تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 396 از 1174 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در حالي كه باشگاه بارسلوناي اسپانيا مخالفت خود را نسبت به حضور بازيكن برزيلي‌اش در بازي‌هاي المپيك اعلام كرده است‌؛ اما، رونالدينيو درمورد رفتن به اين بازي‌ها تاكيد كرد.
    پس از اينكه چندي پيش بارسلونا مخالفت خود را درمورد حضور "ليونل مسي" در المپيك اعلام كرده بود، اين بار نوبت به بحث درمورد حضور يا عدم حضور رونالدينيو در اين بازي‌ها رسيده است.
    بارسلونا روز سه‌شنبه به طور رسمي اعلام كرد كه رونالدينيو در نخستين جلسه تمرين پيش فصل اين تيم كه روز دوشنبه هفته آينده برگزار مي‌شود، حاضر خواهد بود. </font />
    رونالدينيو درمورد حضور خود در المپيك پكن گفت: «نمي‌توانم خودم را خارج از المپيك پكن تصور كنم. خودم را از حالا در بازي‌هاي المپيك و به دست آوردن مدال طلا مي‌بينم.» </font />
    وي افزود: «نسبت به حضور خود در تركيب تيم بسيار با انگيزه هستم. هدف من در حال حاضر آماده‌سازي براي بازي‌هاي المپيك است چرا كه حضور در اين رقابت‌ها افتخاري است كه نصيب عده كمي از بازيكنان مي‌شود.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مذاکرات رئال مادرید و بنفیکا بر سر خوردی کودینا دروازه بان رئال مادرید به در بسته خورد .
    بنفیکا پیشنهاد ۸۰۰ هزار پوندی برای دروازه بان سوم رئال داده بود اما رئال ۱.۵ میلیون پوند مطالبه کرد .
    کودینا پس از مذاکرات موفق با سران بنفیکا امیدوار است در چند روز آینده به این تیم ملحق شود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پدخا میاتوویچ مدیر ورزشی رئال مادرید اظهار داشت که هنوز رم هیچ پیشنهاد رسمی به او نداده است اما در صورت مطرح شدن پیشنهاد حتما به آن گوش فراخواهد داد .
    گزارشان از ایتالیا مبنی بر آن است که رم به دنبال این مهاجم است که در حال حاضر در فکر بیشتر بازی کردن در یک تیم است .
    میاتوویچ به ال رومانیستا گفت : خولیو بازیکن رئال مادرید است و در اینجا خوب است . هر چند اگر رم پیشنهاد دهد ما می نشینیم و خوب به آن فکر می کنیم . من هیچ پیشنهادی از رم برای باپتیستا دریافت نداشته ام و نمی خواهم درباره ی ارقام صحبت کنم . درست است که رم به او ابراز تمایل کرده اما باید پیشنهادش را رسمی کند .
    به نظر نمی رسد که رم حاضر شود برای او ۲۲۰ میلیون یورو بپردازد . رئال مادرید امیدوار است با فروش او مقداری از پول خرید رونالدو را جبران کند .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اسکیل گارای از این که این فصل را در رئال مادرید نمی گذراند بسیار نادم و پشیمان است .
    در حالی که این مدافه آرژانتینی می توانست در غیاب کاناوارو که مصدوم است در ترکیب رئال بدرخشد یک فصل قرضی راهی راسینگ سانتاندر شد .
    گارای گفت : این امکان را داشتم که در طول مصدومیت کاناوارو جانشین او باشم . این بهترین راه نیست اما نمی توانم رد کنم که عاشق کسب چنین شانسی بودم . اگر در حال حاضر به مادرید می پیوستم شاید بهتر بود هر چند که نمی توانم کتمان کنم که خیلی دوست دارم که با راسینگ در اروپا حاضر باشم .
    او همچنین افزود : به دو دلیل به رئال مادرید پیوستم : یکی این که رئال مادرید خیلی به من ابراز تمایل کرد و بسیار به پیوستن من پافشاری کرد و دیگر این که این تیم بهترین تیم جهان است . بقیه پیشنهادات شایعه بود و شما می دانید که نمی توانید به رئال مادرید نه بگویید .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از سایت هندو ؛ گیل وزیر ورزش هند اذعان داشت که تلاش داشته است که رئال مادرید را برای بازی در این کشور متقاعد کند .
    او گفت اخیرا یک بازی بین المللی در کلکته برگزار شد که ما خوب خودمان را نشان دادیم و اثبات کردیم که هنوز فوتبال در کلکته نمرده است . من اخبرا در لندن بودم و در طی فینال ویمبلدون با مدیران رئال مادرید مذاکرده داشتم . من با آنها برای بازی کردن در کلکته مذاکره کردم و به نتایج مثبتی رسیدم و امیدوارم آنها متقاعد شوند .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آدولفو آتی ینزا لاندتا که در دهه ی 1950 برای رئال مادرید بازی می کرده است چهارشنبه در سن 80 سالگی دار فانی را وداع گفت .
    فوتبالیست قدیمی امروز ساعت 15:30 سوزانده شد . او رفیق بسیار صمیمی و دیرینه ی آلفردو دی استفانو بود . او شخصیت و فوتبالیست با اخلاق و برجسته ای بود . همه ی باشگاه او را دوست داشتند و انجمن پیشکسوتان پس از خانه نشین شدنش از او به عنوان یک عضو قدیمی رئال مادرید حمایت می کرد و برای او احترام زیادی قائل بود .
    آدلفو آتی ینزا در 1 دسامبر (11آذر) 1927 در مادرید متولد شد و برادر آنخل آتی ینزا بود . آدولفو دو فصل پیراهن سفید رئال مادرید را در کنار دون آلفردو دی استفانو بر تن داشت . او درست در آغاز دوره ی طلایی رئال مادرید در این تیم حضور داشت و با این تیم در دو فصل حضور دو لیگ اسپانیا برد . او در پست هافبک راست و مهاجم توپ می زد . آدولفو یک عضو فعال انجمن پیشکسوتان رئال بود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

وکیل خولیو باپتیستا احتمال انتقال این ستاره به گالاتاسرای را رد کرد .
    در حالی که رسانه های اسپانیا بر این باورند که گالاتاسرای با رئال مادرید بر سر این مهاجم برزیلی به توافق رسیده اند هرمینیو منندز اصرار دارد : می توانم گالاتاسرای را کنار بزنم . او به آنجا نخواهد رفت . من تلفنهای زیادی از رم برای این بازیکن داشته ام اما هرگز بحثی پیرامون گالاتاسرای مطرح نبوده است .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

و در آخر یه خبر عجیب...............

شایعات بر آن است که نریدا گایاردو بانوی مخصوص رونالدو که اسپانیایی است از پیوستن او به رئال مادرید جلوگیری کرده است .
    رسانه های بریتانیایی از جمله اخبار جهان در حالیکه رونالدو خود بسیار علاقه داشت که در برنابئو باشد نریدا سنگ اندازی کرد .
    این روزنامه با بی شرمی نوشت : کریستیانو نمی داند نریدایش در حال حاضر با بازیکنان تاپ رئال مادرید خوابیده است !!!!رونالدو یک مرد حسود است و نامزدش این را از او پنهان داشته است زیرا این در گذشته اش بوده است . سرجیو (راموس) به نظر می رسد که با نریدا رابطه ی عاشقانه ای برقرار ساخته باشد و دوست دختر کریستیانو را از او قاپیده باشد !
    سرجیو و دو دوستش در خانه ی نریدا دیده شده اند و عکسی هم از سرجیو در حالی که در اتاق خواب نریدا او را در آغوش گرفته است منتشر شده است .
    اگر این خبر بیش از یک شایعه باشد می تواند دلیل مناسبی برای عدم حضور رونالدو در رئال باشد .خانم گایاردو فعلا در این باره سکوت اختیار کرده است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

و در آخر یه خبر عجیب...............

شایعات بر آن است که نریدا گایاردو بانوی مخصوص رونالدو که اسپانیایی است از پیوستن او به رئال مادرید جلوگیری کرده است .
    رسانه های بریتانیایی از جمله اخبار جهان در حالیکه رونالدو خود بسیار علاقه داشت که در برنابئو باشد نریدا سنگ اندازی کرد .
    این روزنامه با بی شرمی نوشت : کریستیانو نمی داند نریدایش در حال حاضر با بازیکنان تاپ رئال مادرید خوابیده است !!!!رونالدو یک مرد حسود است و نامزدش این را از او پنهان داشته است زیرا این در گذشته اش بوده است . سرجیو (راموس) به نظر می رسد که با نریدا رابطه ی عاشقانه ای برقرار ساخته باشد و دوست دختر کریستیانو را از او قاپیده باشد !
    سرجیو و دو دوستش در خانه ی نریدا دیده شده اند و عکسی هم از سرجیو در حالی که در اتاق خواب نریدا او را در آغوش گرفته است منتشر شده است .
    اگر این خبر بیش از یک شایعه باشد می تواند دلیل مناسبی برای عدم حضور رونالدو در رئال باشد .خانم گایاردو فعلا در این باره سکوت اختیار کرده است.

فقط میشه گفت خوش به حال راموس
    حالا رونالدو رو بیخیال.یه عکس از این نریدا نداری بزاری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

داش کریس ایول خوب شروع کردی ها ایول خوشحالم کردی........
    راستی میگم دوستان بیایین یه بحثی داشته باشیم سر ترکیب رئال مادرید :
    ترکیب رویایی(اما واقع گرایانه) من واس رئال این ترکیب هستش....
    ---------------------کاسیاس-------------------
    هاینزه-------ویدیچ---------په په---------راموس

رونالدو--------فابرگاس------اشنایدر-------روبن
    ------------رائول-----------فن گل(همون نیستلروی خودمون------------

مربی احمد08 شوخی کردم بدون شک که میگم دلبوسکه چون خییلی دوسش دارم و خیییلی هم خوشحالم که داره سرمربی رئال میشه.
    راستی راستی دلبوسکه داره برمیگرده؟

قربون داش رائول ...اما خداییش بازی رئال با ترکیبی که چیدی دیدن داره....
    یه چیز دیگه ...
    راموس جون اون کاسیاسو جاانداختی...این مادرش بفهمه دوباره بستری می شه ها ....
    در ضمن این خبر مال 4 روز پیشه ..اگه خوندید شرمندم که باز این خبرو دیدین...

بر اساس خبرهاي منتشره در اسپانيا ، باشگاه فوتبال منچستريونايتد انگليس پيشنهاد باشگاه رئال مادريد براي خريد كريستيانو رونالدو را پذيرفته است

ايستگاه راديويي اوندا كرو اسپانيا اعلام كرد كه باشگاه رئال مادريد در مورد انتقال اين ستاره پرتغالي با منچستريونايتد به موافقت اصولي رسيده است.

اگرچه منچستريونايتد تمايلي براي از دست دادن رونالدو ندارد اما ترجيح داده كه به جاي حفظ اين بازيكن ارزشمند در حاليكه رضايتي براي ماندن ندارد ، او را بفروشد.

گفته مي‌شود كه انتقال رونالدو به باشگاه سانتياگو برنابئو در ازاي ‪۹۰‬ ميليون يورو ظرف چند روز آينده نهايي خواهد شد.

در صورت تائيد اين خبر ، رونالدوي ‪۲۳‬ساله به گرانترين بازيكن در تاريخ فوتبال تبديل مي‌شود.

برنده جايزه فصل ‪۲۰۰۸ - ۲۰۰۷‬كفش طلايي اروپا كه در سال ‪۲۰۰۳‬از تيم اسپورتينگ ليسبون در ازاي ‪۱۵‬ميليون يورو به تيم منچستريونايتد پيوست ، در فصل گذشته براي اين تيم ‪۴۲‬گل به ثمر رساند.
    کاش دلبوسکه برگرده.حیف که داره سرمربی تیم ملیشون میشه
    خبری از رونالدو نشد؟
    Last edited by saman65; 10-07-2008 at 05:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •