداره(نسبت به canon)

اینم مدل ها.(که اولی بیشتر مد نظرمه) اگه با بودجه 250-300 تومن چیز بهتری میشه خرید لطفا راهنماییم کنین.ممنون

Canon PowerShot A2100 IS

Canon Powershot A1100IS

Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS

Canon PowerShot SD 980 IS - IXUS 200 IS

Sony Cybershot DSC-W270

Sony Cybershot DSC-W190

Sony Cybershot DSC-W290

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من این مدت مدلهای زیادی را بررسی کردم از جمله مدل SX 200 و IXUS 990 IS من برای تصمیم نهایی و انتخاب مدل چندتا سوال داشتم:
    1- زوم چقدر در دوربین عکاسی مهم است؟(مثلاً مدل SX200 دارای زوم 12X و مدل IXUS 990 IS دارای زوم 5X می باشد)
    2- نظرتون در مورد مدل IXUS 110 IS چیست؟من این مدل را با دو مدل بالا مقایسه کردم در همه مشخصات یکسان بودند مخصوصاً با IXUS 990(فیلمبرداری HDوباتری و سنسورها و....) جز زوم که این 4X هست!!درصورتیکه این مدل قیمتش 285 تومان هست!!
    اگر تفاوت قیمت بخاطر چیزای جزئی هست یا یکی مدل قدیمی و یکی مدل جدید و ... و کیفیت عکس و فیلمبرداری هر 3 یکی هست همین مدل IXUS 110 IS را بخرم؟من برای مسافرت،مهمانی و ... می خواهم نه کارهای حرفه ای!!چند نفر SX200 را بهم توصیه کردند وکلی ازش تعریف کردند!می خواستم ببینم از لحاظ کیفیت عکاسی می ارزد 100 تومان گرانتر براش پرداخت کنم؟(نسبت به IXUS 110)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان.من چند مدل رو انتخاب کردم میخاستم بدونم بین اینا کدوم بهتره.دوستانی که سونی دارن لطفن بگن از دوربینشون راضین یا نه.چون تو اکثر فروم ها گفتن که سونی کیفیت تصویر خوبی نداره(نسبت به canon)

اینم مدل ها.(که اولی بیشتر مد نظرمه) اگه با بودجه 250-300 تومن چیز بهتری میشه خرید لطفا راهنماییم کنین.ممنون

Canon PowerShot A2100 IS

Canon Powershot A1100IS

Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS

Canon PowerShot SD 980 IS - IXUS 200 IS

Sony Cybershot DSC-W270

Sony Cybershot DSC-W190

Sony Cybershot DSC-W290
    سلام.
    بهترین دوربین تو این رنج قیمت SD880 IS یا همون Ixus 870 هست. بعد از اون هم SD960 IS یا Ixus 110 در صورتی که بخواین یه مقدار از کیفیت عکس رو فدای فیلمبرداری HD کنین.
    این که سونی بهتره یا کنان بستگی به مدل داره. نمیشه گفت کلا سونی بهتره یا کلا کنان بهتره. باید دو مدل مشخص رو از نظر مشخصات و کیفیت عکس مقایسه کرد و نتیجه گیری.
    سلام دوستان

من این مدت مدلهای زیادی را بررسی کردم از جمله مدل SX 200 و IXUS 990 IS من برای تصمیم نهایی و انتخاب مدل چندتا سوال داشتم:
    1- زوم چقدر در دوربین عکاسی مهم است؟(مثلاً مدل SX200 دارای زوم 12X و مدل IXUS 990 IS دارای زوم 5X می باشد)
    2- نظرتون در مورد مدل IXUS 110 IS چیست؟من این مدل را با دو مدل بالا مقایسه کردم در همه مشخصات یکسان بودند مخصوصاً با IXUS 990(فیلمبرداری HDوباتری و سنسورها و....) جز زوم که این 4X هست!!درصورتیکه این مدل قیمتش 285 تومان هست!!
    اگر تفاوت قیمت بخاطر چیزای جزئی هست یا یکی مدل قدیمی و یکی مدل جدید و ... و کیفیت عکس و فیلمبرداری هر 3 یکی هست همین مدل IXUS 110 IS را بخرم؟من برای مسافرت،مهمانی و ... می خواهم نه کارهای حرفه ای!!چند نفر SX200 را بهم توصیه کردند وکلی ازش تعریف کردند!می خواستم ببینم از لحاظ کیفیت عکاسی می ارزد 100 تومان گرانتر براش پرداخت کنم؟(نسبت به IXUS 110)
    Ixus 990 که به نظر من اصلا جالب نیست. واید 37 میلیمتر واقعا فاجعه س.
    اینطور که معلومه فیلمبرداری HD واست خیلی مهمه. همونطور که این بالا گفتم SD880 IS کیفیت عکسش بالاتر از SD960 IS هست.
    تفاوت اصلی SD880 و SX200 یکی همین زومه و دیگری تنظیمات دستی SX200 که بیشتره.
    اگه برای کار معمولی میخوای به نظر من SD880 بگیری بهتره. با توجه به این که SX200 از نظر کیفیت اگه پایین تر از اون نباشه بالاتر نیست. حالا SX200 رو نمیدونم چند قیمت داری ولی اگه قرار باشه SX200 بخری به نظر من بهتره بری سراغ SX10 که اندازه ش بزرگتره ولی کیفیتش از همه ی اینا یه سر و گردن بالاتره.
    زوم هم اگه بالا باشه خوبه. ولی مثلا خود من 90 درصد عکسام یا بدون زوم گرفته میشه یا با زوم کم.

6. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Eldorado

14

قبلا بارها در این تاپیک راجع به دوربین های سامسونگ بحث شده. از نظر کیفیت عکس ضعیفترین برند هست. هرچند بعضی وقتها مشخصاتش بدک نیست. پس سامسونگ بی سامسونگ.
    دلیل این که کنان فروشش بیشتر از بقیه ی برندها هست و خوشنام تره (به غیر از سابقه) اینه که کمتر پیش میاد کیفیت عکس یه مدلش بد باشه. خیلی وقت ها هم هست که کیفیت عکس یه مدل کنان در حد فلان مدل سونی یا پاناسونیک نیست ولی هیچ وقت طوری نیست که آدم ناراضی باشه ازش.
    به نظر من اگه یه ذره بودجه تونو افزایش بدین (در حد مثلا 20 تومن) میتونین SD880 IS کنان رو بگیرین. ارزششو داره.
    دست شما درد نکنه. آخه ۳۶۵ صفحه است، میدونم بحث شده، چه طوری این همه رو بخونیم؟! بگذریم... مرسی از راهنماییتون.

نظرتون در مورد fuji s2000 چیه؟ من از امکاناتش خیلی خوشم اومد. توی تاپیک هم فقط دو تا پست پیدا کردم که گفته بودن هم فیلم برداریش هم عکسش عالیه. نسبت به امکاناتش قیمتش هم خیلی خوبه (زده ۲۵۵ تومن). فقط خیلی گنده است و ۴ تا باطری قلمی میخوره!!! البته باتری ها ی قابل شارژ Ni-MH و لیتیومی هم ساپورت میکنه. ۱۵x زوم اپتیکال آخه؟؟؟ یعنی بشین ته سالن، بعد ساعت مچی سخنران رو ببین باهاش!

و بعد نظر شما در مورد Canon A2100 و Canon SX110 IS و Canon PowerShot SX120. این ۴ تا دوربین توی این رنج قیمت با چیزایی که من میخوام تقریبا هماهنگی دارن. حالا نظر شما رو میخوام بدونم.

یه دونم هست به نام Sony t500 که واسه من گرونه، امکاناتش هم کمتره از اینا، ولی بسیار شیک میباشد.

اگه لطف کنین در این مورد هم یه توضیحی بدین بسیار ممنون میشم.
    این هم لینک های مربوطه که یه مقایسه ای داشته باشین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    متشکر
    Last edited by A m i N i m A; 03-10-2009 at 12:15.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام.
    بهترین دوربین تو این رنج قیمت SD880 IS یا همون Ixus 870 هست. بعد از اون هم SD960 IS یا Ixus 110 در صورتی که بخواین یه مقدار از کیفیت عکس رو فدای فیلمبرداری HD کنین.
    این که سونی بهتره یا کنان بستگی به مدل داره. نمیشه گفت کلا سونی بهتره یا کلا کنان بهتره. باید دو مدل مشخص رو از نظر مشخصات و کیفیت عکس مقایسه کرد و نتیجه گیری.
    اینطور که معلومه شما به 880 خیلی علاقه دارین(شوخی)

در ضمن عکس برداری رو هم نمیخام فدای فیلم برداری کنم.کیفیت عکس از همه چیز مهمتره.

شما بین 2100IS و 880 کدوم رو پیشنهاد میدین؟(با دلیل)

بین این مدل های سونی و کنان که گفتم کدوم بهتره؟

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزيز AmiNima

Fuji S2000 دوربين خوبي نيست . ممكنه امكانات خوبي داشته باشه اما كيفيتش به اندازه قيافه و تركيبش نيست . گول زوم بالاي اين دوربينو نخور . براي مطالعه بيشتر مي توني اين لينك رو ببيني .

کد:
    از بين اون سه تا دوربينهاي A2100 و SX110 هر دو دوربينهاي خوبي هستن و ميشه گفت از لحاظ كيفيت فرق چنداني با هم ندارن . چون با هر دو مدل كار كردم . ولي آخرين باري كه مي خواستم يه SX110 رو براي يكي از اقوام بگيرم فروشنده كه از دوستان بنده هست گفت سري آخر واردات اين دوربين از لحاظ لنز مشكل داره و تقريبا 25 درصد از اونها خطاي لنز ميده و جالبه كه خطاي لنز رو اكثر گارانتي ها قبول نمي كنن . ميمونه SX120 كه بايد منتظر باشي تا تو بازار فراوون بشه و مطمئنا روزهاي اول ورود قيمتش به نسبت بالاست .
    Last edited by Samin_System; 03-10-2009 at 14:03.

10. 3 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دست شما درد نکنه. آخه ۳۶۵ صفحه است، میدونم بحث شده، چه طوری این همه رو بخونیم؟! بگذریم... مرسی از راهنماییتون.

نظرتون در مورد fuji s2000 چیه؟ من از امکاناتش خیلی خوشم اومد. توی تاپیک هم فقط دو تا پست پیدا کردم که گفته بودن هم فیلم برداریش هم عکسش عالیه. نسبت به امکاناتش قیمتش هم خیلی خوبه (زده ۲۵۵ تومن). فقط خیلی گنده است و ۴ تا باطری قلمی میخوره!!! البته باتری ها ی قابل شارژ Ni-MH و لیتیومی هم ساپورت میکنه. ۱۵x زوم اپتیکال آخه؟؟؟ یعنی بشین ته سالن، بعد ساعت مچی سخنران رو ببین باهاش!

و بعد نظر شما در مورد Canon A2100 و Canon SX110 IS و Canon PowerShot SX120. این ۴ تا دوربین توی این رنج قیمت با چیزایی که من میخوام تقریبا هماهنگی دارن. حالا نظر شما رو میخوام بدونم.

یه دونم هست به نام Sony t500 که واسه من گرونه، امکاناتش هم کمتره از اینا، ولی بسیار شیک میباشد.

اگه لطف کنین در این مورد هم یه توضیحی بدین بسیار ممنون میشم.
    این هم لینک های مربوطه که یه مقایسه ای داشته باشین.
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    متشکر
    این قسمتی از ریویوی گروهی دوربین های سوپرزوم سایت dpreview هست که فوجی S2000 هم توشون بود. راجع به S2000 اینطوری گفته:
    The only cameras we'd advise you to steer clear of are the Fujifilm S2000HD...
    قبلش گفته کیفیت عکس همه ی این دوربین ها به هم نزدیکه و همشون خوب هستند, و اینجا در ادامه ش میگه تنها دوربین هایی که بهتره اصلا طرفشون نرین یکی Fuji S2000 هست (و یکی دیگه P80 نیکون)
    این هم لینک:
    کد:
    از نقطه ضعف های این دوربین میشه به مشکل فوکوس و نورسنجی, لرزشگیر ضعیف, کیفیت عکس پایین و... اشاره کرد.
    ضمنا باتری لیتیومی ساپورت نمیکنه. یا قلمی یا لیتیومی.
    بین اون سه تا دوربین که گفتین کیفیت عکس SX110 از دو تای دیگه بالاتره. به نظر من SX120 که مدل آپگرید شده ی SX110 هست یک عقبگرد محسوب میشه. چون هیچیش فرق نکرده و فقط کیفیت عکسش اومده پایین.
    اصولا مشخصات و کیفیت A2100 خیلی پایین تر از SX110 هست. سری T سونی هم که بیش از حد کیفیتش پایینه.

اینطور که معلومه شما به 880 خیلی علاقه دارین(شوخی)

در ضمن عکس برداری رو هم نمیخام فدای فیلم برداری کنم.کیفیت عکس از همه چیز مهمتره.

شما بین 2100IS و 880 کدوم رو پیشنهاد میدین؟(با دلیل)

بین این مدل های سونی و کنان که گفتم کدوم بهتره؟

علاقه ندارم. دوربین خوب خوبه دیگه. حالا هر چی میخواد باشه.
    880 بهتره به دلایل زیر:
    رزولوشن کمتر و تراکم پیکسل کمتر و عملکرد قابل قبول در حساسیت های بالا
    تفاوت کاملا محسوس در میزان واید بودن لنز (880 واید 28 میلیمتر و 2100 واید 36 میلیمتر)
    محدوده ی دیافراگم بهتر (5.8-2.8) در مقابل (5.9-3.2)
    فلاش قوی تر
    باتری لیتیومی
    اندازه ی کوچکتر و جمع و جورتر

بین اون مدل هایی که گفتین به نظر من SD980 IS از همه بهتره.
    Last edited by prowler88; 03-10-2009 at 14:26.

12. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Eldorado

14

این قسمتی از ریویوی گروهی دوربین های سوپرزوم سایت dpreview هست که فوجی S2000 هم توشون بود. راجع به S2000 اینطوری گفته:
    The only cameras we'd advise you to steer clear of are the Fujifilm S2000HD...
    قبلش گفته کیفیت عکس همه ی این دوربین ها به هم نزدیکه و همشون خوب هستند, و اینجا در ادامه ش میگه تنها دوربین هایی که بهتره اصلا طرفشون نرین یکی Fuji S2000 هست (و یکی دیگه P80 نیکون)
    این هم لینک:
    کد:
    از نقطه ضعف های این دوربین میشه به مشکل فوکوس و نورسنجی, لرزشگیر ضعیف, کیفیت عکس پایین و... اشاره کرد.
    ضمنا باتری لیتیومی ساپورت نمیکنه. یا قلمی یا لیتیومی.
    بین اون سه تا دوربین که گفتین کیفیت عکس SX110 از دو تای دیگه بالاتره. به نظر من SX120 که مدل آپگرید شده ی SX110 هست یک عقبگرد محسوب میشه. چون هیچیش فرق نکرده و فقط کیفیت عکسش اومده پایین.
    اصولا مشخصات و کیفیت A2100 خیلی پایین تر از SX110 هست. سری T سونی هم که بیش از حد کیفیتش پایینه.
    خدای من. انتخاب چه قدر سخته. اه. فکر کنم فعلا کلّن بی خیال شم. ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •