شما این فایلها رو توی اون پوشه داشتید و جایگزین کردین یا کلا این فایل ها نبود ؟کسایی که مشکل داشتن این فایلارو دانلود کنن بریزن تو RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive
باشد که مشکل حل شود
چون من این فایلهایی که شما گذاشتی رو دارم .
سلام آقا این غول آخرش که هی غیب میشه....خوب
من اینو تا اونجایی که اون هواپیما سقوط میکنه زدمش.....
خوب تو این قسمت مذاب ها و....
اینجا طی دو مرحله انگار باید بکشیمش
یکی اون مرحله که کریس و شوا از هم جدا میشن و بعد کریس یه سنگ رو حل میده تو مذاب و... اینجا یه مقدار میزنیمش بعد بازی Save میشه و بعد اون دیگه نمیدونم اینو باید چجوری بکشمش
میدونم یه چیز گرد نارنجی وسط سینه اش هست ولی خوب هرچی میزنیم نمی میره...
این دست هاش هم هر کدوم 10 متره خیلی سریع تکون میده و شوا رو پرت میکنه تو مذاب ها (البته اگه نزدیک باشیم) دور هم باشیم که هر چی تیر میزنیم تموم میشه و تیر کم میاریم
کلی هم اسلحه با خودمون میبریم ولی بازم کم میاد.
قلق خاصی داره؟
تشکر.
منم دارم
ولی خرابه
تو یه فروم دیگه دیدم تست کردی؟
نه راستش هنوز تست نکردم . آخه حجمشون هم یکیه ! چطور میشه دو تا فایل با یه حجم یکی سالم باشه یکی خراب ! O.oتو یه فروم دیگه دیدم تست کردی؟
البته error من با شما فرق داشت و توی مرحله 5 از بازی خارج میشد . موندم دانلود کنم یا نه ! : دی
به هر حال ممنونم تست میکنم خبرشو همینجا میگم![]()
سلام.شما میتونی دو تا کار انجام بدی:1 کشتن به روش معمولی 2 کشتن به روش غیر معمولی
1-در این روش شما باید به اون چیز نارنجی که بعد از نشون دادن یک دمو کوتاه هست بزنی البته برای اینکه تیر هات رو حروم نکنی میتونی پشتش بری و از پشت با تیر یا هر چیز دیگه به اون چیز نارنجی ضربه بزنی چون از پشتش اون چیز نارنجی هست (یک تیر کافیه)بعد ازش فاصله بگیر تا یه میمون بازی در بیاره حالا چیز زرد رنگ جلو نمایان میشه که میتونی بزنی این کار رو چند بار انجام بده موفق مشی
2-این راحل خیلی ساده و بدون مشکل هست شما اول از پشت ضربه بزن تا اون چیز زرد بیرون بزنه بعد با یه R.P.G ناقابل نشونه دقیق بزن وسکر میمیره دیگه نمیخواد یک ساعت بجنگی.موفق باشید.![]()
inflate :invalid bock type :-3
این پیغام خطا را به چه طریق حل میشه اگر فایلی یا پچی هست بزارید من
s133,s310,309,316
را ریختم حالا به این پیغام بالا گیر داده
البته دوست من شوخی بودا ، خداییش خوب میری .
ولی من تو همون مرحله ی کار خونه که عکسشو گذاشتی و از همه راحت تره تا حدود 45 کمبو هم رفتم .
این عکس روستا هم که گذاشتی بچه گول زنیه .
اگه قرار به co-op باشه تو همین مرحله 120000 امتیاز هم میشه اورد که تازه اونجا میشه S .
البته من 7 ماه پیش و با 360 بازی میکردم و متاسفانه عکس تو دست و بالم ندارم
سلام
حالا رفتیم سراغ این کمبو ها
خیلی سادست
راحت میشه تایم روز یاد کرد و زدشون فقط یه یارو گنده بعضی وقتا میاد...من تونستم مرحله اول رو حدود 78 تا برم.
تا ببینیم بعدا چی میشه
راستی این قسمت کمبو که میخوایم شخصیت رو انتخاب کنیم تعداد زیادی نفر دیگه هم هستن ولی سیاه هستن و نمیشه سلکت کرد اونارو چجوری میشه آزاد کرد...اون دوتا لباس جدای کریس و شوا هم ساهه و علامت سوال میزنه اونارو چجوری میشه گرفت.
مرسی.
اگر منظورتون بخش مرسنریز هست باید بگم که علاوه بر زدن کمبوی خوب باید امتیاز متناسب با هر مرحله رو کسب بکنی تا درجه بهتون بده که برای ازاد کردن لباس های دیگر باید رتبه A رو بگیرین(در هر مرحله) تا بتونین با بقیه بازی کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)